Höpinää ja uutta hopeaa korulippaassa

Perjantaita! Tiedän että täällä on pitänyt hiljaista lähiviikkoina ja postauksia on sadellut melko säännöllisen epäsäännöllisesti, mutta yksinkertaisesti on vain riittänyt puuhaa eikä ole jaksanut tai edes ehtinyt sitten koneella kyhnyttää. Meidän edelleen jatkuva Sons of anarchy-maratoni ei tosissaan ainakaan auta asiaa ja toivottavasti saadaan sekin jo pian päätökseen. On nimittäin alkanut pikkuhiljaa jo ärsyttää koko juoni ja se ettei sarjassa muuta tehdäkään kun tapetaan ihmisiä 😀 Pitäisi laskea montako noista hahmoista on kuollut sarjan alkumetreiltä.. Tänään näköjään tulee Netflixiin uusi tuottis House of cardsiakin, joten kai se on sitten itselläni seuraava töllöttämisen kohde!
Muita kuulumisia.. Olen menossa kokeilemaan onneani nyt yksiin pääsykokeisiin. En ole jaksanut nostaa asiasta mitään melua täällä ja tarkoitus oli alunperinkin kirjoittaa asiasta vasta sitten kun tuo valinta on ohi. Edellisistä pääsykokeista joissa olen ollut on tosiaan 6v aikaa, joten en oikein edes enää muista kuinka paljon tai miten olen aikaisemmin lukenut. Mitään kamalaa stressiä en ole jaksanut asiasta ottaa, kokopäivätyön ohella kun ei mitenkään aivan älyttömästi jaksanut pänttäillä, eikä tällä hetkellä (vielä) ole semmoista tilannetta että olisi pakko päästä opiskelemaan. Jossei pääse sisään, niin on tarkoitus niin. Lähinnä kokeilee onneansa, pääasia jos nyt viimeistään muutaman vuoden päästä aloittaisi taas opiskelut työn ohessa tai täysipäiväisesti. Ei kai tässä mihinkään ole kiire, vaikka tässä reilun vuoden aikana onkin taas ihmeen kaupalla tullut kerättyä opiskeluintoa sen jälkeen kun sai ne traden paperit ulos 🙂

Asiasta kukkaruukkuun, kävin joku aika sitten piipahtamassa pitkästä aikaa Glitterissä ja koluamassa taas tuota omaa lempijuttuani siellä, nimittäin niitä aitohopeisia koruja joista olen täälläkin sata kertaa pölissyt. Verrattuna joihinkin muihin ”merkkihopeisiin”, niin ovat nuo Glitterin hopeajutut aivan huippuja sekä hinnaltaan, että laadultaan! Itse panostan nykyään ennemmin pysyviin juttuihin ja siitä syystä onkin kiva laittaa muutama euro enemmän tuotteisiin, jota eivät tummu tai mene pilalle.

Ostin tuommoisen rusettiranneketjun, johon rakastuin jo heti hyllyllä!

Ja pari sormusta joista toinen on tuommoinen ”puolen sormen sormus” , miksi ikinä niitä nyt sanottiinkaan 😀

Aivan parasta kyllä että hopeatakin saa edulliseen hintaan, ainakin itselleni aivan sama onko koru Glitteristä vai merkiltä x jos säästän hinnassa puolet. Varsinkin kun laatu nyt on varmaankin melko samoissa luokissa 🙂
Nyt aamupuurot napaan ja menoksi! Palataan viimeistään ensi viikolla!

4 vastausta artikkeliin “Höpinää ja uutta hopeaa korulippaassa”

  1. Pysyykö tuo nivelsormus hyvin paikoillaan? Itse ostin Glitteristä joku aika sitten sellaisia paksumpia sormuksia jotka tipahtelee pois vaikka miten tiukkaan yrittää pyörittää sormeen 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.