Happy new year!

Hellurei! Tänään viettelin vapaapäivä. Työskentelen toisen maan markkinalla, joten pyhäpäivät menee välillä vähän ristiin Suomen kanssa, eikä töissä olisi ollut mitään hommaa tänään joten oli ihan hyvä sauma käyttää pois ylityövapaita, vaikka tuntuukin jotenkin turhanpäiväiseltä kyhnyttää kotona keskellä viikkoa tavallaan ”ilman syytä”. Parempi kai sekin kun raahautua töihin pyörittelemään peukaloita viideksi tunniksi.
Uutta vuotta vietetään tänään ystävien kanssa illallistaen ja ajattelin sitä ennen pötköttää peiton alla Netflixin kanssa ja ottaa samalla pienet päiväunet! Olin nimittäin tänään aivan rätti aamulla herätessä ja kuntosalin jälkeen tuli yökkö olo tämän reistailevan niskan kanssa. Saa nähdä moneenko tänään ylinpäänsä jaksaa valvoa 😀

Kai sitä sopisi tässä samalla lyhyesti pohtia mitä tänä vuonna sitten tapahtuikaan..

…Maaliskuussa tuli reissattua Floridaan ja Karibian risteilylle.. 
..Ostimme yhteisen asunnon, jota jonkun verran loppukesästä sitten remppailtiin..
..Osallistuin ensimmäistä kertaa elokuussa juoksutapahtumaan, Helsinki Midnight runiin kavereiden kanssa..
..Syksyllä reissattiinkin sitten Meksikoon ja Kaliforniaan..
..Viime (vai toissa? apua!) viikolla tuli risteiltyä Tukholmaan pitkästä aikaa..
..Tallinnassakin tuli piipahdettua keväällä työtovereiden kanssa..
..Olin omasta mielestäni vuonna 2014 suhteellisen aktiivinen blogin kanssa..
..ja vaikka mitä muuta 😀
Mitäköhän ensi vuonna mahtaa tapahtua? Ei nimittäin ole kertakaikkiaan vielä mitään suunnitelmia, jännittävää!

Täytyy nyt hieman pähkäillä vielä niitä uudenvuoden lupauksia, että tekeekö vai eikö. Siinä mielessä ne nyt ovat aivan turhia, että jos ihminen haluaa jotain muutoksia elämälleen, ei varmasti tarvitse vuoden vaihtumista siihen tueksi vaan toteuttaa ne jokatapauksessa 😉 Tällä hetkellä jotenkin vaan haluaisi että kaikki mahdolliset pyhät olisivat ohi ja pääsisi taas keskittymään arkeen, pää menee aivan sekaisin pyhien ja lyhyiden työviikkojen kanssa hyppiessä. Silti jotenkin aivan outoa, että huomenna on jo tammikuu!
Toivotan teille kaikille kuitenkin oikein hyvää uutta vuotta ja palataan asiaan täällä blogissa sitten ensi vuonna! (Heh heh… :D)

Kuvat täältä, täältä, täältä, täältä, täältä ja täältä

3 vastausta artikkeliin “Happy new year!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.