Viikonloppulöpinöitä

Huomenta! Mitäs puuhailitte eilen? Itselläni ei itsenäisyyspäivä poikennut oikein millään tapaa muistakaan lauantaista, chillailin kotona koirien kanssa ja sitä rataa. Kävin ensimmäistä kertaa ikuisuuteen meidän saunavuorossakin, jotenkin harvoin jaksaa lauantaisin odottaa iltakahdeksaan saakka jos on vaikka käynyt urheilemassa, vaan käy ihan suosiolla suihkussa jo aikaisemmin 😀 Olipahan kokemus kun en normaalisti tosiaan mikään kovin aktiivinen saunoja tosiaan ole. Meidän lähikuntosalillakin on nykyään sauna, joten aikamoista luksusta kyllä nykyään Alppilan aikoihin verrattuna kun pääsee saunomaan sekä kotona, että kuntosalilla halutessaan!

Tänä syksynä on tullut muutenkin innostuttua kuntosalin kanssa oikein kunnolla pitkästä aikaa ”kunnolla”. Toki ennenkin tuli käytyä treenaamassa, mutta ennen oli pääpaino aikalailla juuri aerobisessa kun taas nyt on tullut aikalailla lisättyä juurikin painoharjoittelua, suuremmilla painoilla ja enemmissä määrin. Ennen pyrin treenaamaan n. 3kertaa viikkoon (josta usein yksi kerta oli esimerkiksi juoksulenkki) kun taas nyt tulee käytyä salilla 4-5krt viikkoon ja huomaa kuinka siitä on taas tullut ihan rutiini. Ihminen voi kyllä ehdottomasti paremmin niin henkisesti kuin fyysisestikin kun pitää itsestään huolta sekä liikunnan, että oikeanlaisen ruokavalion muodossa.

Itselleni painonpudotus on aina ollut halutessani todella helppoa jo pelkästään sillä, että jättää turhan herkuttelun pois mutta oikeanlainen tasapainoinen elämä jossa liikunta on osana, on jotain aivan muuta kun painonpudotus! Sitäpaitsi vaikka ihminen kuinka välttelisi epäterveellistä ruokaa, voi esimerkiksi viikonlopun baarireissut pitää ihmeen kaupalla pöhöttynyttä ulkomuotoa (ja oloa) yllä. Monet laihtuvat jo pelkästään sillä, että jättävät ryyppäämisen sikseen. Ja tietysti loppuun yksinkertainen toteamus; kun liikkuu reippaasti ja pitää itsestään huolta, voi kerran-pari viikkoon herkutella ilman rajoitteita 😉

Alkuviikosta tuli treenattua maanantaina selkää, keskiviikkona kädet ja rintaa, eilen juoksin 35min/5,6km ja tein jalat. Tänään taas juoksin ensin 45min/6,7km ja taas vaihteeksi rintaa ja käsiä. Nyt voikin sitten löllytellä taas loppupäivän.

Viikonloppulöllyrä 😀 

En muuten kuvitellut alkuun, että jäisin niin koukkuun tuohon House of cardsiin, yleensä nuo poliittiset juonet eivät tosissaan ihan täysillä vedä mukaansa, mutta onpahan tuota tullut katsottua melkoisen monta jaksoa jo tästä huolimatta. Saatiin katsottua se Sillan toinen tuottiskin tällä viikolla loppuun, joten kamala paniikki taas että mitä sitä kohta alkaisi katsomaan. 
iPadin kanssa käy aika kyllä niin rattoisasti sängyssä, vielä pitäisi saada porattua meidän toinen telkkari tuohon makkarin seinään kiinni, olen jo niin monta vuotta odottanut että pääsisi katsomaan sängystä telkkaria! 😀

Piti julkaista tämä postaus jo ajat sitten, mutta jäin ihmettelemään nettiin kaikkea mahdollista muuta etten saanut aikaiseksi julkaista tätä kun vasta nyt 😀

Ihanaa sunnuntain jatkoa teille! Huomenna taas sitten uuteen viikkoon!

Ja ps. Tänään on muuten Nellyn joulukalenterissa talvitakkeja -50%, kannattaa kurkkia jos on vielä takki ostamatta. Kamppissivu löytyy täältä!

2 vastausta artikkeliin “Viikonloppulöpinöitä”

  1. Mulla on tapana arkena kuntoilla joka päivä ja viikonloppuna laiskotella 😀 Nytkin tullut kyllä syötyä kaikenlaista ja sen kyllä tuntee, niin raskas olo! Mutta eiköhän huomenna helpota kun taas töidenjälkeen menee salille 😀 Käytätkä muuten alkoholia tai poltatko?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.