Voima-aamupalani auttaa jaksamaan

Hyvää huomenta! Itse heräsin ensimmäisen kerran tänään aamulla ja luulin, että on maanantai-aamu. Menin hetkeksi aivan paniikkiin kun ulkona oli jo vähän valoisaa, että olen nukkunut pommiin 😀 Onneksi nyt ei kuitenkaan niin.
Ensinnäkin, yritän ottaa vanhoihin kommentteihin vastaamisen viikonlopun ohjelmaksi, tämä viikko on taas mennyt (yllättäen, ei edes pitäisi mainita :D) kamalassa kiireessä, joten kaikenlaista hommaa on jäänyt rästiin myös kotona. Tänään pitäisi nimittäin esimerkiksi siivota, eikä kyllä kiinnostaisi pätkääkään.. Valkoisessa lautalattiassa näkyy kertakaikkiaan ihan kaikki lika ja pölypallot, ei ole ihan sottaisen ihmisen unelma..
Toiset treenaavat mieluiten viikolla ja lepäilevät sitten viikonlopun. Itse taas mielummin otan viikolla vähän kevyemmin ja jaksan taas viikonloppuisin parempien yöunien jälkeen ahertaa paremmin. Muutenkin ihanaa ehtiä kerrankin treenata aamulla/päivällä. 
Ajattelinkin vinkata teille varsinaisesta voima-aamupalasta, joka kyllä antaa energiaa koko aamupäiväksi! Itselläni tämä on viikonloppujen herkkua ja sen jälkeen jaksaa kyllä vetää pidemmäkin juoksulenkin tai kuntosalitreenin!
Keitän siis puuron tavallisista kaurahiutaleista, mutta heitän jo keittovaiheessa mukaan mm. mustikoita, viipaloidun banaanin ja chian siemeniä (josseivät ole tuttuja, löytyy tietoa nyt esim täältä). Banaanit pehmenevät kivasti puuroon mukaan, ihan superia. Chia vaatii turvotakseen ainakin saman ajan kun kaurahiutaleet, joten annan puuron yleensä vielä vetäytyä muutaman minuutin. Lisään Chiat siis samaan aikaan kaurahiutaleiden kanssa ja parin minuutin jälkeen muut höysteet. Mustikoiden sijaan olen testannut myös niitä kuivattuja mansikkalastuja, vadelmia ja tässä ylläolevassa kuvassa myös gojimarjoja, jotka kaikki sopivat kyllä oikein hyvin mukaan.

Puuron sekaan heitän sitten vielä cashew-pähkinöitä ja vähän kreikkalaista, kyllä näillä kelpaa! Suosittelen ehdottomasti testaamaan jos on aamupalavinkkejä vaikka 😉

Semmoisia höpötyksiä tänään. Jahkailin koko viikon, että minä päivänä ehtisin käymään asioilla keskustassa (tai oikeastaan Zarassa etsimässä yhtä takkia) mutten ole ihan tosissaan ehtinyt!! Nyt viikonloppuna nyt sentään olisi aikaa, mutta sitten taas en vain yksinkertaisesti jaksa. Asutaanpas sitä nyt niin kaukana keskustasta täällä Käpylässä hahah 😀 En vain jaksa viikonloppuisin ihmistäytyä kun joutuu töissä olemaan kuitenkin edes aavistuksen asiallisen näköisenä. Ehkä sitten ensi viikolla!

No mutta nyt alan kokkailemaan juurikin tuota puuroa ja sitten viikonloppuhommiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.