Little black dress -50%

Vinkkaisin teille, että Nellyllä on valikoima mustia bilemekkoja nyt jopa -50% alennuksella. En voi varmaan jauhaa tarpeeksi montaa kertaa sitä kuinka musta on aina varma valinta kun vaatekriisi iskee eikä sen kanssa voi mennä useimmiten pieleen. Pikkumustiahan ei myöskään voi olla kaapissa liikaa 😉

Kokosin muutamia omia lemppareitani valikoimasta..

1. Rut&Circle täältä 2. NLY Trend täältä 3. Miss Selfridge täältä 4. Selected femme täältä 5. Club L täältä 6. NLY Blush täältä
Kaikki kamppismekot löytyvät täältä!

Tarjous on voimassa 5.2 klo 11 saakka.

Ps. Nellyn omat merkit ovat muuten saaneet uudet nimet, joita juhlitaan 3.2 saakka -15% tarjouksella tilatessa kahden tai useamman NLY-tuotteen. Tarjous aktivoituu kassalla koodilla NLYNEW. Kaikki NLY-tuotteet tosiaan koottuna tänne!

Sisältää kaupallisia linkkejä. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.