Flunssaa ja VS-tuoksuja

Muhun iski flunssa päälle heti kun pääsi lesoilemaan tosta treeniputkesta sun muusta. Olin eilen koko päivän aivan superväsy, mutta sain silti sinniteltyä iltaan asti ilman päikkäreitä. Olisi muuten nimittäin varmaan jääneet yöunet sikseen.
Jokatapauksessa, mulla oli jo viime viikolla vähän orastavaa kurkkukipuilua ilman muuta oireilua joka tosin meni aina pois, mutta tuli nyt sitten takaisin. Ei kuitenkaan nyt pariin päivään ole kovinkaan ajatukset laukanneet blogin kanssa, joten mitään kovin järkevää postausta en tänään saanut aikaan.
Selailin eilen jotain verkkokauppoja ajankulukseni ja pähkäilin mm. muutaman viikon päästä edessäolevaa kampaajakäyntiä ja mitä siellä sitten tekisi! Ajattelin että pistäisin nyt tilaukseen ne Rapunzelin hiukset testiin, joista kirjoittelin jo ajat sitten täällä.
Mietin myös jotain joululahjajuttuja ja huomasin, että NordicFeelille on näköjään sitten viimekertaisen tullut valikoimaan vaikka millä mitalla noita VS-rasvoja ja vartalosuihkeita. Kollaasin näpertely oli aikalailla sopivan vaativaa puuhaa..

NordicFeel on ainakin omaan tietooni ainut suomenkielinen verkkokauppa, josta noita VS-juttuja saa tilattua. Jos jollakulla on vielä hakusessa joululahja esimerkiksi siskolle tai ystävälle, niin ainakin nämä ovat nappivalinta! 😉 Omat lempparituoksuni ovat Strawberry & Champagne ja Mango Temptation, vaikka noista tuoksuista onkin ollut varmaan kymmentä eri eikä mikään tosissaan huono luonnollisesti ole ollut hah!
Victoria’s Secretin valikoima löytyy NordicFeelistä täältä!
Ja NordicFeelistähän löytyy näiden lisäksi myös lukuisa muita merkkejä (ja esim. Redkenin lahjapaketteja 34,50€!) , joten kannattaa kurkata 🙂

Ainiin ja Boozt.comin alekoodi vielä tänään voimassa, lisätiedot täältä!

Sisältää mainoslinkkejä.

10 vastausta artikkeliin “Flunssaa ja VS-tuoksuja”

  1. Moikka 🙂 Bangerheadilla oli just -20% alessa kaikki hajuvedet, myös VS. Tais olla tänään viimeinen voimassaolopäivä tarjouksella, jos oikein muistan.

  2. Kirjoittelehan sitten mistä päädyit tilaamaan hiusta. Itse olin eilen viittävaille tilaamassa Dreamhairilta mutta päädyin lukemaan kokemuksia hiuksista eipä tainnut tulla ainuttakaan artikkelia vastaan jossa olisi joku ollut tyytyväinen hiuksiin, joten jäi tilaamatta. Myös Heinilän teippihiuksiin olen ollut kovasti pettynyt.

    1. Varmaan sieltä Rapunzelilta tilaan, en ole itse aikaisemmin tilannut mitään ns. "halpaa hiusta" tai ylinpäänsä netistä, joten en oikein tiedä mitä odottaa.. Tosin etsinkin vähän semmoista "nuhjuisempaa" tukkaa joka muistuttaisi enemmän omaa tukkaa. Noista sinun kokeilemistasi ei ole kokemusta, joten en osaa varmaankaan vertailla sitten tilattuani! :/

  3. Oho! Luulin noiden Victoria's Secretin tuotteiden olevan kalliita, mutta ne ovatkin kivan edullisia! 🙂

  4. Myös Glitterissä oli joku aika sitten pieni erä VS vartalotuoksuja ja ennen joulua on tulossa vielä toinen erä:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.