Keskiviikko 14

Hellurei! Taas mennään jo keskiviikossa, jotenkin päivät hurahtavat ohi
ihan hullua vauhtia. Ei varmasti tarvitse edes mainita, että lähiaikoina
ollaan menty taas niin perinteisen arjen pyörityksessä, ettei mitään
rajaa. Parin viikon ajan mulla on ollut jotenkin aivan
ylitsepääsemättömän vetämätön olo ja mennyt pitkälle puoleenväliin
työviikkoa että on edes jotenkuten onnistunut heräämään viikonlopusta.
Ihan kun olisi tulossa sairaaksi, mutta ei siltikään. Vasta tänään oli ensimmäistä kertaa tällä viikolla semmoinen olo että tajuaa jopa jotain.. Kai se helpottaa kun loppuviikkoa kohden mennään. Ensi viikolla sitten taas samat ongelmat.
Meillä on ollut nyt pari viikkoa käynnissä Sons of anarchy-maraton ja jaksoja on tullut katsottua varmasti ihan jokaikinen ilta! (Blogin kustannuksella taas yllättäen haha :D) Aina kun aloitetaan joku uusi sarja Netflixissä niin katsotaan sitä sitten käytännössä koko ajan kotona. Alussa en oikein syttynyt SOA:an vaikka monet kehuivatkin kovasti, mutta parin tuottiksen jälkeen lähti vähän enemmän sitten käyntiin. Breaking badin jälkeen ei ikävä kyllä tule enää mistään semmoista jymyoloa, tehtäisiinpä joku vastaava!

Viime viikolla sain raahattua itseni salille vain kahdesti sen nuutuneen olon vuoksi (vaikka olisi varmasti tehnyt ihan hyvää :D) ja lisäksi olen saanut jonkun maailman ärsyttävimmän rasitusvamman jalkaan, joten täytyy nyt lepuutella sen osalta. Tällä viikolla vähän parempi menestys kun kaksi treeniä jo takana. Pakko myöntää, että ehdottomasti kyllä paras lääke siihen ”möhnäoloon”!!! Pitäisi vaan uskoa sillä hetkellä kun se olo on päällä.

Kokkailtiin maanantaina lohikeittoa pitkästä aikaa! Aivan parasta! Sitä onkin nyt sitten syöty kolme päivää putkeen.
Jatkan nyt yhden kirjan lukemista. Yritän pakottaa itseni yhteen pääsykokeeseen keväällä, joten kai täytyy yrittää skarpata vähän tuon asian suhteen. Ja aiheesta joskus sitten lisää jos ylinpäänsä jaksan jatkaa tuota lukemista vielä kauemminkin kuin kuukauden ;D
Kivat loppuillat teille!

12 vastausta artikkeliin “Keskiviikko 14”

 1. Mulla on kans ollu ihan kamala väsymys päällä, vaikka luntakin tuli ja kaikkee. 🙁

  Sarjoista puheenollen…ootko kattonu Isänmaan puolesta? Voin suositella, aivan törkeen hyvä! Kolme ekaa kautta löytyy Netflixistä, nelonen alkoi just viikko sit pyörii Maikkarilla. 🙂 Parasta piiiiitkään aikaan. Katottiin noi joulun aikaan lievä addiktio päällä. 😀

  1. No näköjään tuota oloa on sitten muillakin liikkeellä! 😀

   Itseasiassa en ole kuullut kyseisestä sarjasta, mutta kiitos vinkistä. Kurkkaanpa seuraavaksi Netflixistä! 🙂

 2. Moikka! Jos tykkäsit breaking badista, niin uskonpa, että fiilistelet juurikin huippuja roolituksia.. Kokeileppa HBO:lta sellaista sarjaa, kun True Detective (jos et ole vielä nähnyt). Sarja pärähtää käyntiin kunnolla muistaakseni 4 jaksossa ja voi jeesus – siinä vasta huippu sarja 😀 Et varmana pety 😉 Alkoi itseasiassa viime pe muistaakseni tv2:lta myös!

  1. Joo itseasiassa katsoin True detectivesin juuri kesällä ja oli kyllä tosi hyvä! 🙂 Enpäs tiennyt että se alkaa nyt myös telkasta!

 3. Ootteko katsoneet House of Cardsia Netflixistä? Se on ihan loistava sarja, alkaa vaan vähän hitaasti, mutta n. 7 jakson jälkeen lähtee käyntiin kunnolla. 3 seasoni on tulossa nyt keväällä. Sitten HBO:sta suosittelen True Detectivesiä ja itse asiassa YLE taitaa näyttää sitä nyt! SOA on meillä seuraavana listalla 😀

  1. Mä katsoin koko House of Cardsin tähän astiset jaksot Netflixistä ja jäin ihan koukkuun, sitä uutta tuottista odotellen 😀 Ja tuon True detecivesin katsoin kesällä. En tiedä kyllä mitä sitten teen kun SOA loppuu 😀

 4. Oliko sulla muuten ajokorttia kun etkös sanonut joskus, että menet autokouluun? Vai olenko nyt ihan väärässä blogissa 😀 Itse olen jo 30 ja miettinyt, että olisikohan aika jo mennä..tuntuu vaan niin vaikealta enää tässä iässä mennä, ja en tiedä tarvitsenko edes koko autoa.. no mutta kivaa talven jatkoa kuitenkin 🙂

  1. On pitänyt sata kertaa mennä autokouluun, mutten vieläkään saanut aikaiseksi. Sama juttu että jotenkin tuntuu olevan tuo ikä haasteena sillekin asialle 😀 Ja kiitos samoin!

 5. En tiedä Tykkäätkö zombisarjoista mut the walking dead on hyvä. Näkyy verta ja vähän kaikkee muutakin mut juoni on huippu!

  1. Sitä olen itseasiassa myös katsonut, mutta jätettiin kesken nyt uusimmalla tuottiksella kun jotenkin alkoi kyllästyttää ja meni jotenkin jo älyttömäksi 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.