Testissä: Swiss Lashes-ripsiseerumi

Pienen ripsipäivityksen muodossa ajattelin tulla raapustamaan tänne, että ripsilleni kuuluu tätänykyä oikein hyvää. Joku aika sitten kärsitty kasvukauden vauhtuminenkin on kasvatettu taas pois ja ripset ovat vahvistuneet hurjasti sitten viime syksyn. Vietin muistaakseni jossain vaiheessa pientä paussia ripsiseerumeista silkan laiskuuden vuoksi, mutta nyt on taas päästy tässäkin vähän parempaan tahtiin. Olen muutenkin pyrkinyt käyttämään pois vanhoja seerumeita kaappien perukoilta ja niitä onkin iltaisin tullut siveltyä ripsirajaan jo muutaman kuukauden ajan. Vielä kun jaksaisi pitkästä aikaa värjätä ripset niin pääsisi päivittäisen fiksauksen suhteenkin paljon helpommalla kun olisi heti aamusta edes vähän freessimpi.
Oma mielipiteeni on vahvasti se, että ripset jollain tapaa kehystävät katseen ja niiden kanssa tulee olla huolellinen. Toisaalta myös luonnollisuus on tässä mielessä oma juttuni, ennemmin itse panostan omiin ripsiin, vielä kun ei ole tullut nähtyä ripsenpidennyksiä jotka vetelisivät vertoja omille ripsille. Olisivathan pidennykset kyllä varmasti ajankäytön suhteen paaaaaljon tehokkaammat, itselläni kun menee ripsivärin laittoon joka aamu n. 10-15min, sen ajan kun voisi käyttää järkevämmin vaikkapa nukkumalla sen vartin pidempään (ja näyttämällä muuten vain hehkeältä heti herättyään ;D). Näillä kuitenkin vielä toistaiseksi mennään ja ajattelin esitellä seerumin joka lähtee seuraavaksi testiin!

Joskus tosiaan kyselinkin teidän kokemuksia tästä Swiss Lashesin ripsiseerumista kuultuani ainakin muutamilta kanssabloggaajilta ihan hyviä kokemuksia. Minulta kysyttiin halukkuutta testata seerumia, joten se lähti parisen viikkoa sitten käyttöön. Mitään kokemuksia nyt ei voi tosiaannkaan vielä näin lyhyellä käyttöajalla sanoa, mutta esimerkiksi mitään ihon ärsytystä tai allergisia reaktioita en ole seerumista huomannut, mikä on ihan positiivinen juttu. Neulasheistä ja Revitalasheistä olen välillä saanut luomiin punotusta. 
Nyt kun ripset ovat jo valmiiksi tosi hyvässä kunnossa ja pitkät, en osaa sanoa kuinka konreettisia tuloksia ihan lähiviikkoina on nähtävissä, mutta pidetään peukkuja että ainakin pidemmällä käytöllä! Tuo Swiss Lashesin seerumi lupaa tosiaan kauniimmat ripset 3-6 viikon käytön jälkeen. Koska ripset kasvavat hiusten tavoin todella hitaasti, ei mitään tuloksia ole mahdollista nähdä vasta kun viikkojen kuluttua. Tämmöiset eivät myöskään tietysti vaikuta ”kuolleeseen ripseen” joka on jo kasvanut vaan juurikin ravitaan seerumilla ripsijuuria, jolloin aktivoidaan uusi ripsi kasvamaan vahvempana ja pidempänä, sekä pyritään pitkittämään kasvukautta jolloin ripsi ehtii kasvaa pidemmäksi. Yhden 5ml putkilon luvataan riittävän n. 4-5kuukaudeksi, eikä tuotetta ole testattu eläimillä.
SWISS LASHES -ripsiseerumi koostuu ainutlaatuisesta yhdistelmästä
vitamiineja, proteiineja ja mineraaleja, jotka pidentävät huomattavasti
ripsien elinikää. Näin ollen ripsesi kasvavat pidemmiksi, paksummiksi ja
vahvemmiksi.
Lainattu Swiss Clinicin verkkosivuilta.

Tuo lupaus tummemmista ripsistä olisi tosiaan ihan tervetullut, katsotaan miten käy 😀

Koin muuten aivan järkyttävän ripsiväripettymyksen pitkästä aikaa kun testasin Lancomen sitä jotakin uutta Grandiose-mascaraa joka oli valittu jossain vuoden parhaaksi ripsiväriksikin. Jotenkin kun on niin neuroottisen tarkka näissä niin huomaa pienetkin jutut joista ei ripsiväreissä tykkää. Levittyy alaripsiin jotenkin todella huonosti (kuten kuvissa :D) ja en osaa selittää, mutta en vain tykännyt! 
Taas tuli huomattua ettei pitäisi kovin usein hairahtaa niistä lempparijutuista mihinkään! Ja toisen aivan ehdoton lempparituote voi olla toisen mielestä aivan huono, itse myös tykkään monista jutuista jotka toisen mielestä ovat varmasti ihan kamalia. Joku toinen voi pitää tuuheiksi fiksattuja ripsiä aivan kamalina kun taas itselleni se on aivan must.


Näistä lähtökohdista siis lähdetään testailemaan! Katsotaan tilanne uudelleen kuukauden-parin päästä! 😉

Sain teille jakoon alennuskoodin tuonne Swiss Clinicille ja koodi iines2015 antaa tosiaan tilauksen loppusummasta 10€ alennuksen. Koodi on voimassa 31.3.2015 saakka kaikista Lashes-tilauksista.

Swiss Clinicille pääset tästä!

(function(){
var d = document, wid = ’tt-’ + parseInt(Math.random() * 9999999).toString(16), se = d.getElementsByTagName(’script’), se_f = se[0], se_l = se[se.length – 1], tt = d.createElement(’script’), w = d.createElement(’div’);
w.id = wid; se_l.parentNode.insertBefore(w, se_l); tt.type = ’text/javascript’, tt.async = true, tt.src = ’http://ti.tradetracker.net/?c=11951&m=634332&a=100133&r=&t=js&wid=’ + wid; se_f.parentNode.insertBefore(tt, se_f);
})();

Tuote saatu blogin kautta ja postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.