Uusi tukka ja testissä Rapunzel of Sweden

Hellurei ja kivaa sunnuntaita! Nyt vähän hiusjuttuihin, tukkakriisi on taas vaihteeksi nyt selätetty 😀 Kampaajakäynnistäni on nimittäin nyt pari viikkoa aikaa ja lupasin palata asiaan myöhemmin tuon uuden pidennystukan suhteen. Olen vähän ronkeli tai oikeastaan todella tarkka hiusteni suhteen ja olin pitkään miettinyt Simplyn tilalle tukkaa, joka ei olisi niin paksua verrattuna omaan pohjoismaiseen hiuslaatuuni. Mietin varmaan vuodenpäivät Rapunzelin European-tukkaa, teiltäkin tuli vähän kyseltyä vinkkejä ennenkö uskalsin tilailla.

Moni haluaa pidennyshiukseltaan nimenomaan tuota Simplymaista sileyttä kun taas itse olen etsinyt päinvastaista joka erottuisi omasta mahdollisimman  vähän. Samalla tuli muuten palattua pitkästä aikaa teippien pariin ja vaihtelu todellakin virkistää, tykkään todella paljon!

Tuo Rapunzelin hius on tarkoitettu erityisesti niille jotka haluavat hiuslaadultaan eurooppalaiset pidennyshiukset, hiukset ovat peräisin Etelä-Euroopasta ja Venäjän pohjoisosista, jolloin myös hiuksen alkuperäinen väri on usein tuhkansävyinen ja hiuksia on värjätty vähemmän verrattuna muihin. Hiusten sanotaan myös olevan märkänä hieman kihartuvat, nuo perinteiset Aasia/Intiahiukset mitä esimerkiksi nyt Simplyllä olen käyttänyt, ovat aina aivan tönkkösuoria kun oma hiuslaatuni taas on todella kihartuva ja taipuisa. Tuntomerkit tuolla Rapunzelin sivuilla ainakin vetosivat minuun!

Tilasin ensin kolme pakettia tuota Quick& Easy European suora-tukkaa, mutta olin niin tyytyväinen noihin sävyihin, että tilasin vielä neljännenkin jälkikäteen. Jos nyt vertaa siihen Simplyyn taas, niin näissä hiuksissa on aivan loistava valikoima juurikin näitä tuhkansävyisiä hiuksia joita itse juurikin etsin! Simplyllä kun löytyy suurinpiitein yksi sävy, jolloin on vähän hankala saada semmoista kivaa monisävyistä luonnollista tukkaa.

Paketista otettuna kauhistelin, että meninkö valitsemaan aivan liian tummat sävyt mutta kun peilin edessä näitä mallailin, oli sävy kyllä aivan nappiin ja tismalleen oman hiukseni värinen. Nyt kun yritän vältellä ylimääräistä vaalentamista, niin ei olisi kiva joutua vaalentamaan hiusta vain sen vuoksi että pidennystukkaa löytyi vain astetta omaa hiusta vaaleammassa sävyssä.

Tilasin siis sävyt #20, #14, #P18/60 ja #18K, jotka löytyvät täältä.

Nyt on sitten tuommoinen vähän pidempi polkka. Tai en oikeastaan tiedä onko sinnepäinkään, omasta mielestä nämä nyt vaan ovat kovin lyhyet edelliseen tosi pitkään tukkaan verrattuna 😀 Vähän vaihtelua! Nyt jätettiin myös oma tyvi värjäämättä, kirkastettiin vain vähän tuota pohjaa ja muutamia bayalage-raitoja piristämään.
Laitettiin teipit kiinni tosiaan niin, että tummempi hius on päällä, jolloin tulos on luonnollisempi myös sitten kun oma hius kasvaa sentin-pari. Olin kuullut noista Rapuzelin teipeistä, että jäävät aikalailla hiuksiin kiinni ja irroittaminen on hankalaa joten vaihdettiin suosilla tilalle ne Simplyn tutut teippiosiot.  
Olen ollut ihan supertyytyväinen tähän tukkaan, vaikka olisi saanut ehkä olla vieläkin hennompaa ja ”nuhjuista” (:D). Kaikenkaikkiaan päähän meni aikalailla 3 pakettia; kaikki nuo tummemmat ja vaaleita sekaan. Itse ainakin voin suositella oikein hyvillä mielin tätä European-hiusta nyt parin viikon ja muutamien pesujen jälkeen! 
Ei itselläni ainakaan ole takkuuntunut lainkaan kuten jotkut pidennyshiukset ja tuo sävyvalikoima teki ainakin itseeni vaikutuksen. Voipi olla, että tuohon takkuuntumattomuuteen voi vaikuttaa se ettei näitä tuhkansävyisiä ole juuri värjätty niin paljoa, en osaa sanoa. Jokatapauksessa omalle kohdalleni ainakin sattui todella hyvää hiusta. Saa nähdä kuinka monta kuukautta näillä mennään 🙂

Sain jonkun Rapunzelin uutiskirjeen mukana myös alekoodin, joka antaa 15€ alennuksen 31.1 saakka koodilla 2014. Koodia voi käyttää kerran/hlö. Sitä voit tosiaan hyödyntää Rapunzelilla täällä!
Pahoittelen näitä hämäriä kuvia, en edelleenkään ole ikinä viikolla kotona valoisan aikaan joten tuo kuvaaminen on aina vähän haasteellista!
Ainiin ja se Zalandon alekoodi on voimassa vielä tänään. Lisätiedot tässä postauksessa.
Postaus sisältää kaupallisen linkin.

4 vastausta artikkeliin “Uusi tukka ja testissä Rapunzel of Sweden”

  1. Moi! Laitoitko kuinka monta vierekkäin ja montako ns riviä? Itselläni on samaiset q&e pidennykset tuossa odottamassa kiinnistystä:) onko vinkkejä mitä hoitoainetta näille pidennyksille kannattaa käyttää? Tykkään myös että ovat karheat ja näin sopivat oman tukan sekaan aika kivasti:)

    1. Moiks! Leikattiin nuo teipit vielä kahtia että tuli pienempiä paloja, onkohan kolmessa rivissä ja vierekkäin joku ehkä 6 pikkuosiota eli varmaan 3 kokolevyistä siis. Pesen ihan Redkenillä ja Label M:llä yms kampaamotuotteilla 🙂 Ei siis mitään tietoa onko näille mitään erityistä suositusta, mutta pesen kaikki pidennykset aina vähän millä sattuu 😀 Onko sulla myös juuri nuo Eurooppalaiset siis? Toivottavasti olet myös tyytyväinen laiton jälkeen!

  2. Mulla on kans ollu haasteellista löytää "se oikea" tuhkasävy sillä hiukset menevät aina beigeksi sävyttävistä hiuaväreistä enkä haluaisi laittaa enää yhtäkään väripoistoa päähän ;( Siis mitä väriä nuo latvat on suurimmaksi osaksi? Näyttää aika hyvältä sävyltä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.