Budjettivinkki: Villahuivi H&M:stä

Acnen Canada-huivit ovat nykyään aivan kyllästymiseen asti hittihuiveja ja itseltänikin tuo huivi löytyy eteisestä roikkumasta. Pakkohan se on myöntää, että aitovillainen huivi lämmittää pakkasilla aika mukavasti, aivan eri tavalla kuin keinokuituinen. Löysin sattumalta varteenotettavan kilpailijan netistä tuolle huiville pilkkahintaan ja ajattelin vinkkailla tästä teillekin! 
Selailin pari viikkoa taaksepäin pitkästä aikaa H&M:n nettikaupasta Premium Quality-mallistoa ja bongasin kamelin ruskean villahuivin (100% villaa) 39,90 eurolla. Meinasin jo itse pistää huivin tilaukseen, mutta maltoin vielä mieleni ainakin toistaiseksi. Tuo hinta nyt ei aivan kamalan paljoa ole kauniin värisestä villahuivista. Tilasin viime syksynä H&M:stä kashmirvillaisen kaulaliinan ja pakko sanoa, että se on kyllä eniten käyttämäni kaulaliina tänä talvena. Lämmittää aivan hurjasti ja laatukin on ollut mitä parhain, jokaisen sentin arvoinen! (Tai oikeastaan 50 euron jonka siitä maksoin :D)


Vielä muutama kuukausi sitten oli itselläni juurikin tuommoinen kamelin värinen ostoslistalla, mutta ehdin sitten vähän toisen sävyisen huivin ostamaan ja nyt alkoi harmittaa. Toivottavasti joku muu saisi tästä itselleen kivan huivin lopputalveksi! 😉

Kuvat täältä ja Hm.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.