Niisk!

Muhun on tällä viikolla iskenyt flunssa ihan todenteolla ja ollut aivan totaalisesti veto pois nyt parin päivän ajan. Nyt vihdoin alkaa pikkuhiljaa helpottamaan olo, vaikka nenä koko ajan vuotaakin. Hasselpähkinälatte tullut yhdessä nenäsuihkeen kanssa harvinaisen tutuksi lähipäivinä. Ollaan vielä molemmat oltu Tommin kanssa flunssassa, eilen keitettiin tulista kanakeittoa inkiväärillä niin sai röörit auki! Kamala tunne yrittää esimerkiksi lukea jotain kun ei kertakaikkiaan vain ymmärrä mitä lauseessa sanotaan vaikka lukisi sen kolmesti.
En muista milloin olisin viimeksi mitään oikein kunnon influenssaa sairastanut, omalla kohdallani nuo flunssat ovat useimmiten ihan tavallista kausiflunssaa, onneksi nytkin. Toivotaan ettei tule niitä influenssoja jatkossakaan, viimeksi kun sairastin 10v taaksepäin angiinan niin luulin oikeasti kuolevani siihen. Hyi! Olisi kyllä ihan kamalaa sairastaa kausi-influenssa joka vuosi (toisaalta nyt kun sanon ääneen niin varmasti sitten ekaa kertaa kymmeneen vuoteen sen saan)..

Ärsyttävää kun on joutunut pitämään nyt taukoa treenistäkin kun ei ole viitsinyt sinne puolikuntoisena mennä. Maanantaina kävin tekemässä selkätreenin, mutta sekin oli jo aivan tarpeeksi rankkaa vaikkei selkäpäivä tosissaan mikään rankin päivä ole.

 Nappasin ruokaostoksilla hyllystä nyt myös mantelimaitoa, täytyy tässä seuraavaksi testata miltä se maistuu kahvin seassa ja noin muutenkin! Tuo hasselpähkinämaito oli ainakin tosi mukavaa vaihtelua sille tavalliselle soijamaidolle, suorastaan pientä hifistelyä kahvihetkiin 😉 Ihan näin muuten vaan välitietona.
Kivaa viikonloppua jokapatauksessa! Itse viettelen sitä lähinnä kotisohvalla möllöttäen. Kai sekin ihan kiva vaihtoehto hehee!
Palataan asiaan 🙂

5 vastausta artikkeliin “Niisk!”

  1. Mekin onnistuttiin miehen kanssa sairastumaan flunssaan yhtäaikaa, eilen oltiin vielä suht terveitä ja tänään on voimat aivan poissa. Kumma kun nyt saisi luvan kanssa levätä, niin yhtään ei huvittaisi..

  2. Mantelimaito ei mielestäni sopinut kahvii, tuli aika voimakas jälkimaku. Kauramaito taas Sopi mainiosti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.