Ei vaan helpota..

Flunssa nimittäin ei edelleenkään nimittäin meinaa hellittää. Siitä syystä ei ole
täälläkään tullut oltua aktiivinen viime päivinä kun ei kamalasti ole ajatus kulkenut kuten ymmärtää saattaa. Töiden jälkeen kun on
lähinnä lepuutellut sohvalla. Järkyttävä yskä ja aamuiset kurkkukivut
ovat ilmeisesti tulleet jäädäkseen. Keuhkot ja rinta on niin kipeinä yskimisestä, ettei enää kamalasti parin päivän jälkeen naurata! Ehkäpä tämä tästä pikkuhiljaa lähenee loppuaan. Eniten varmasti ärsyttää se kun ei ole yli viikkoon
päässyt liikkumaan ollenkaan.

Bongatkaa Bixu 🙂
Aivot lyö aivan tyhjää että mitä tänne nyt sitten kirjoittaisi kun ei ole kertakaikkiaan tapahtunut mitään maata mullistavaa. Yksi juttu on kuitenkin nyt kuluvan viikon aikana mietityttänyt. Mun hiukset nimittäin! Kirjoittelinkin joskus viime vuoden lopulla tällä hetkellä käytössä olevista superhiusvitamiineista täällä. Kävin vajaa kuukausi sitten kampaajalla ja teippipidennyksitä on helppo seurata hiustenkasvun etenemistä, aloin jo pari viikkoa sitten ihmettelemään miksi teipit roikkuvat jo niin paljon kun yleensä pari vuotta taaksepäin teippien kanssa on ihan helposti pärjännyt pari kuukautta ilman huoltoa. Pistin maanantaina mun työkaverin mittaamaan tuon kasvun viivottimella ja totesin että mun tukka on kasvanut kolmessa viikossa n.1,5cm huomioiden sen parin millin ”kiinnitysvälin” joka teippeihin jää. Saa nähdä paljonko lukemat näyttävät ensi viikolla! 
Kyllä näköjään ainakin jotain tehoa on noista hiusvitskujen ja omega3-kapseleiden yhdistelmästä. Toki ruokavalioonkin on tullut kiinnitettyä huomiota jo jonkin aikaa entistä enemmän, joten voihan olla että ravinteikas ravinto on ollut vain plussana tuohon päälle. Se Colon cleanser on myös ollut taas käytössä, joten voihan se olla että ravintoaineet ovat siitäkin syystä imeytyneet jotenkin paremmin. Onko kyse sitten yhdestä yksittäisestä tekijästä tai näiden kaikkien yhteisvaikutuksesta, niin ainakin jotain on tapahtunut.
Juuri viime tai toissaviikolla itseasiassa tein uuden hiusvidetilauksen iHerbiin kun alkavat nuo entiset lähennellä loppuaan. Vaikka kuinka kauan on tullut vitskuja syötyä, mutta nyt näköjään on löytynyt todellinen tehokombo! Googlettelin tänään myös tylsyyksissäni (ja ihan myös mielenkiinnosta) tietoa Spirulinasta ja tuli ihan yllätyksenä millainen beetakaroteenipommi tuo on!! Täytyy vielä tutkiskella että mistä saisi tilattua Spirulinajauhetta parhaimmalla hinta-laatusuhteella, kiinnostaisi kokeilemaan viimeistään ennen Portugalin reissua että auttaako saamaan brunaa pintaan 😉 Luin nimittäin myös että se auttaisi suojaamaan UV-säteiltä.
Onko teillä jotain vastaavanlaisia kokemuksia tai oletteko koskaan konkreettisesti seuranneet hiusten kasvua? Tai onko teillä kokemusta Spirulinasta? 🙂
Taidanpa kohta keitellä teetä inkivääristä ja hunajasta, jospa alkaisi lima irtoamaan!

5 vastausta artikkeliin “Ei vaan helpota..”

  1. Täällä kärsitään myös ihan kamalan flunssan kourissa, ei nappaa nyt yhtään!

    Mulla ei ole varsinaisia kokemuksia hiuksia kasvattavista ravintolisistä tai vitamiineista priorinia lukuunottamatta. Se tuntui mulla ainakin toimivan, mutta oli kyllä ainakin silloin muutama vuosi sitten vielä pirun kallis… Kiinnostaisi kyllä taas edes mielenkiinnon vuoksi kokeilla, josko tähänkin hentoon tukkaan joku tuote tehoaisi. 🙂

    1. Toivottavasti sä myös paranet pian! Priorinia itse myös useaan otteeseen kokeillut ja se kyllä myös toimii! En osaa sanoa että toimiko juuri kasvunopeudessa mutta uuden hiuksen laadussa ainakin 🙂 Harmi että se vaan on niin kallis!

  2. Osta spirulina tabletteina!! maistuu jauheena aivan järkyttävälle. Itse asun Australiassa ja normaalisti palan mutta noita syödessä iho on kauniin ruskea ympärivuoden 🙂

    – Suvi

    1. Hei kiitos vinkistä! Varmaan helpompikin ku ei tarvitse aina jotain smoothieta väkertää. Ja hyvä jos kokemuksella tepsii rusketukseenkin 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.