Boozt.com -15%

Sain teille (taas vaihteeksi) alennuskoodia jakoon, tällä kertaa 2 päivän koodin Boozt.comiin! Koodi on voimassa kaksi päivää, tänään ja huomenna ja vähentää kassalla ostosten loppusummasta -15%.
Keräilin kollaasiin jotain omia lemppareitani Boozt.comin valikoimasta, mm. tuon Polo Ralph Laurenin kauluspaidan joka myös itseltäni itseasiassa löytyy viime vuoden Kalifornian ostoksena 😉 Minnetonkan hapsusaappaita taas katselin tämän vuoden Cali-reissulla juurikin nilkkamittaisena, mutten sitten kuitenkaan saanut aikaiseksi niitä ostaa ja nyt harmittaa. Ehkäpä tässä vielä ehtii nekin hankkimaan, vaikka tänä syksynä olisikin ollut juuri otolliset lämpötilat vähän ohuemmille syys- ja talvikengille.

Kauluspaita Polo Ralph Lauren / Farkut Hilfiger Denim / Pipo Selected Femme / Kaulaliina Filippa K / Laukku Mango / Tennarit Converse / Hapsusaappaat Minnetonka / UGGsit UGG Australia
Voit hyödyntää tosiaan kassalla koodin iines15 Boozt.comilla, jolloin saat tilauksesi loppusummasta -15% alennuksen. Koodi on voimassa 8-9.12 eli tänään ja huomenna yli 29€ tilauksista. Koodi ei koske aletuotteita eikä osaa ”designer-merkeistä”. Booztille pääset tästä!

Ps. Boozt.comilla on muuten myös joulukalenteri, jossa päivittäin vaihtuvia tarjouksia jouluun asti. Löydät joulukalenterin täältä 🙂
Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.