Kosmetiikkatytön ystävänpäivä

Nyt Ystävänpäivän alla olisi taas tarkoitus helliä myös meitä kosmetiikan ja kauneuden ystäviä. Yves Rocherilla nimittäin pärähti tänään käyntiin taas tuo suosittu ”Valitsemasi tuote tilaajalahjaksi”-kamppis, joka on voimassa aina ensi maanantaihin asti. Itselläni on Yvesin valikoimista lukuisia lemppareita, jotka ovat nykyään vailla vertaistansa! Ihan huippujuttu että myös pikkurahalla voi saada laadukasta kauneutta! Kylppäri on nykyään aivan pullollaan Yvesiä 😀

Kokosin taas muutamia lemppareitani Yvesin valikoimista..

Arganöljysuihkusaippua, (johon muuten sain joskus kaverini vinkin käyttää sheivaukseen ja ollut siitä asti lemppari) löytyy täältä!
Kynsilakka sävyssä Taupe (joka myös itseltäni löytyy, tällä hetkellä kynsistäkin järkyn kuluneena. Ehkä lempparikynsilakkani!) löytyy täältä!
Anti-Age päivävoide ja yövoide, joihin rakastuin jo syksyllä. Näillä iho on ravittu ja hoidettu aamuin illoin. Täältä ja täältä!
Vadelmahuulirasva 1,90e täältä!
Verigreipin tuoksuinen suihkusaippua 2,25e täältä!
Ylellinen kuivaöljy vartalolle (hellii ihoa ihanasti varsinkin nyt talvella eikä jätä yhtään tahmaista jälkeä) täältä!
Savuisen roosa huulipuna (Yvesin huulipunat ovat noiden kynsilakkojen tavoin yllättäneet erinomaisella hinta-laatusuhteellaan), täältä!

Itseruskettava liftingvoide kasvoille on varsinkin kuivaihoisen paras kaveri, ei nimittäin jätä kasvoja yhtään kireiksi levityksen jälkeen! Kasvot ovat aamulla hehkeät ja päivettyneet. En voisi enempää hehkuttaa kasvotuotteena! Löytyy täältä!

Saat siis maanantaihin saakka valita tilaajalahjaksi minkä tahansa tuotteen noita alakuvassa näkyvää paria rajoitusta lukuunottamatta! Hyvä idea esimerkiksi ostaa lempparituottetta jemmaan tuplana 🙂

Tarjous on voimassa 16.2 saakka, eli ensi maanantaihin. Yvesille pääset tästä! 🙂

Sisältää kaupallisia linkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.