Keskiviikko 11

On inhottava heräätä hiostavaan painajaiseen kun tuntee unen läpi että yrittää huutaa tai höpöttää jotain. Muutenkin alkaa olla jo ahdistava meininki tän flunssan kanssa, istuskella täällä neljän seinän sisällä kalpeana kun lakana ja sadan finnin kanssa jotka pukkaa naamasta, yleensä en saa yhtään! En muista milloin olisi muutenkaan ollut näin epähehkeä olo kun nyt, onneksi ei tarvitse täältä kotoa minnekään raahautua..
Onneksi kuitenkin on edes lempparikahvia kaapit pullollaan niin saa vedettyä kunnon kaffeöverit aamulla. Ihan superihana myös huomata että ulkona on jo ennen yhdeksää aamulla valoisaa! Harvemmin tulee töissä ulos katsottua ja kun on ollut töissä aikalailla 8-16.45 niin harvemmin on tullut vielä huomattua tuota päivän pitenemistä kun kummassakin päässä on aina pimeää. Toivottavasti näitä aurinkokelejä riittää nyt niin pääsee ehkä jo lähiviikkoina ottamaan ekat aurinkosessiot tuonne hangen keskelle 😀

Noista Nespressoista on edelleen ihan lemppareita tuo Hazelnut dessert ja minttusuklaa. Toivottavasti eivät vielä hetkeen poistu valikoimista! 😀

 Kotikin näyttää aivan erilaiselle kevätvalossa. Ihanaa!

Sain eilen antibioottikuurin joka toivottavasti tepsii nyt pian kuumeeseen ja loppuun yskään, niin pääsee mahdollisesti jo loppuviikosta töihin. Ihan todella raivostuttavaa joutua aina tappelemaan työterveyden kanssa siitä että pääseekö sairaana ylinpäänsä näkemään lääkäriä. Ensin tulee käyttää kolme omailmoitus-päivää, jonka jälkeen yritetään tuputtaa sitä hoitajan aikaa. Naurettavaa että sitten kun saa parin viikon sairastelun jälkeen viimeinkin sen ajan lääkärille, niin sitä yritetään sitten muotoilla tyyliin ”poikkeuksellisesti nyt sitten varataan tämä…”Vähän sama kun sain Indonesiasta kampylobakteerin ja ei suostuttu ottamaan hoitoon edes alkumetreillä kun epäiltiin matkalta tulleeksi ”pitäisi sulla olla varaa se muualla itse hoidattaa jos on varaa sinne Indonesiaan matkustaakin!” WHAT! 😀 Saa kyllä tuntemaan olon kyllä sille että terveydestä pidetään tosissaan huolta! 
Melkein tulee semmoinen olo että menisi ennemmin kunnalliselle jonottamaan, sieltäkin parempia kokemuksia. Ymmärrän juu että tavallinen flunssa nyt harvoin vaatii mitään sen kummempaa lääkärin hoitoa, mutta jos sairastelu pitkittyy niin luulisi että olisi aiheellista tutkia vähän tarkemmin. No mutta eikai tässä enää mitään syytä valittaa kun olo menossa paremmaksi. Eikai täällä nyt oikein keksi muuta kun jurnutettavaa kun käy aika hieman pitkäksi.
Olisi muuten varmasti mielenkiintoista tietää, että monestako kahvikupposesta blogissa on nähty kuvaa.. Niitä varmasti nimittäin riittää!
Nyt jatkan neuletakkiin kääriytymistä ja niistämistä, palataan 🙂

9 vastausta artikkeliin “Keskiviikko 11”

  1. No on kyllä kummaa toimintaa teidän työterveydessä! Yritetään selvästi säästää…Mulla on työterveys Terveystalolla ja sinne saa joko lekurille tai hoitajalle ajan ihan vaan netin kautta varaamalla. Hyvä systeemi!

    Pikaista paranemista! 🙂

  2. Tuohan saattaa johtua siitä sopimuksesta joka sun työnantajalla on työterveyden kanssa. Työterveys tuottaa palvelua sopimuksen mukaisesti, kaikki sopimukset ei kata kaikkea.

    1. Juu no tietysti! Mutta pointti nyt olikin se, että mitä hyötyä on palvelusta josta ei oikeastaan edes hyödy mitään! Se on kyllä tullut koettua ettei se tosiaankaan kauheasti mitään kata, mutta ettei lääkäriä pääse edes tapaamaan tapauksessa jossa itse sairaus kuuluu työterveyden korvattavuuden piiriin 😀

    2. Meillä SAIRAALALLA työterveys ei kata mitään akuuttia, ts flunssat, kuumeet, tarv migreenit ym hoidetaan terkkarissa ja tietenkin toisella puolella kaupunkia 😉 vaikka sairaus itsessään kuuluisi ehkä työterveyspalvelujen piiriin niin voidaan se silti rajata pois vaikka resurssipulatekijöillä ym. Mutta sairaanhoitajat ja lääkärithän ei tarvii työterveyttä, me hoidetaan ite ittemme, ainii ei

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.