Lempijuttuja juuri nyt: Vita Liberata- itseruskettava ja Braun Silk-é´pil

Ajattelin vinkata teille parista jutusta kauneudenhoidon saralla, jotka ovat pelastaneet ainakin minut turhalta päänvaivalta lähiaikoina. Kuten ohimennen mainitsin jokunen päivä taaksepäin niin olen parin viimevuoden aikana vähentänyt auringonottoa merkittävästi. En edes muista milloin olisin viimeksi käynyt solariumissa, kun taas ennen muutamia vuosia taaksepäin siellä tuli ravattua todella tiuhaan tahtiin.

Reissuissa tulee toki edelleen otettua aurinkoa ja löhöiltyä rannalla, mutta tuntuu etten nykyisin ehdi kamalasti palvoa aurinkoa edes kesäisin. Lomat kun tulee vietettyä usein lähinnä syksyisin. Ihan kamala juttu tämmöiselle rusketushullulle siis (eihän siitä nyt pääse irti vaikka solkun heivaisikin! ;))

Kuluneen reilun vuoden aikana olenkin löytänyt pari ehdotonta suosikkia itseruskettavista joka tarkoittaa siis sitä, ettei tätä kalpeaa talvinaamaa tarvitse töllöttää peilistä ihan jokaisena päivänä nyt pimeään vuodenaikaan. Sanoisinko että jokaisen rusketusintoilijan pelastus talvisin!

Suosikkini vartalon itseruskettavasta on ehdottomasti Vita Liberata, johon tutustuin ensimmäisen kerran vuosi sitten. Tämän tuttavuuden myötä olen nimittäin innostunut taas ensimmäistä kertaa vuosiin itseruskettavista. Tällä hetkellä täällä ruudun takana naputtelee siis Iines joka on käynyt viikonloppuna mielikuvituslomalla (ainakin rusketuksen perusteella haha) 😀

Parasta tässä itseruskettavassa on ensinnäkin se, että tulos on todella
luonnollinen, aivan kuin rantaloman jäljiltä eikä missään
nimessä oranssi. Rusketus ei myöskään kulu pois jättäen laikkuja tai valkoisia länttejä vaan
haalistuu tasaisesti ajan mittaan. 

Tuo kasvojen Tinted self tan lotion on melko uusi tuttavuus ja sävytetty voide antaa jo heti pienen värin kasvoille. Itse käytän tätä iltaisin ja parin päivän käytön jälkeen väri on usein juuri oikea oman makuuni. Syvyyttähän saa juurikin oman mieltymyksen mukaan levittämällä niin usein päivittäin, kunnes tulos on halutunlainen.

Nyt lähti testiin myös tuo sävyttämätön geelimäinen Deeper deep silken touch. Yhden levutyskerran jälkeen arvioisin, että rusketus on ehkä aavistuksen verran intensiivisempi tuon geelin kanssa. En osaa sanoa johtuuko tämä siitä, että väritöntä geeliä kenties levittää enemmän kun levitysaluetta ei nää niin selvästi kun sävytetyssä moussessa. Noin yleisesti nuo vaahtomaiset ovat tarkoitettu intensiivisempään rusketukseen ja geelit taas kuivaihoisille, koska ovat vaahtoja kosteuttavampia.

Itse olen Vita liberata-perheestä tykästynyt eniten juurikin noihin vaahtoihin juurikin siksi että levitys on todella helppoa kun tumma vaahto antaa osviittaa siitä minne tuotetta on jo levitetty. Kaikki nämä kuivuvat aivan silmänräpäyksessä, joten itse ainakin puen päälle jo heti levityksen jälkeen. Kaikki Vita Liberatat ovat tuoksuttomia, mutta pienen tuoksun olen levitysiltaa seuraavana aamuna huomannut ja veikkaisin että se on se DHA joka varmasti tuoksuu vähän aina muodostaessaan iholle tuon värin, aikalailla kaikissa itseruskettavissa kun tuota on.
Oma taktiikkani on levittää tuote iltaisin
kintaan avulla, antaa kuivua muutaman minuutin ja käydä aamulla vielä
kertaalleen suihkussa, jonka jälkeen lopputulos on täydellinen!
Suosittelen tosiaan tuota kinnasa levitykseen, säästyy nimittäin niiltä
ruskeilta kämmeniltä ja raanan alla hinkkaukselta. Oikein kätevä
keksintö!

Suosittelen testaamaan Vita Liberataa jos on hakusessa hyvä itseruskettava! Vita Liberaaa myy netissä ainakin Verkkoapteekki, itse olen näitä ostanut myös Stockmannilta. Luulisi kuitenkin löytyvän kaikista hyvinvarustetuista tavarataloista.

Ja sitten toiseen lempparijuttuun, joka tavallaan voi myös liittyä bikini- ja rantakuntoon 😀

Sain viime vuoden puolella yhteistyön tiimoilta myös itselleni tuon Braunin Silk-épil-epilaattorin, joka on ollut ahkerassa käytössä lähiaikoina. Yksi raivostuttavimpia juttuja ikinä on kainaloiden sheivaus, jota saa olla tekemässä koko ajan. Sheivaus höylällä ei ole myöskään iholle mikään kaikkein hellävaraisin juttu, joten mikä vain joka auttaa myös säästämään ihoa on aina kotiinpäin! Epilaattorihan repii ihokarvat tosiaan juurineen, jolloin tulos on luonnollisesti pidempi, jopa viikkoja koska koko juuri joutuu kasvamaan uudelleen kun ihokarvaa ei vain katkaista poikki kuten höylällä.

Ajelin tuolla sääriä joskus joulupyhinä ja hyvä etten ekoilla kerroilla pyörtynyt kivusta! Ohjeissakin mainittiin, että ajelu voi alussa tehdä kipeää mutta katoaa sitten ihon tottuessa. En tuolloin olisi voinut kuvitella että ajelen vielä kainaloitakin tyytyväisenä tällä. Näin muuten on nyt, eikä muuten enää satu! 😉

Ainakin itselläni tuo on helpottanut elämää valtavasti kun ei enää tarvitse olla ajelemassa kainaloita harva se päivä. Hölmö kun ensin ajattelin olevani liian laiska tätä säännöllisesti käyttämään. Helpotusta juuri tämän epilaattorin kanssa tuo lisäksi se, että tuota voi käyttää myös suihkussa, joka yhdessä vaahdon kanssa tuo vieläkin mielyttävämmän kokemuksen.

Onko muita joilla epilaattori on tuonut helppoutta näihin ”naisten rutiineihin”? Veikkaisin, että tämä tulee tehokäyttöön myös ennen lomamatkoja, jolloin ei tarvitse kantaa suotta mukana niitä kertakäyttöhöyliä ja voi lomalla tehdä muutakin kun ajella ihokarvoja! 😀
Tuotteet saatu blogin kautta.

Sisältää mainoslinkin.

4 vastausta artikkeliin “Lempijuttuja juuri nyt: Vita Liberata- itseruskettava ja Braun Silk-é´pil”

  1. Mulla on toi sama epilaattori, mutta oon kyllä tosiaan laiska käyttämään sitä. Epiloin vaan bikinirajat aina sillä, kun helpottaa niin älyttömästi 😀 Aika jännää sinäänsä mutta noi bikinirajat ei mun mielestä satu ees erikoisemmin, vähän nipistää välillä, mutta sääret taas on KAMALAT! Ja kainalot! Mutta jos totuttaminen kerran auttaa, niin alan kyllä antaa itselleni useammin siedätyshoitoa.

    Käytät siis suihkussa ihan normaaleja vaahtoja tän kanssa? Jotain tyyliin Gilletteä vai mitä näitä nyt on myynnissä? Mä oon aina vetänyt pelkän veden kanssa tällä, että täytyy varmaan ostaa myös vaahtoa kaveriksi 😀

    1. Siis apua, mä taas luulin että bikiniraja olisi pahin enkä ole uskaltanut vielä edes testata! EHkäpä täytyy rohkaistua 😀 ja ihan juu Gilletteä käytän. Sääret ja kainalot myös oli kyllä aluksi niin pahat että meinasi pyörtyä 😀 Onneksi ei enää!

  2. Hei! Aattelin testata tuota itseruskettavaa ja mietin että ottaisin tuota tumminta sävyä, voiko sitä levittää myös kasvoille? Tällähetkellä on käytössä acon itseruskettava mikä on valkosta vähän niinku kosteusvoidetta ja oon saanu kyl levitettyä sen aika hyvin, tosin iho pysyy kosteana levityksen jälkeen niin tietää mihin on jo levittänyt..niin löytyykö vita liberatalta saman tyylistä? En tiiä uskallanko kokeilla sitä moussea.. oiskohan se geeli hyvä? 😀 mitä suosittelisit? 🙂

    1. Moi! Olen jsokus laittanut myös kasvoihin mutta saattaa imeytyä kuiviin kohtiin epätasaisesti, tuo kun on siis vartalolle tarkoitettu, erikseen sitten kasvojen versio 🙂 Itse en tuota Acoa ole testannut joten en oikein uskalla verrata, mutta siis varmaan tuo voidemainen Vita Liberata samantyylistä. Mun mielestä mousse ja geeli on kyllä molemmat tosi hyviä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.