Torstai 18

Tänä vuonna on jotenkin onnistunut välttymään siltä perinteiseltä jouluhössötykseltä, en tiedä itsekään mistä moinen johtuu. Ehkei ole tullut käytyä kaupoissa tai keskustassa ihmettelemässä, niin on sokaistunut kaikilta joulukoristuksilta. Yhtään lahjaakaan en ole ostanut, enkä osta. Enpä ole itse myöskään mitään toivonut. Yleensä jätetään keskinäisellä sopimuksella lahjat sikseen, kun harvemmin sitä ihan oikeasti mitään tarvitsee ja ehkä järekvämpi olla hamstraamatta nurkkiin mitään turhanpäiväistä vain sen vuoksi, että olisi ostanut  jotain.

Eipä tosiaan tulisi mieleen, että on alle viikko jouluun kun kipittää aamulla bussiin vesisateessa nahkatakissa ja Converseissa 😀 Eilen taisi ollajossain lööpit, että luvassa olisi valkoinen joulu (jee!!) joten katsotaan miten käy.

Sain Cloetalta jouluyllärinä Nutisal-uutuuden, nimittäin tuommoisen suolaamattoman Sporty Mixin. Olen ihan koukussa noihin Nutisaleihin muutenkin ja ne kuivatut mantelit menevät melkeinpä proteiinipitoisina sipsinkorvikkeina, hah!
Eilenpä kokkailtiin täytettyjä paprikoita, sisälle tuli riisiä, jalapenoa, mausteita, juustoja (mozzarella ja feta) ja jauhelihaa. Ja kyllä, nykyään olen totutellut syömään jauhelihaa, semmoista paistista tehtyä siis 😀 Ennenhän ei jauheliha mennyt alas missään muodossa, kuten ei oikeastaan mikään muukaan jauhettu. Enkä syö jauhettua edelleenkään esimerkiksi työpaikkaruokalassa tai muussa ”ei-luotettavassa” paikassa, jossa en voi tietää lihan laatua. Edistysaskel tämäkin kuitenkin.
Myös Lenor-arvonnan voittajat on nyt arvottu ja voitoista on ilmoitettu voittajille henkilökohtaisesti. Joku kyselikin, että keitä nuo Braun-voittajat nyt sitten olivat ja tosiaan en ole tehnyt nyt näistä voittajista erillisiä postauksia kahdesta syystä; on ollut äärimmäinen kiire ja toisekseen, liiallisesta sponsoroidusta sisällöstä tuli jotain nurinaa niin yritän nyt sitten sitä vähentää. (Ja ei, palkinnot eivät fyysisesti ole minulla, joten en yritä niitä itselleni pihistää :D)
Ja tosiaan, se NordicFeelin alennuskoodi BAP48Z8XR on voimassa vielä jouluaattoon saakka ja antaa 5€ alennuksen vähintään 40€ tilauksista!
Jebajee! Vielä kaksi päivää ja pääsee viettämään viikonloppua! Lähdetään Jutan kanssa risteilemään, joten tyttöjen viikonloppu siis tiedossa. Edellisestä varsinaisesta risteilystä onkin jo tosiaan varmaan vuosia aikaa 😀
 
Siinä taisi tulla lähipäivien tärkeimmät kuulumiset, eli eipä tosiaankaan kurjuutta kummempaa tänne.
 
Kivaa työpäivää kaikille!

8 vastausta artikkeliin “Torstai 18”

  1. Cloetan pähkinät on kyllä ihan parhaita! Mulle tuli sama yllätys eilen, mutta en ole vielä avannut tuota pussia 😛

  2. Täytetyt paprikat on kyllä jotain niin parasta!

    Ainakin täällä Satakunnassa on pyryttänyt tänään lunta. 🙂 Toivottavasti se nyt pysyisi!

  3. Tänne saapui eilen Braunin miesten shaver-paketti, jihuu 🙂 Lahja tulee tarpeeseen ja mies varmasti ilahtuu yllätyksestä! Kiitos vaan tästä joululahjasta <3 -S

  4. Mulla on joku pienenmuotoinen inho jauhelihaa kohtaan, myös naudan paistijauhelihan, vaikka kyllä se "pakon" edessä uppoaa. Ja esimerkiksi pari kertaa vuodessa kun menee ravintolaan vetämään sellaisen vähän hienomman hampurilaisen, niin siihen kelpuutan naudan jauhelihasta tehdyn pihvin. Mutta ei se mitään, ehkä mäkin vielä opin syömään sitä kunnolla tai jos en, niin löytyyhän paljon muitakin vaihtoehtoja 😉

    Mäkin oon pysynyt aika hyvin jouluhössötyksen ulkopuolella, mutta lahjoja on tullut kyllä osteltua iso pino. Varsinkin suvun lapsille 😀

    1. Mun täytyy vielä totutella siihen ajatukseen että ravintolassa söisin jauhelihapihviä, jotenkin epäilyttää vaikka tietäisi että se on iha täyttä lihaa! 😀 Toivottavasti sekin "ennakkoluulo" tästä pikkuhiljaa hälvenisi hah!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.