Zalando -10% alekoodi

Heippa ja huomenta! Nyt on pyhistä selvitty ja alkaa sitten virallisesti kesän odotus, vai kuinka? 😀
Sain teille tällä kertaa jakoon alennuskoodin Zalandoon nyt kun ei hetkeen ollut ehtinyt täällä noita alekoodeja näkyä 😉 Keräilin samalla muutamia kivoja juttuja kollaasiin Zalandon valikoimista. Itse olen jotenkin lähiviikot palellut sisälläkin niin kovasti, että hameen pukemisesta voi vain haaveilla, mutta juuri sehän tässä olikin tarkoituksena. Kesään tosiaan on vielä hetki, joten on vielä hyvin aikaa keskittyä niihin villapaitoihin ja huiveihin!

Villapaita American Vintage / A-linjainen hame mint&berry / Ruutuhuivi Even&Odd / Laukku Michael Kors / Saappaat Vagabond
Koodi ANTSHART antaa tosiaan -10% alennuksen kaikista yli 50euron tilauksista ja koskee normaalihintaisia tuotteita.
Ehdot: Etu on voimassa 18.1.2015 | tilauksen vähimmäisarvo 50,00 € | edun voi käyttää vain kerran ja se on lunastettava ennen tilauksen vahvistamista | ei voida vaihtaa rahaksi tai yhdistää muihin etukuponkeihin | ei koske jo alennettuja tuotteita | ei välttämättä koske kaikkia tuotemerkkejä
Zalandolle pääset tästä!
 
Sisältää mainoslinkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.