Tiistai 20

Eksyin viime viikolla selailemaan läppäriltä jotain ikivanhoja kuvia ja samalla ihastelemaan vanhan kämpän kuvia sekä muuta sekalaista otosta jostain muutaman vuoden takaa. Vaikkei tässä nykyisessä kodissa tosiaan mitään vikaa olekaan niin tykkäsin kyllä Alppilan asunnosta aivan valtavasti! Oma pieni soppi ja kylläpä tuo 30m2 tuntui jotenkin ruhtinaalliselta joskus yhdelle ihmiselle 😀 Vanhojen kuvien selailu tuo muutenkin mieleen pieniä juttuja jotka oli jo luullut unohtaneensa.

Piti oikein hieraista silmiä, että miten olen joskus asunut näin siististi kun tuntuu että nykyisin kaikki on ihan hujanhajan kun tavaraa on niin paljon! Mulle on tullut nyt pieniä ongelmia vaatekaapin kanssa kun vaatteita on (muka) liikaa ja kai joudun hakemaan vintistä rakkaan vaaterekin pitkästä aikaa apuun (jess!). 
En kyllä ymmärrä mistä tuota vaatettakin muka riittää, heitin muuton yhteydessä valehtelematta varmaan puolet vaatteista Ikean säkkeihin, enkä ole aikoihin edes ostanut kamalasti uutta vaatetta. Silti tuo kaappi pullistelee niin täytenä, ettei sinne mahdu enää kertakaikkiaan mitään. Eilen sain karsittua täyteen taas yhden kassillisen vinttiin ”jäähylle” siksi aikaa että saan päätettyä myynkö niitä vai en. Joskus on alkanut jälkeenpäin nimittäin harmittaa kun olen joistain vaatteista luopunut. Pitäisi kai saada tosissaan varattua se kirppispöytäkin tässä..

Nyt on tullut pidettyä tosi pitä lakko kynsien lakkailustakin, ennen kun oli aina lakat kynsissä. Olen vaan niin laiska poistamaan niitä lohkeilevia pois, joten olen todennut että fiksumpi sitten vaan olla lakkaamatta tällä erää. Siksi on alkanutkin taas haaveilemaan takaisin noihin geeleihin taas miljoonannen kerran.. Täytyy koittaa järkeillä tästä ideasta eroon miettimällä niitä katkeilevia kynsiä ja huoltorumbaa 😀 Ja kerrankin kun on kasvattanut vahvat omat kynnet!

Kesä ja rusketus 2012! 😉
Asiasta muuten kukkaruukkuun. Vähensin jo joku aika taaksepäin Facebookin käyttöä huomattuani kuinka paljon aikaa sitä viettikään päivästä aivan turhanpäiväiseen Facen etusivun selailuun kun voisi tehdä jotain oikeasti hyödyllistä. Useimmiten tuo hölynpöly siellä newsfeedissä on lisäksi semmoista, joka ei tosissaan hetkauta omaa elämää millään tapaa tai tuo mitään haastetta aivoille muutenkaan. Ihmisistä on tullut jotenkin superpassiivisia, nykyään vaan räpläillään sitä kännykkää ja täytetään pää turhanpäiväisillä jutuilla kun voisi miettiä jotain oikeasti järkevää. 
Käyn nykyään Facessa n. kerran päivässä, jossain välissä jo lipsuin tästä vähän ja kirjauduin sisään Facen mobiilisovellukseen, mutta nykyään olen taas pitänyt senkin kiinni (sitä hemmetin messengeriä sitävastoin ei saa ihan tosissaan pois päältä! Siis ei vaan saa! :D), enkä ole kyllä varmasti jäänyt mistään paitsi! Ennen käytti varmasti jopa tunnin päivästä siihen etusivun päivittämiseen. Mihin muuhun sen ajan voisi käyttää?
 
Eipä ihme että meinaa loppua vuorokaudesta päivät kun täyttää elämänsä tämmöisillä jutuilla jotka eivät oikeasti merkitse itselleen sinällään mitään. Toki se nyt on mukavaa välillä lepuuttaa aivojaan jonkun hömpän parissa, mutta itselläni vie jo tämä blogi pari tuntia päivästä, joten kaikki aika jonka saa pelastettua ”muulta hömpötykseltä” on jo paljon! Vielä kun saisi vähennettyä edes aavistuksen sitä Instagramin näpräämistä 😉
 
Nyt päivä aluilleen. Huomennahan mennään jo keskiviikossa (yritän pysyä positiivisena haha)!

2 vastausta artikkeliin “Tiistai 20”

  1. Heiiii! Mistä tuo ihana ruokapöytä on? Ihanat kyllä tuolitki! Oon aikasemminki aina katellu tuota pöytää, on vaan niin ihana!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.