Joulukalenterin 2. luukku: Dr.Denim Kissy & Plenty 19,95!

Nellyllä on meneillään joulukalenteri, jonka myötä julkaistaan päivittäin vaihtuvia tarjouksia aina jouluun asti. Tänään paljastui 2. luukusta niin jymytarjous, josta arvaan monen teistä ihan varmasti pitävän! 

Nimittäin Dr. Denimin Kissyt ja Plentyt lähtevät nyt hintaan 19,95€, joka on tosiaan alle puoleen hintaan ja aivan älytön tarjous! Koot menevät varmasti aivan supernopsaa, joten suosittelen toimimaan. Itse ehdin vielä bongata itselleni pienen koon mustista, mutta ne menevät varmasti alta aikayksikön, sen verran näillä nimittäin on kysyntää! Ylläolevien lisäksi löytyy myös muita pesuja.
Tarjoukseen tästä!

Sisältää mainoslinkkejä.

5 vastausta artikkeliin “Joulukalenterin 2. luukku: Dr.Denim Kissy & Plenty 19,95!”

  1. Jee, kiitti vinkistä! Nää olikin ostoslistalla jo pidempään, vanhat kun jo ihan kulahtaneet. 🙂

  2. Pitää nyt vielä jälkeenpäin tulla kiittämään vinkistä, tilasin heti kolmet ja sain ne eilen – oon rakastunut! 😀 En tosin tiiä maksaisinko täyttä hintaa kuitenkaan, mun mielestä ehkä vähän tyyriit kun ei kuitenkaan taida olla niin kestävät kuin normaalit farkut. 🙂 Mutta onhan ne tuhat kertaa mukavammat. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.