Lauantai 6

Hyvää huomenta ja hyvää itsenäisyyspäivää! Itse vietin eilisen herkkupäivän parissa ja sohvalla löhöten, kuten viikonloppuun luonnollisesti kuuluu 😀 En yleensä kovin usein leivo, mutta olen nyt parina viikonloppuna innostunut leipomaan muffinseja ja eilenkin iski leipomisvimma päälle. Postailin noista muffinseista reseptiä jo joskus ajat sitten kun leivoin samoja meidän tupareihin (resepti täällä), mutta vaihdoin nyt vadelmat mustikoihin ja tungin jokaiseen vielä extraa valkosuklaapalan 😀
Havahduin tietysti vasta eilen siihen, että tänään ihan tosissaan on jo itsenäisyyspäivä. Ihmettelinkin jo iltapäivällä että miksi ihmeessä kaupassa on niin paljon ihmisiä, että onko tämä ihan normaalia perjantai-ruuhkaa vai mitä ihmettä. Näin se aika menee (enkä muuten ole vieläkään saanut aikaiseksi käydä ostamassa itselleni sitä arpakalenteria..).

Jotenkin nämä säät alkavat jo pikkuhiljaa ärsyttämään ja saisi ihan totta jo tulla vähän pakkasta ja lunta. Muutenkin heräsin tänään vasta kahdentoista maissa ja siltikin oli ”vielä” (tai jo? :D) hämärää. Onneksi enää muutama viikko niin alkaa päivätkin taas pitenemään! 😉 
Nyt aamupuurot, salille ja miettimään että mitä ihmettä sitä tänään puuhailisi! Mitäs suunnitelmia teillä on itsenäisyyspäivän kunniaksi?

Yksi vastaus artikkeliin “Lauantai 6”

  1. Onpas herkullisen näköisiä! Leivottiin eilen poikaystävän kanssa joulutorttuja – jopa hän innostui leipomaan! 😛 Delegoin hänelle glögin valmistamisen. 😀 Linnanjuhlia ei juurikaan katsottu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.