Lisää mustaa vaatekaappiin

Moiks taas! Pahoittelen taas alkuun blogin persoonattomuutta nyt parin viikon aikana. Kipeänä ei ihan kamalasti ole jaksanut miettiä tänne asiapostauksia, mutta niihin palataan taas niin pian kun mahdollista (tai tämä pöpö selätetty, mööh..). Tämmöinen hömppä on ollut nimittäin aivan tarpeeksi haastavaa kun pää on täynnä räkää 😀
Kävin viime viikolla pitkästä aikaa piipahtamassa vaateostoksilla, tai oikeastaan vain nopeasti piipahtamassa tuolla läheisessä H&M:ssä ennen ruokakauppaa. Yritin bongailla niitä H&M:n Premium-juttuja, mutta ilmeisesti tuo Arabian myymälä on niin pieni ettei siellä ainakaan nyt niitä ollut. Täytyypä taas kurkkia tuota verkkokauppaa jos sinne kevään myötä tulisi uusia Premium-juttujakin!


Löysin pari mustaa neuletta ja laukun, joka toimii pahimpaan laukkukuumeeseen kun ei raaski juuri nyt mitään kallista ostaa 😀

Sain blogin kautta tämän vuoden Cityshopparin, jolla saa itseasiassa -20% kerta-alennuksen esimerkiksi juuri H&M:ltä joten kortti lähti mukaan kun mielessä oli löytää juurikin joku kiva neule tai urheilutoppi. Tuo hapsulaukku oli aikalailla extempore-ostos (ja muuten eka extempore-ostos pitkiin aikoihin!!), mutta mustia neuleita nyt tarvitsee aina ja varsinkin jos edullisesti saa ;D

Pyörin myös urheiluosastolla ja pakko sanoa että tykkään kyllä H&M:n urheiluvalikoimasta tosi paljon! Meinasin ostaa lisäksi myös juurikin kivan sporttitopin mutten jaksanut kiireessä sitten sovitusrumbaa, joten tyydyin tällä erää näihin. Pakko ehkä mennä hakemaan vähän sportti-inspistä heti kun pääsee taas liikkumaan.

Tuommoinen oversized-neuletakki lähti mukaan sillä -20% alella, ollut ihan lemppari oston jälkeen! Varsinkin flunssaisena kelpaa tuohon kääriytyä! 😀

Tämä ylempi neulepaita lähti alennuksesta muistaakseni kymmenellä eurolla, ei paha hinta melko ajattomasta vaatteesta, vaikkei nyt varmaan vuositolkulla kestäkään 🙂

Musta on kiva että tuolla Cityshopparissa on muuten nykyään noita aleja myös ihan vaatekauppoihin käytettäväksi. Selasin nyt tuota katalogia ja H&M:n -20% alen lisäksi kortilla saa ainakin Helsingissä mm. Cubuksesta -25% valitsemasta tuotteesta, -20% kenkäparista Dinskosta, -30% valitsemasta tuotteesta Glitteristä, -20% valitsemastaan tuotteesta BikBokista, -20% tuotteesta ONLY:sta ja -15% alea Zalandosta. Nämähän vaan osa näistä kauppa-eduista, lisäksihän tuo nyt tietty on pullollaan noita etuja kauneuspalveluihin, ravintoloihin, matkailuun ihan ympäri Suomea..

Nuo tarkemmat aletiedothan löytyy tuolta Cityshopparin sivuilta. Ajattelin vinkkailla teille tästä, tuolla kortin hinnalla 29e nimittäin säästää jo ihan kivasti rahaa sillä jos on käyttöä jo pelkästään noille kerta-alennuksille! Itsellä ei nimittäin ollut aavistustakaan että Cityshopparilla on nykyisin tämmöisiäkin tarjouksia?! Jos olisi vaikka jollekulle teistä hyötyä jos esimerkiksi noissa liikkeissä tekee ostoksia.
Nyt voisi kuluttaa aikaa vaikka nettikauppoja selaillen, joka on ihan sopivan haastavaa puuhaa tälle lauantaille 😉
Jos tuo Cityshoppari jotakuta kiinnostaa niin senhän saa tilattua täältä!
Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

2 vastausta artikkeliin “Lisää mustaa vaatekaappiin”

  1. Cityshoppari-kortinhan saa myös Pivoon maksutta 🙂 kulkee silloin kätevästi kännykässä mukana ja etuna myös että näyttää "lähellä olevat edut" 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.