Pyhien kuulumiset ja höpinää

Jouluruoista on selvitty jo päiväkausia sitten ja nyt onkin aikalailla mennyt aika lepäillessä. Aatto oltiin sukulaisissa yhden yön ajan ja torstaina jo tultiinkin kotiin paistamaan pizzaa 😀 Itse en ole koskaan ollut erityisemmin jouluruokien tai ylinpäänsä joulun ystävä, eipä noita ruokia tosiaan söisikään kun kerran vuodessa kun taas pitkät arkipyhät tosin kelpaisivat useamminkin! Nyt taas väliin kaksi työpäivää ja pääsee taas viettämään kahta vapaata. UV:n suunnitelmat tosin ovat vielä aivan auki kuten näköjään monella muullakin tuttavalla, mutta kai sitä jotain tässä ehtii vielä keksiä. 
Mietiskelin eilen, että pitäisikö tehdä ensimmäistä kertaa moneen vuoteen jotakin uuden vuoden lupauksia, muttei oikein tiedä mitä sitä lupaisi? Liikkua enemmän? (Tosin nyt jo tulee liikuttua ihan kivasti) Syötyä terveellisemmin? (Yksi herkkupäivä per viikko on mielestäni ihan ansaittua) Aiheellista voisi olla luvata lopettaa turha valitus ja olla positiivisempi, saa nähdä keksiikö sitä jotain lupauksia. Meinasitteko itse tehdä uv-lupauksia tai onko ollut tapana tehdä?

Saanko samalla esitellä maailman hämärimmät ja epäselvimmät kuvat 😀 Uusi kamera tuon Olympus PEN e-pl5:n tilalle alkaisi olla myös tervetullut, olen jotenkin aivan lopen kyllästynyt siihen nimittäin. Uusi objektiivi voisi myös pelastaa kamerakyllästymistä, mutta jotenkin tekisi mieli taas vaihtaa Canoniin. Useamman vuoden vanha Canon G12 on nimittäin ollut taas aika paljon käytössä ja ei voi muuta kuin olla tyytyväinen vaikka kameralla onkin ikää jo melkein 5 vuotta!

Oltiin Jutan kanssa viime viikonloppuna risteilyllä Tukholmassa, vähän
vaihtelua siihen tavalliseen viikonloppuun. En rehellisesti muista
milloin olisin ollut viimeksi virallisella risteilyllä ja
edelliskerrasta Tukholmassakin oli varmaan jo pari vuotta aikaa, niin se
aika rientää. Muutama tunti sopi oikein hyvin kaupoissa kiertelyyn,
enpä ollut sitäkään ehtinyt tehdä kuukausiin jos nyt unohdetaan ne
Losien kauppakiertelyt.

Pakko myöntää, että tuo Rebecca Minkoffin laukku oli kyllä nappiostos! On kulkenut kivasti ihan arkilaukkunakin töissä kun sisään mahtuu hyvin kaikki oleellinen; korttikotelo, avaimet, puhelin, kalenteri ja meikkejä. Jos pian alkaa kyllästyttää, niin täytyy tehdä se taikatemppu tuolle hihnalle ja lyhentää olkamittaiseksi 😉

Keskiviikkona on kampaaja! En muista milloin olisin viimeksi odottanut kampaajaa näin innolla. Tai milloin olisi ollut viimeksi näin pitkä väli kampaamokäynnistä, eli reilu 3kk. Joskus muutama vuosi taaksepäin saattoi mennä puolikin vuotta ilman kampaajaa, nyt hiuskriisejä sen kun pukkaa aina jostain kulman takaa. Sitä Rapunzelin uutta tukkaa on tullut mallailtua peilin edessä jo muutaman kerran.

Leivoin taas niitä vakkareita, mustikka-valkosuklaamuffineja!

 Ja pizzaa itsetehdyllä pohjalla, serranokinkulla, sipulilla ja chilillä.

En taas kerran kyllä ymmärrä mitä tuo Picasan vienti teki näille kuville, aina sama puuroisuus kun yrittää muuttaa kokoa blogiin sopivaksi. En tajua missä vika! Onko kenelläkään hajua?
On kyllä niin tavanomaiset pyhät takana. Huomaa ettei ole oikein mitään raportoitavaa. Kai se on näiden vapaiden tarkoituskin, että saa vähän aivoja nollattua. Pakko sanoa, ettei voi nyt ainakaan väittää ettei olisi kuitannut univelkoja 😀

Kivat sunnuntait teille sinne ruudun toiselle puolelle!

Sisältää mainoslinkin.

3 vastausta artikkeliin “Pyhien kuulumiset ja höpinää”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.