Tukholman ostoksia ja Acne Cypress boots

Tukholman reissulta oli ostoslistalla pari kovin tarpeellista juttua, kaikkea turhaa kun on pyrkinyt vähentämään. Ennemmin satsaa niihin oikeasti tärkeisiin hankintoihin kymmenen hutiostoksen sijaan. Nyt joulukuussa on tullut tehtyä niin reippaasti ylitöitäkin, että pieni itsensä palkitseminen oli oikeastaan mielestäni ihan oikeutettuakin. Yksi uudenvuoden lupaus voisikin olla, etten enää tee 11h työpäiviä tammikuun jälkeen.
En ihan tosissaan juksaa kun sanon, että tällä hetkellä en omista oikeastaan yksiäkään kunnon nilkkureita, kaikki vanhat olen jotenkin onnistunut käyttämään niin puhki, että olen koko syksyn ja tämän alkaneen talven käynyt töissä lähinnä tennareissa ja UGGseissa. Lukuisat kerrat olen metsästänyt netistä niitä oikeita nilkkureita, usein tyhjin tuloksin kunnes bongasin ensin mytheresasta ja sitten Acnen omasta verkkokaupasta Acnen Cypressit mustana. Kävin kurkkimassa niitä netistä varmasti kymmeniä kertoja (sama juttu sen Balenciagan kanssa haha) mutten silti uskaltanut pistää kenkiä tilaukseen.
Kurkkasin juuri eteiseen varmistaakseni etten puhu aivan puppua ja ihan tosissaan, en ole ostanut uusia kenkiä aikalailla vuoteen! Ehkä tämäkin jo kertoo, että yksi uusi pari oli aivan oikeutettu. Vielä kun löytyi omassa koossa 35.

Cypressit löytyivät NK:n Acnelta ja hintakin oli hieman edullisempi kuin netistä tai Suomesta ostaessa. Nykyään omistan ihan tosissaan lähes kaiken mustana, joten näistä esimerkiksi se malli jossa korossa on vähän konjakkisia efektejä, olis ollut täysin passeli, muttei näissäkään tosissaan mitään valittamista ole! Täytyy käydä vielä suutarilla laitattamassa noihin semmoinen kumipohja, jotta kelpaa pakkasillakin tallustella. Olen kyllä niiiin tyytyväinen ostokseen!!! Nämä varmasti palvelevat vuodesta toiseen 🙂
Olen jotenkin täysin kyllästynyt vanhaan harmaaseen Acnen Canada-huiviini ja mietin jo ajat sitten että ostaisin sen toisena kappaleena, mustana. Sitten löysin sattumalta sen H&M:n kashmirhuivin, joka on aikalailla ollut lempparini koko syksyn ja samalla sitten mustan kaulaliinan tarve tuli täytettyä. Olen myynyt kuluvan vuoden aikana kaksi LV:n huivia, joten kyllä tänne huusholliin vielä yksi (huom. huomattavasti edullisempi) huivi mahtuu, joten päädyin ihailemaan Canadaa mudan sävyssä..

Meillä lähti Jutan kanssa molemmilla täysin sama huivi kassan kautta, aivan ihana sävy! Mun piti eilen lakata kynnet samanvärisellä lakalla ja pistää tuo huivi aamulla päälle, mutta katsottiin koko ilta sitten Sons of anarchyä (kyllä, nyt aloitettiin se vihdoin kun ei enää muita sarjoja keksitty!), joten lakkailut jäivät sikseen 😀

Kevytuntsikka oli ollut ostoslistalla jo varmaan vuoden, mutta jotenkin oli tullut hannattua takin kanssa vaikka kuinka kauan. Kaliforniassa meille meinasi jo tulla kränää kun olin sanonut T:lle vaikka kuinka kauan haluavani kevyt untuvatakin ja etsiväni sitä reissusta. Yhtäkkiä molemmat sitten olivat sovittamassa takkia, kunnes sitten tuli väittelyä siitä ettei voida ostaa tismalleen samanlaisia takkeja kun kuljetaan jo nyt usein tuolla tekstiilikaksosina, joten kumpikaan ei sitten sitä takkia silloin ostanut.
Noh, Peakia tuli kuikuiltua Stockalta ja Stadiumista myös muutamaan otteeseen, olin lähinnä lyönyt lukkoon hupullisen ja astetta sporttisemman version, käynyt sovittamassakin jo. Peakillä hairahdin aivan sattumalta toiseen kerrokseen ja löysin juuri sen oikean takin! Huputtoman, mutta naisellisen ja leikkaukselta aivan täydellisen!! Mikä parasta, takki sopii sekä työvaatetuksen kautta, että sitten hupparin kanssa sporttiseempaankin menoon. Untuvatäyte myös lämmittää ihan kivasti jopa pikkupakkasilla.

Kaikki ostokset tulivat kyllä niin tarpeeseen ja kerrankin voin sanoa, että kertakaikkiaan mitään turhaa ei tullut ostettua! Kun jotain hankintaa harkitsee ensin pitkää, tuntuu että sen ostaminen tuottaa iloa sitten moninkertaisesti 🙂

Nyt täytyy prepata itseni tähän alkavaan (tosin taas lyhyeen) työviikkoon kaiken makoilun jälkeen. Olen niin kateellinen kaikille teille, jotka lomailevat aina loppiaiseen saakka!

4 vastausta artikkeliin “Tukholman ostoksia ja Acne Cypress boots”

  1. No todellakin, Acnen KAIKKI on ihanaa! En omista tosin (vielä) mitään, mutta niitä bootseja olen kuolannut jo kauan…! Mutta en oikeen uskalla pistää yli 400 euron kenkiä tulemaan nettikaupan kautta…Olis pakko kyllä käydä ensin sovittamassa! Ei tee mieli sitten maksella vielä ekstrakuluja päälle jos eivät olekaan sopivat. 🙁

  2. Noi Acnen nilkkurit on niin ihanat! Sovitin niitä Berliinissä ja ihastuin ihan täysillä. Katsoin hintalappuun ja hymyillen annoin kengät takaisin myyjälle….Mulla on kengissä 350€ katto, ja nuo olis ollu muistaakseni 475€, satkun liikaa mulle, voi piru sentään! Mulla myös 35 jalka ja se oli niin ihana jalkaan. Voihhhh

    1. Ne on kyllä ihanat! Itse en myöskään raaskinut hinnan vuoksi tilata, mutta menepäs käymään Tukholmassa, sain nuo sieltä nimittäin n. 400eurolla, myyjäkin sanoi että on edullisempi ostaa Acnea aina Ruotsista! Jos tuo hieman auttaisi tai joustaisit hieman budjetista 😉 Ihan paras kyllä että tuosta on kokoa 35!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.