Kesäkuvapläjäys instagramin syövereistä

Eilen iski joku aivan äärimmäinen blogijumitus. Meinasin tulla raapustamaan tänne enintään kolmen lauseen höpinät, mutta jätin sitten sikseen kun oli jotenkin kaoottinen aamu. Pari yötä oon nukkunut jotenkin tosi huonosti ja osittain sen vuoksi olin maanantaina koko päivän ihan super äkäisellä tuulella ja kai vielä eilenkin. Kai ne alkuviikot on semmoisia ja nyt jo onneksi parempi fiilis kun sai vihdoin viime yönä untakin.
Iski muutenkin kova kesäkaipuu ja innostuin selailemaan kesäisiä ja värikkäitä kuvia puhelimen kätköistä. Järkyttävä kriisi esimerkiksi siitä, ettei ole tällä hetkellä mitään seuraavaa reissua tiedossa kun yleensä on lähes aina edellisen reissun jälkeen. Tuli eilen kyhäiltyä jotain kollaaseja..

Viime kesän helteillä maksimekkoilua kun oltiin menossa Weeruskaan katsomaan Suomi-Venäjä kultapeliä (tai mikä nyt ikinä olikaan, koska itsehän en sitä katsonut vaan selailin puhelinta :D). Viinittelyjä Porvoonkadun baarista myöskin viime kesältä. Voi niitä Alppila-aikoja! 😀

Jotain aivan sekalaista vuodelta 2013 ja St. Kittsin rantakuvaa. Näin tässä viime viikolla juuri unta, että käppäilin aivan autiota rantaa reissussa. (Sitä matkakuumetta?!)
Mulle iski nyt ihan kamala harmitus, että myin kyllästyneenä tuon sinisen LV:n huivin. Ensinhän pakkasin ne vain syrjään vaatekaappiin odottamaan sitä etten enää olisi kyllästynyt, kunnes sitten luulin etten enää innostu koko huivista kun niitä nykyään on ainakin jokatoisella vastaantulijalla. Ylävasemman ihan tavallinen, mutta siisti kesäasu kuitenkin sai taas haikailemaan sen huivin perään.. Voivoi. En myy enää mitään!
 

Ikävä myös kesävaatetusta! Voisipa aina vaan heittää aamulla sandaalit jalkaan, kuinka helppoa olisikaan! 😉

Kaiken muun ohella myös järkyttävä hiuskriisi, tai milloinkas tässä nyt ei sitä asiaa kriiseiltäisi. Eikai tässä auta muuta kun odotella vielä pari viikkoa sitä kampaaja-aikaa. Pyydettiin ilmoittamaan muuten mihin hiukseen päädyn ja tilasin sen Rapunzelin Eurooppalaisen tukan teippihiuksena kolmessa sävyssä ja en muista milloin olisin ollut näin innoissani pidennyshiuksesta. Postaan siitä tukasta vielä myöhemmin enemmän ja viimeistään sitten kun se ylinpäänsä on päässä, mutta siis juuuuuri semmoista kun olin etsinytkin. 
Itsehän olen esim Simplyyn umpikyllästynyt ja tilasin nyt ensimmäistä kertaa netistä ominpäin tukkaa kun vanhaa hienompaa ja hennompaa tukkaa ei enää saanut tilattua. Ja tuo Rapunzelin vaikutti ainakin paketista silitettynä juuri semmoiselle jota olen kissojen ja koirien kanssa etsinyt. Eli joka toisinsanoen uppoaisi omaan tukkaan parhaiten. Pitää vain vaihtaa tilalle Simplyn teippi! En malta odottaa 😉

Kuvat napsittu instagram-tililtäni. Sieltähän minut löytää nimimerkillä iines .

Sisältää mainoslinkin.

2 vastausta artikkeliin “Kesäkuvapläjäys instagramin syövereistä”

    1. Voittajille Tiialle ja Susannelle ilmoitettiin asiasta henkilökohtaisesti sähköposteihin ja Braun on postittanut paketit heille. En tehnyt voittajista erillistä postausta tällä kertaa ihan siitä syystä kun tuli jurnutusta blogin liiallisesta mainossisällöstä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.