Alennuskoodi NordicFeel.fi:hin

Hellurei! Sain teille taas uutta alekoodia jakoon NordicFeeliin, toivottavasti teille jollekulle tulee käyttöä. Itselläni on tullut pitkästä aikaa ajankohtaiseksi myös tavallisen shampoon ja hoitsikan tilaaminen Alternan loppuneiden tilalle ja yritänkin pähkäillä mitä sitä pistäisi tilaukseen. Aina kun ei viitsi hopeajutuillakaan pestä ettei kuivu tämä hamppu entisestään. Tuo Redkenin Diamond oil kiinnostaisi, samoin kun Moroccanoilin shampoo+hoitis, toisaalta myös mietin pitäisikö vain luottaa vanhaan tuttuun Redkenin All softiin. 
Alternan Bamboo-tuotteet ovat esimerkiksi kyllä niin huipputuotteita, että niillä on tullut pestyä jo pari vuotta! Nyt haluaisi toisaalta jo vähän vaihtelun vuoksi testata välissä jotain muuta, Redkenin Smooth lock on ollut aivan boring ja olen yrittänyt pestä pois vanhoja jämiä lojumasta kylppäristä 😀 Nuo Alternan muutkin tuotteet houkuttelisivat testaamaan, mutta ehkä 40e on vähän liikaa shampoosta. Nuo Alternan Bamboo-jutut ovat sen sijaan vähän edullisempaa Alternaa, eivätkä kuulemani mukaan kuitenkaan yhtään sen huonompia!
Hiustenhoitotuotteita ei tosiaan ole hetkiin tullut tutkittua kunnolla kun on yrittänyt käyttää loppuun vanhoja. Nyt huomasin että esimerkiksi Redkenille on tullut Blonde Idol-tuotteita vaaleille hiuksille, täytyy testata noita sitten kun nykyiset platinashampoot loppuvat. Onpas nyt vaikeaa. Redkenin Body fullkin on aivan huippu, joten toisaalta haluaisi siihenkin palata. Kai tässä täytyy päättää että haluaako ylinpäänsä tuuheuttavat vai kosteuttavat/hoitavat jutut. Apua!


Tangle Teezer täältä / Invisibobblet täältä / Mythic Oil täältä / Victoria’s secret-tuotteet täältä / Escadan tuoksut täältä / Redken täältä /

Jokatapauksessa, koodi TH2U9S8PJ on voimassa kaikissa vähintään 40€ tilauksissa ja antaa ostosten loppusummasta pois 5€. Koodi on voimassa 22.2.2015 saakka ja toimii rajoitetun määrän käyttökertoja eli ole nopea! Yli 59€ tilauksethan tulevat toimituskuluitta 🙂
NordicFeelille tästä!
Sisältää kaupallisia linkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.