Hiuspohdintaa

Mahdankohan olla maailman ainut ihminen joka kriiseilee hiuksistaan näin usein ja paljon? Apua kuinka paljon elämässä olisi enemmän aikaa tehdä muita asioita, jos olisi aina unelmahiukset! Tai ehkäpä nämä nyt on näitä naisten höpötyksiä, aina kehittää kriisiä vaikkei mikään olisikaan huonosti. Nimim. joku joka aina kriiseilee nimenomaan tukastaan ja sitten selailee vuosi eteenpäin kuvia kyseisistä hiuksista ja on aivan vakuuttunut, että juuri tuo tukka oli aivan täydellinen. 
No, nyt ei tosissaan ole ollut ihan hetkeen pelkoa että selailisin tätä tukkaa vuoden päästä ihaillen kun noin puolet päästä on 5cm mittaista, mutta onneksi tukka kasvaa aina (tai useimmiten) takaisin. Onko teillä tullut eteen hiusten kasvupyrähdyksiä tai kasvukauden vaihtumisia, jolloin olisitte huomanneet pään täynnä pikkuhiusta? Pakko sanoa, että maailman raivostuttavin juttu ikinä! Mahdoton tehtävä pitää tällä hetkellä esimerkiksi sivujakausta kun nuo lyhyet hiukset törröttävät ties minne suuntaan. Menisipä aika nopeasti. Ainakin on tällä hetkellä vitamiinit kunnossa hiusten suhteen, joten kaikki keinot ainakin on käytössä. Itse sitä kai on aina kaikkein kriittisin ulkonäkönsä suhteen ja toki aina huomaa asioita, joihin muut eivät kiinnitä lainkaan huomiota. Olen asettanut itselleni tavoitteen, että vuoden 2015 aikana luovun pidennyksistä (ainakin hetkeksi) ja leikkaan itselleni polkan (sitten kun nämä perhanan haperot ovat kasvaneet), kuka sen tietää vaikka ihastuisin omaan tukkaani pitkästä aikaa?
Huomenna jokatapauksessa kampaaja (jeeee!!) ja saa nähdä saadaanko tätä töyhtöhyyppää loihdittua vähän enemmän ihmisen näköiseksi. Ihan järkyttäviä tämmöiset ”rumuuskaudet”, joita välillä tulee. Tuntuu ettei mikään ole hyvin kun tukka on huonosti, iho on kalpea ja väsynyt..ja mitähän muuta. On meillä naisilla ongelmat 😀 

Selailin viikonloppuna netistä jotain hiusmalleja tuota kampaamokäyntiä silmälläpitäen. Veikkaampa että esittelen huomenna ylläolevia hiusideoita kampaajalle. Sienna Millerin rikottu tukka on nimenomaan semmoinen joka tällä hetkellä miellyttäisi. Omaa tyvikasvua saisi vähän jäädä ja krikastaa kevyesti pituuksien vaaleita. Saa nähdä millainen tulee!

Onnistuin hankkimaan itselleni jouluna jonkun ihmeen niskavamman, joka tosin vain johtuu jumittuneista niskalihaksista (ei mulle tosiaankaan mitään uutta), joten nyt vain kipulääkettä ja lihasrelaksanttia illalla naamaan. Kun vahingossa jännittää niskaa tai vääntää pään väärään asentoon, niin saa semmoisen vuosisadan päänsäryn tunniksi ettei mitään rajaa. Onneksi enää vain kaksi työpäivää tälle viikolle, aika kevennetyllä menolla edetään!

Onkos jollain jotain yliluonnollisia poppakonsteja hiusten kasvatukseen, saa jakaa! 😉
 
…toivottavasti en ole ainut ”hiusongelmainen”.

10 vastausta artikkeliin “Hiuspohdintaa”

 1. Heh, et todellakaan ole ainoa hiusongelmainen! Pidennysten orja mäkin olen, niistä en vaan osaa luopua. 😀 Tässä syksy-talven aikana mun tukka on ollut tumman ruskee, vaalee, pinkki, sini-vihreä ja nyt tummanpunainen. Nyt houkuttelee ruskea. Toisaalta taas vaaleanruskea aurinkoraidoilla, eli mahdollisimman lähellä omaa väriäkin olis kiva! 🙂

  Kannattaa kokeilla biotiinia, vahvinta mahdollista. 🙂 Minä ja mun sisko kokeiltiin hevosille tarkoitettua biotiina kuurina noin kuukauden ajan. Itse en huomannut niinkään hiuksissa kasvua, vahvistumista kylläkin. Pikkusiskolla taas tuli kunnon kasvupyrähdys hiuksiin yhtäkkiä!

  1. Joo, itseasiassa syön 15mg biotiinia joka päivä, paljonkohan niissä hevosen biotiineissa on?? 😀 Itse en myöskään ihan kamalasti mitään kasvupyrähdystä ole huomannut vaikka jo ikuisuuden niitä oon popsinut.. 🙁 Vahvistumista toki on tullut!

 2. Noi sun hiuskiiriset kuullostaa aivan multa! 😀 Otan osaa 🙁 Mulla on oma tukka ohuntunut paljon ja liiallinen pidennysten käyttö ovat alkaneet vaurioittaa hiusnahkaani… Oon lopettanut oman tukan värjäämisen siinä toivossa, että saisin omaan tukkaani/päänahkaani parannusta sekä käytän enää muutamaa teippipidennystä hiusten seassa, kun omilla haperoilla en kehtaa olla… 🙁

  1. On kyllä hermoja raastavaa! Itse en onneksi ole pidennyksistä huomannut mitään vaurioita, kaikkialla muualla päässä sitten sitäkin enemmän, joissa pidennyksiä ei ole koskaan ollutkaan 😀 Toivottavasti päänahkasi alkaa pikkuhiljaa paranemaan!! 🙂

 3. Etpä ole ainoa! Mulla aina ollut jonkin asteista kriisiä, tukka ohut ja suora. Siihen vielä kaksi lasta, joiden jälkeen kuontalo ohentunut entisestään – ja imetyksestä kuitenkin jo 3 vuotta… 😉 Kaikenlaista poppaskonstia kokeiltu, nyt vedän Biotiini Strongia, vitskuja, ei pidennyksiä, hellävaraisempaa värjäystä kuin ennen (ei vaaleeta), mutta silti vaan nuo viissenttiset keikkuu munkin otsalla! Argh. I feel you. Kyl se varmaan tästä, ja jos yrittäis murehtia vähemmän. 😉

  1. Voi että! Ymmärrän niin mistä puhut!! Hiusongelmat on kyllä niin inhottavia! Toivottavasti säkin saat tukan kasvamaan taas entiselleen! 🙂

 4. Vehnäalkioöljyä sisäisesti suositteli kampaajani. Tarvitsee pidemmän käytön, ennenkuin tulokset nähtävissä. T. Marja

  1. Juu, itseasiassa Priorinissa on juurikin vehnänalkioöljyä! Ja tietty pätee kaikkiin hiuksiin vaikuttaviin aineisiin, että vaatii mielelläään vähintään sen 3-6kk säännöllisen käytön että tuloksia huomaa 🙂

 5. Mielestäni kuvien perusteella sun hiukset on todella kauniit! Varsinkin kuvat kampaamoreissujen jälkeen. 🙂 omatkin hiukset ovat blondit ja katselen usein, kuinka omatkin hiukset voisi olla samanlaiset! 😉 don't worry!

  1. Niin onkin ennen ollut! Nyt mulla on tosin lähtenyt ihan hulluna tukkaa kesän jälkeen ja sen vuoksi en ole tykännyt kamalasti tukkakuvia ottaa 🙁 Ilman pidennyksiä ei kyllä voisi olla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.