Arvonta: Lenor Fabric Conditioner

Täällä onkin lähiaikoina nähty tiheään tahtiin arvontoja vaikka millä kivoilla palkinnoilla ja taas olisi aika pistää arvontaa käyntiin! Jouluna kun haluaa luonnollisesti että ensinnäkin koti tuoksuu hyvälle, mutta sen lisäksihän olisi mukava hifistellä ja pyykätä vaatteet, sekä petivaatteetkin hyväntuoksuisiksi. Arvontaan pärähtääkin siis vaatteiden hoitoainetta, eli suomennettuna siis huuhteluainetta. Kyllä! 😀

Olin itse ennen aivan surkea huuhteluaineiden käyttäjä, mutta nyt olen jotenkin tuon uuden pyykkikoneen myötä innostunut näistä uudelleen. Ja näitä Lenoreita testattuani voin kertoa, että tuoksuteho on ainakin Pirkkaan verrattuna aivan ylivoimainen ja kerrankin oikeasti huomaa sen, että pyykit tuoksuvat jollekin pesun jälkeen.

Kesällä 2014 tehdyn pohjoismaisen tutkimuksen mukaan itseasiassa 43% suomalaisnaisista pesee pyykkiä siitä syystä, että se tuoksuisi vastapestylle ja 51% suomalaisnaisista pitää erityisen tärkeänä sitä, että vastapestyn pyykin tuoksu pysyy vaatteessa pitkään. Siitä syystä Lenor onkin kehittänyt huuhteluaineen, jonka tuoksuteknologian vuoksi ”tuoksuelämys” kestää pidempään. Lenorin valikoima on jaoteltu kolmeen ryhmään tuoksujen voimakkuuden mukaan samalla kun ne on suunniteltu peilaamaan eri persoonallisuuksia ja mielialoja.

Itse olin aluksi aivan ällistynyt tuosta tuoksun kestosta, samoin mies, kunnes sitten aloin tarkemmin lukemaan noita lehdistötiedotteita ja sitä, että näiden ideana on tosiaan tuo tuoksun kesto. Kuinka näppärä keksintö!

Kuinka Lenor-tuotteet toimivat?


Freshlock Technology antaa pitkäkestoisen tuoksuelämyksen 

Freshlock TechnologyTM on Lenorin tuoksuteknologia, joka mahdollistaa sen, että vaatteet säilyttävät raikkaan vastapestyn tuoksun koko päivän ajan. Lenoria käytettäessä pyykin sekaan leviää pieniä mikro-parfyymikapseleita. Kun vaate on yllä ja siihen kohdistuu kitkaa (vaatteen hankautuessa, liikkeessä, halatessa), vapautuvat Lenorin tuoksukerrokset vähitellen, mikä luo pitkäkestoisen tuoksuelämyksen.

STEP Technologysuojaa vaatteen kuituja 

STEP TechnologyTM varmistaa, että pesun aikana Lenor suojaa vaatetta kitkalta hakeutumalla kuituihin ja kietomalla niihin pitkävaikutteisia, pehmentäviä hiukkasia. Se suojaa vaatteen kuituja, mikä vähentää vaatteen nyppyyntymistä ja saa vaatteen näyttämään raikkaammalta pidempään. 

*lainattu lehdistötiedotteesta


Arvottavana on siis kaksi huuhteluainepakettia, jotka sisältävät kumpikin neljä pulloa seuraavissa tuoksuissa: Ylellinen ja pitkäkestoinen Gold Orchid, raikkaat Moonlight Harmony ja Summer Breeze kukkaistuoksut ja mieto Cotton Flowers. 

Osallistua voit kommentoimalla tähän postaukseen tiistaihin 16.12 klo 00:00 saakka. Keksi itsellesi nimimerkki ja liitäthän kommenttiisi myös sp-osoitteesi, jotta saan voittajiin yhteyden!

Arvontakysymys: Onko pyykkien/huuhteluaineen tuoksu sinulle tärkeä vai pesetkö vaatteesi mielummin ilman?
Ps. Braun-arvonnan voittajat on nyt arvottu ja heihin on oltu yhteydessä sähköpostitse.
Arvonta toteutettu yhteistyössä Lenorin kanssa ja kuvan tuotteet saatu blogin kautta lahjana.

41 vastausta artikkeliin “Arvonta: Lenor Fabric Conditioner”

 1. Rakastan erilaisia huuhteluaineita! 😀 olen oikea tuoksuneurootikko, ja mulle on todella tärkeää, että vaatteet tuoksuu ihanilta. 😀 noita Lenoreita olenkin halunnut testailla, toistaiseksi olen kokeillut vain yhtä, mutta haluaisin testata ne kaikki! 🙂 -Tinkkeri

 2. Tuoksu on mulle tärkeä! Mutta valitettavasti henkilö kenen kanssa asun (vielä hetken), ei siedä huuhteluaineen tuoksuja, joten käytössä on ollut tuoksuttomia pyykinpesuaineita (boring…).
  Ensikuussa onkin muutto yksin, joten ihan varmasti käyn ostamassa just niitä pesuaineita mitä itse haluan! 😀 Tässä oliskin hyvä sauma kokeilla näitä 🙂
  suppusup @ gmail.com

 3. Tykkään huuhteluaineista ja tuoksu on tärkeä, mutta oon myös aika tarkka sen kanssa että esimerkiksi farkut ja alusvaatteet pesen ilman 🙂 tästä syystä pesenkin aina kaksi erillistä koneellista jokaisen värisestä pyykistä. Mutta kyllä huuhteluaine vain kuuluu pyykin pesuun ihanine tuoksuineen ja pehmeinä vaatteina pesun jälkeen! 🙂

  janniina94@netti.fi

 4. On se tärkeä. Käytän bioluvil nestemäistä, ja pyykit tuoksuu hyvälle. mutta pitäs ruveta käyttään huuhteluainettakin, pyykkeihin jäis tuoksu pitkäksi aikaa 🙂
  pavetsu83@hotmail.com

 5. Oi, mä rakastan tuoksuvia pyykkejä! On niin ihanaa sukeltaa illalla puhtaisiin lakanoihin nukkumaan, ei melkein malta ummistaa silmiään ja rauhoittua, kun tuoksuu niin hyvältä että tekee vaan mieli nuuhkia niitä 😀

  asiiliisasiil@gmail.com

 6. Tykkään tuoksuvasta pyykistä, mutta minulla on lievä hajusteyliherkkyys joten liian voimakas ei saa tuoksu olla. Lenorilta oo testannukkin tota valkeeta ja kultasta ja hyviä ovat molemmat olleet.
  mmarika.k@hotmail.com

 7. Minulle myös pyykin tuoksu on tärkeää.
  Näköjään en ole ainoa joka availee pesuaine pullojen korkkeja kaupassa ja nuuhkii parhaan tuoksun mukaan ostoskoriin. Ihanaa kun pesuhuoneessa tuoksuu raikas vastapesty pyykki ja vielä parempaa jos tuoksu säilyy kaapissakin kuivassa vaatteessa.
  honkanenpa at gmail.com

 8. En oo ikinä edes ajatellut, että pyykkejä voi pestä ilman huuhteluainetta eli siis kyllä käytän huuhteluaineita 😀 Tykkään kokeilla eri huuhteluaineita ja tuoksu on tärkeä pyykätessä! Varsinki ku käytän pesutupaa ja kuivausrumpua, joka yleensä tappaa tuoksut eli noi Lenorit tulis tarpeeseen 🙂
  himupula_@hotmail.com

 9. Pesen lähes poikkeuksetta pyykin huuhteluaineen kanssa, myös pyyhkeet vaikka ohjeissa sitä pyydetäänkin välttämään. On vain ihana kietoutua raikkalta tuoksuvaan pyyhkeeseen suihkun jälkeen! emppuliisan@suomi24.fi

 10. Kyllä,edottomasti tuoksua on oltava! Nyt on ollut pitkään käytössä vaniljan tuoksuinen huuhteluaine ja olisi kiva löytää joku uusi suosikki!
  murppa@live.fi

 11. Tuoksu on tärkeä, mutta liian voimakas se ei saa olla, muuten pamahtaa migreeni 🙁

 12. Tuoksu on tärkeä, mutta liian voimakas se ei saa olla, muuten pamahtaa migreeni 🙁

 13. Käytän huuhteluaineita yleensä pyyhkeiden ja lakanoiden pesuun. Huuhteluaineen tuoksu on erittäin tärkeässä asemassa kun valintaa tekee, yleensä raikkaat tuoksut vievät voiton. Lakanat tuoksuvat pitkään ihanille kun käpertyy niihin nukkumaan 🙂 – Katri

  katri.puumala2@gmail.com

 14. Pyykinpesuaineen ostan tavallisesti hajusteettomana, mutta huuhteluaineen taas tuoksuvana, jolloin voin halutessani saada pyykkiin tuoksuakin sekaan 🙂
  -pihka
  pihka1@hotmail.com

 15. Tuoksu on tärkeä, monesti pesen hyllyllä olevia puhtaita vaatteita uudestaan että saa kaapin hajun pois 😀 tosin huuhteluaimetts ei kannata ihan joka koneelliseen laittaa kun se vie esim pilaa farkut.
  susannaje@gmail.com

 16. Nykyään mulla on käytössä juurikin Lenorin huuhtis, kun bongasin niitä ja kuulosti ihanalta. Ja tuoksuu kyllä myös ihanalta! 🙂 Ennen mä ostin aina mahdollisimman neutraaleja tai mietoja tai jopa hajusteettomia huuhtiksia.

  Se on kyllä musta vähän ällöttävää, kun varsinkin joidenkin lasten vaatteet haisee niin huuhteluaineelta. Siis en ymmärrä miten se on edes mahdollista että voi haista niin paljon sellanen… en osaa ees selittää… mut sellanen puhtaan tunkkanen ja paksu! 😀 Sellanen ihan tunkee nenään kun vaikka kävelee ohi tai sellanen huuhteluaineihminen hyppää ratikkaan. Harvassa nämä onneksi ovat ja tää mun ällötys taitaa olla vähän outoa, mut tulipahan avauduttua! 😀

  ida.tolvanen1@gmail.com

 17. Raikas pyykin tuoksu on minulle todella tärkeä, joten käytän mielelläni hyväntuoksuisia huuhteluaineita 🙂 Ne raikastaa koko asunnon! june1(at)luukku.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.