Maanantai 15

Nyt on kertakaikkiaan niin koomainen olo taas maanantain kunniaksi, mutta kai se siitä tästä kahvin avulla helpottaa. Enää reilu viikko jouluun, aivan ihme juttu! Ei nimittäin tunnu ollenkaan siltä. Tuntuu, että melkein kaikki talvet jotka olen asunut Helsingissä, ovat olleet todella pitkään näitä ”mustia talvia”, taisi 2012 sentään olla suhteellisen valkoinen joulu. Se nyt onkin aikalailla se ainoa juttu mitä Jyväskylässä ikävöi, että yleensä aika varmasti sai viettää valkoista joulua, vaikka toki sielläkin poikkeuksia oli. Yksi positiivinen juttu nyt on kuitenkin se, että tällä hetkellä tarkenee nahkatakilla ulkona, vaikka on jo melkein vuodenvaihde 😀
No mutta hei! Sain perjantaina vihdoin ostettua sen joulukalenterin, josta jo aikaisemmin pauhasin. Tuo Veikkauksen arpakalenteri on nimittäin ihan jokavuotinen traditio, vaikkei mitään kummempia voittoja ole todellakaan tullut. Välillä saa omansa takaisin tai pari euroa extraa, välillä taas ei mitään ja suututtaa kun on ollut yhdestä merkistä kiinni joku suuri voitto. Omasta mielestäni noin yleisesti arvat, pelikoneiden pelaaminen ja Kenot ovat maailman typerin juttu, tai noin yleisesti rahan tuhlaaminen peleihin, joissa se voittomahdollisuus on aivan häviävän pieni. 
Juuri viime viikolla juteltiin työkavereiden kanssa siitä, kuinka paljon Suomestakin löytyy peliongelmaisia, jotka tuhlaavat pahimmassa kaikki rahansa pelikoneisiin ja arpoihin!! Nettipokerissa nyt tarvitsee edes aivojaan, mutta nämä pelit perustuvat aikalailla ainoastaan tuuriin. (Ei sillä että nettipokeririippuvaiset olisivat yhtään sen ”oikeutetumpia” ongelmansa kanssa, kyseessähän on usein kuitenkin huomattavasti suuremmat rahasummat..) 
Ymmärrän sen jos lottoaa kerran viikossa tai ostaa arvan silloin tällöin, mutta päivittäisellä tasolla se on jo todella huolestuttavaa. Kuinka paljon ihminen saakaan menemään elämänsä aikana siihen Kenoon, jos pelaa yhden pelin päivässä tai edes useamman viikossa? No mutta! Itselläni se aikalailla pysyy tässä yhdessä per vuosi, enkä tuomitse mitä kukin tekee rahoillaan, koska ei minua henkilökohtaisesi kosketa mutta pistipä vain mietityttämään moinen. Itse hakee elämälleen jännitystä jostain aivan muista asoista sitten.

Jotenkin kokemuksesta tuntuu että nämä arvat on muutenkin jotenkin rakennettu niin, että sanotaan että arvan puoleenväliin saakka tulee jättipotti noita päävoittojen pelimerkkejä, joka sitten saa toivon heräämään ja loppujen lopuksi voitto jää yhdestä kiinni. Mulle ainakin käy aina niin! 😀

Oltiin Jutan kanssa viime viikolla Avonin blogitapahtumassa ja pakko sanoa, että olen ihan hurahtanut Avoniin! Pari viikkoa sitten tein työkaverin kautta megatilauksen ja nyt on rasvoja vaikka muille jakaa. Myös noista geelilakoista olen kuullut tältä työtoverilta kehuja ja pitää seuraavalla kerralla tilata niitäkin kivoissa väreissä 😉

Ja pääsin muuten ekaa kertaa elämässäni jonkun muun meikattavaksi! Avonin meikkaaja antoi vinkkejä meikkaukseen omien toiveideni mukaan ja käytiin läpi mm. sitä kulmakarvojen muotoilua, josta kriiseilin juuri joku aika sitten (nyt yritän sitten itse opetella perässä :D), samoin tehtiin todella tumma smokey-eye yläluomella ja tykkäsin ihan valtavasti!! Olisipa aina oma meikkaaja, kyllä kelpaisi ihan joka aamu. Juttakin sanoi mun laitetuista kulmista, että ”paljon parempi!!” 😀 Hahah! Tuo kuva nyt ei kuitenkaan ole mikään ihan paras kuitenkaan havainnollistamaan tuota tulosta.

Huulipunia oli myös vaikka missä kivoissa sävyissä..
 
Semmoista löpinää tällä kertaa! Kai tässä täytyy alkaa urheasti kamppailemaan alkavaa viikkoa vastaan 😉

Mukavat maanantait sinne! Juodaanpa reippaasti kahvia, niin pärjää läpi päivän , hah!

6 vastausta artikkeliin “Maanantai 15”

  1. Hahahah mulla on KOLME tuollaista joulukalenteriarpaa ja vedän kyllä kokonaisen herneenpalkon nenääni, jos en voita yhdestäkään mitään! 😀 Enkä muuten tod. osta näitä itse, vaan mun perheellä on ollut jo vuosia tapana antaa tämmöinen nimipäivälahjaksi (mulla on nimipäivät just ennen joulukuuta). 😀 Hauskahan näitä on raaputtaa.

    1. Hahaaa! Siis joo on noita kyllä ihan parasta raaputella ja mä myös kyllä suutun jossen tänä(kään) vuonna voita jättipottia! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.