New in: Isabel Marant

Omaa harmaata perjantaitani piristi tällä kertaa paketti, josta täällä jo aikaisemmin postailinkin. Nimittäin ne Isabel Marantin Bekett wedge sneakersit, jotka pistin joku aika sitten tilaukseen sen koon 35 kummitellessa päivästä toiseen My theresassa.

Tuntuu muuten siltä etten ole enää hetkeen joutunut tuskailemaan pienen jalan kanssa, vaan lähivuosina on sopivia kenkiäkin löytynyt vähän helpommin. Ehkäpä niistä nyt vain on vuosien saatossa tullut lisää tarjontaa! Avokkaissa voi juttu silti olla vähän hankalampi kun toisen kolmevitosen ollessa sopiva voi toinen malli tai merkki sitten taas tippua jalasta. Täytyy ilmeisesti jollain reissulla ottaa sekin tässä projektiksi 😉

Muutenkin ennemmin panostaa nykyään juuri sopiviin kenkiin, eikä uusia tarvitse tosiaankaan olla ostamassa joka sesonki kun panostaa laatuun. Nytkin n. 90% talvikengistäni on useita vuosia sitten ostettuja, kyllä sen huomaa että aitoa nahkaa ja muutenkin laadukasta tekoa olevat kengät kestävät käytössä moitteettomasti talvesta toiseen ja maksavat pitkässä juoksussa itsensä kyllä varmasti takaisin. Suurin osa ballerinoista ja muista kesäkengistä taas ovat aikalailla niitä muutaman kympin räppänöitä, joita saa olla heittämässä roskiin useamman parin ainakin joka kevät.

Juuri kesäkenkien kanssa onkin enemmän ollut se ”koko-ongelma” ja ollut pakko ostaa sitä mitä sattuu kaupoista löytämään. Onneksi flip-flopit nyt eivät ainakaan katso jalan kokoa 😀 Täytyy kevään mittaan kuikuilla jos löytyisi jotain kivoja baltsuja, joista voisi myös maksaa vähän enemmän ja jotka kestäisivät ahkeraa käyttöä useamman vuoden. Jos ostaa joka kevät kahdet uudet pipipaliballerina, saa niihin muutaman vuoden aikana menemään paljon enemmän rahaa kun yksiin kunnon kenkiin, jotka palvelevat oikein hoidettuna kymmenkertaisen ajan!

Aivan superihanat ja aivan supersuperihanat jalassa! Ehdin jo googlen kuvahaulla selailemaan ja haaveilemaan pakettia odotellessa siitä miten nämä keväällä ja kesällä puen nämä. Vaikka kosteussuoja on jo pinnassa, niin täytyy malttaa pahimpien sateiden ohi. Ei vaan malttaisi 🙂
Pitkästä aikaa todellinen materialismionnellisuus!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.