Cyber monday: Zalando -20 %!

Alennuskoodeista vinkkailu sen kun jatkuu.. Sain sähköpostiini nimittäin tiedon Zalandon Cyber mondaysta ja vain tänään voimassaolevan huisin alekoodin teille jakoon 😉 
Zalando on nykyään ehkä oma lempparini verkkokauppojen saralla. Valikoimaa nimittäin löytyy ihan hirveästi! Lähiaikoina olen ällistynyt esimerkiksi Zalandon Nike tai tuosta kattavasta Rebecca Minkoff-valikoimasta. Ja en tosiaan tiennyt, että esimerkiksi American Apparelia saa mistään nettikaupasta Suomessa! Itseäni tekisi mieli pistää vähän isompi tilaus menemään Zalandolle haha! Toimitus ja palautushan ovat aina muuten maksuttomia.

 

Koodi CYBERMNDAY antaa tosiaan kassalla -20% alennuksen vain tänään 1.12! 
Zalandolle koodia käyttämään TÄSTÄ
Koodin ehdot: Etu voimassa ainoastaan 1.12.2014 | tilauksen vähimmäisarvo 150,00 € | etu on lunastettava ennen tilauksen vahvistamista | ei voida vaihtaa rahaksi tai yhdistää muihin etukuponkeihin | ei välttämättä koske kaikkia tuotemerkkejä
Sisältää mainoslinkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.