Viikonlopun random

Sain eilen tarpeekseni kotona makoilusta ja otin bussin Arabian tehtaanmyymälään, missä on pitänyt käydä ihan tosissaan koko sen ajan kun olen Helsingissä asunut eli aikalailla kohta neljä vuotta. Nyt kun vielä asutaan 10minuutin bussimatkan päässä, niin entistä hullumpaa ettei tässä lähimaastossa ole oikein tänä aikana tullut liikuttua. Ihan oikeasti oli kyllä tarve parille uudelle keittiöveitselle ja kasarille, mutta löytyi sieltä muutakin.

Tuolta tehtaanmyymälästä kun saa monista jutuista 2-laatua joka käy ainakin itselleni paremmin kuin hyvin, tavallisissa valkoisissa lautasissa kun ei eroa huomaa tavallisessa käytössä tosiaan missään muussa kuin ettei lautasista löydy Arabian tarroja. Ennen en tosissaan välittänyt mistään merkkiastioista tippaakaan mutta lähivuosina alkanut enemmän niistä innostumaan! Kai se tätä vanhenemista sitten 😉

Koko-lautasia
lähti siis matkaan muutamia, nuo roosat kulhot tosin ihan 1-laatua samoin kuin nuo turkoosit Koko-kupit. Juomalaseja ostin myös pari omenanvihreänä. Näissä on kivaa se, että astioita voi helposti yhdistää keskenään vaikka ovatkin eri sävyä. Nuo kulhot sopivat hyvin vaikka nyt sitten vanhojen ruusukuvioisten Koko-kuppien kanssa, samoin kuin sitten noiden uusien turkoosien. Harmi ettei niitä ruusukuvioisia enää löydy.
Pikku-Mau! 

Graavattiin lohtakin, nami! 

Mun vaatekaappi alkaa tätänykyä olla aikamoinen murheenkryyni! Oon tunkenut kaapin niin täyteen vaatteita että taustalevy on alkanut irtoamaan. Vaikka karsin koko ajan tuolta vaatetta kirppikselle ja vinttiin, niin silti se on aina aivan täynnä! Täytyisi ihan tosissaan ottaa se vaaterekki taas käyttöön, koska tuo vaatteiden viikkaaminen ei vain ole mun hommaa. Eihän sieltä löydy mitään! (Tosin en tiedä muutenkaan millä järjellä pariskunnalla muka onnistuisi yhden vaatekaapin jakaminen 50/50, varsinkin kun myös sillä toisella osapuolella on aika paljon vaatetta :D)
Yksi juttu jota vihaan on tosiaan vaatekaapin siivous!! Otin kuitenkin eilen itseäni niskasta kiinni, koska tuo homma oli jokatapauksessa edessä ja yhden hyllyn vaatteet lojuneet viikon lattialla odottamassa viikkausta. Nyt taas kaikki järjestyksessä, katsotaan uudelleen sitten viikon päästä !

Tämän kämpän suhteen on muutenkin laiskistunut aivan älyttömästi eikä oikein saa aikaiseksi mitään. Ollaan kiinnitetty ekat taulutkin vasta lähiviikkoina. Pitäisi tehdä Ikeaan reissu ja hommata vihdoin ja viimein yöpöytäkin. Kai se koti joskus tulee sitten valmiiksi.

 Spämmäsinkin eilen instagramiin ruokakuvaa, innostuin nimittäin kokkailemaan taas pitkästä aikaa tuota kanaa jonka ohjeen olen aikaisemmin jakanut täällä. Nyt tosin oli kukkakaalin sijaan lisukkeena riisiä ja kermakastiketta. Aivan  superhyväääää 🙂
Kun avaa lopuksi nuo foliokääreet uunissa ja laittaa grillivastuksen päälle niin saa vähän väriä pintaan kanaan, vinkkinä vain!

Semmoista sekalaista pölinää tällä kertaa. Jonkun ajan päästä olisi tarkoitus lähteä brunssille jos vain saa itsensä koottua täältä räkäpapereiden seasta.

4 vastausta artikkeliin “Viikonlopun random”

  1. Heippa, Koko Roses sarjaa löytyy ainakin Halpa-Hallista ja Kärkkäiseltä, niitä tosin ei taida Etelä-Suomessa olla. Kärkkäisellä on kuitenkin nettikauppa, tässä linkki https://www.karkkainen.com/verkkokauppa/arabia-koko-roses-xs-0,25-l-kulho#spst . Näyttää olevan aika lopussa, joten ovat varmaan katoamassa sitten kokonaan. Kannattaa käydä halpaaupoissa katsomassa, yleensä sieltä irtoaa nuo samaiset astiat (Koko, Teema, Kartio yms.) samaan hintaan kuin kakkoslaatuiset!

  2. Mulla on nuo samat valkoiset Kokon lautaset, ihan parhaita esim. puuro- tai keittolautasiksi! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.