Guess what..

Mun on pakko tulla hehkuttamaan tänne yhtä juttua jotka pistin pitkän harkinnan jälkeen viime viikolla tilaukseen kun koko 35 jaksoi kummitella netissä..

Nimittäin Isabel Marantin wedgesneakersit! Olin ihaillut noita Mytheresassa jo aivan laittoman kauan, joten ylityökorvaukset pistettiin nyt parempaan talteen! En malta odottaa postisetää!! Kyllähän näitä(kin) käytiin kuukausitolkulla kurkkimassa sieltä Mytheresasta lähestulkoon joka päivä, joten aivan ansaittua mielestäni jossei nyt unohdeta että olin näitä miettinyt jo varmaan pari vuotta 😉

Kävin juuri kampaajalla ja johan kelpaa taas uudella tukalla! Tällä kertaa tosin vain huollettiin teipit. Mun luottokampaaja Johanna on muuten muuttanut perustettuaan oman liikkeen Hair Design Helsingin toisen kampaajan kanssa. Jos on hakusessa Helsingissä erittäin pätevä kampaaja, niin en voi muuta kuin suositella Johannaa 🙂
Olen nyt parina aamuna ollut aivan auttamattoman laiskalla tuulella, enkä saanut julkaistua näitä postauksia vaikka alkanutkin raapustelemaan aamukahvin lomassa. Parempi myöhään kuitenkin kuin ei milloinkaan!
Nyt salit!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.