Jumitus.

Viime aikoina on ollut ilmassa pientä blogimasennusta. Tiedättekö kun haluaisi kirjoittaa tänne, muttei oikeastaan tiedä mitä ja saati sitten millä ajalla. Mitä kauemmin rutinoituu pois postailusta, niin sitä korkeampi on aina kynnys palata siihen uudestaan. Nykyään olen opetellut nousemaankin vähän myöhemmin kun yleensä, joten siihen perinteiseen aamudatailuun ei ole viime aikoina jäänyt kunnolla aikaa. Lopettaminenkin on käynyt pariin otteeseen mielessä, mutta tässä kuuden (vai apua, seitsemänkö?! aika menee niin nopeasti!) vuoden aikana blogista on tullut niin osa minua, että elämä ilman tuntuisi varmaan kovin hassulta. Toisaalta olette varmasti tottuneet näihin pieniin ”irtiottoihin”, jolloin postauksia tulee harvemmin.
Juttuhan on se, että tästä kirjoittelusta ja blogin ajankäytöstä ottaa helposti niin paljon stressiä, että välillä pieni irtiotto tekee ihan terää, tarvitseehan palkkatyöstäkin päivittäistä taukoa kotona unohtamatta sitten vuosilomaa. Blogi on kuitenkin yleensä semmoinen joka on aina läsnä. Otetaan kuvia, räplätään instaa, julkaistaan kommentteja, vastaillaan niihin, mietitään mistä postailisi ja rustaillaan sitten niitä postauksia. Aikaa saa ihan huomaamattaankin menemään päivässä tuntikausia ja tulee helposti semmoinen olo ettei ehdi oikeastaan toteuttaa mitään omia juttuja tai rentoutumaan. Enkä väitä etteikö bloggaaminen olisi kivaa, mutta välillä tarvitsee myös ottaa pientä etäisyyttä, jotta voi taas innostua uudestaan. Jos pakottaa itsensä johonkin vain sen vuoksi että on pakko, niin asiasta vaan muodostuu semmoinen pakkopulla. Siksi olen nyt parin viikon aikana tullut tänne vain silloin kun on oikeasti ollut jotain sanottavaa.

Oikeastaan voisin sanoa, että samalla on tullut pieni ahdistus koko sosiaalista mediaa kohtaan. Nykyään vietän yhä vähemmän aikaa Facessa, jotenkin on alkanut ärsyttämään se että on jollain tapaa pakko olla linjoilla koko ajan, oli se sitten juuri Face tai vaikkapa Instagram. Olen myös huomannut ovelan jutun, nimittäin ettei Facebookin mobiili-messengeristä kertakaikkiaan ole mahdollista kirjautua ulos!! Eli käytännössä jos haluaa pitää puhelimessa Facen viestittelymahdollisuutta, niin et sitten pääse kertakaikkiaan siitä eroon kuin vain poistamalla koko sovelluksen. Ilmoituksethan voi toki kytkeä pois päältä (enintään siis vuorokaudeksi kerrallaan), mutta et saa kirjaututtua sieltä yksinkertaisesti ulos. Jotenkin ärsyttävää, että jos haluat pitää Facea puhelimella, niin olet sitten kertakaikkiaan käytännössä koko ajan sen ulottuvissa. Toisaalta, eihän Whatsapistakakaan ymmärtääkseni pääse kirjautumaan ulos, mutta siellä nyt et voi periaatteessa saada viestejä ihan keneltä vaan. Oletteko huomanneet samaa?

 Tuo on muuten nyt se Nellyn paita jonka tilasin joskus kuukausi takaperin! Löytyypi täältä.

Oon muuten aivan vakuuttunut siitä, että kevät on täällä! Heräsin eilen
töihin 6:20 aivan paniikissa että on tullut nukuttua koska ulkona oli jo
valoisaa. Miten voi olla että valoisuuden huomaa noin äkkiseltään, koska ainakin omasta mielestäni viime viikko oli vielä aivan hämärä. Voihan toki tuollakin olla jotain osaa asiaan, että aurinko on pilkottanut vihdoin ja viimein 😉
Mulla on joka päivä mielessä lähtölaskenta aina seuraavaan reissuun. Kertakaikkiaan jokaikinen päivä miettii, että kuinka pitkä aika on lomaan ja nyt jo alle 2 kuukautta! Pääsiäisestä voikin sitten startata kunnon lähtölaskenta kun alkaa olla enää reilu kuukausi aikaa Portugaliin. Jee!

Ainiin, House of cardsistahan tuli vasta ihan äskettäin Netflixiin se uusi kausi mutta sain jo eilen katsottua sen loppuun. Ehkä omasta mielestäni paras sarja aikoihin!! Ja eihän se voi loppua ilman seuraavaa kautta, joten saa nähdä kuinka kauan sitä taas joutuu odottamaan. Apua!

Sisältää kaupallisen linkin.

13 vastausta artikkeliin “Jumitus.”

 1. Ihan rehellisesti sanottuna kun lukee useita blogeja niin lukijana ei ehdi miettiä kuinka kauan minkäkin blogin edellisestä postauksesta on aikaa. Toki isommat blogit kuten Mungolife ym. joiden kirjoittajat saavat elantonsa blogista niin kiinnittää huomiota jos postauksia ei tulisi samaa tahtia. Mutta ns. pienemmät blogit niin ei ehdi ajatella että taaskaan se ja se ei ole postannut ja niin ja niin monta viikkoa edellisestä postauksesta. Eli asia ei lukijana tunnu niin isolta kuin kirjoittajan mielestä.

  Toki silti joskus siivoan lukulistaani eli jos joku blogi ei päivity juuri koskaan niin saatan poistaa sen listalta.

  1. No helpottavaa kuulla etteivät muut ehkä kiinnitä asiaan yhtä paljoa huomiota kun itse! Muistan toki vuosia takaperin kun postaili erittäin aktiivisesti, niin sai jo huolestuneita kommentteja jossei jostain syystä yhden päivän aikana ollut julkaissut mitään 😀 Mukavaa kevättä sinulle!

 2. Itsellä välillä niin kiireinen arki, että en ole edes huomannut kyseisiä "postaustaukoja". Aina on ollut jotain uutta luettavaa kun on blogin avannut 🙂 joten ainakin omaan tahtiin on sopinut sun postaustahti todella hyvin 😀 eihän sitä itsekään jaksaisi jos omat työt olisi 24/7 päällä… Hyvää kevättä sinulle! 🙂
  T. Veronica
  Huomasin muuten, että kun kommentoi FB:n kautta niin kommentit ei täällä näy 😀 kummallista! Ja kyllä, itseä ärsyttää ku puhelimesta kuluu akku ihan kamalaa vauhtia ja nyt vasta tajusin että samat ohjelmat siellä ruksuttaa "päällä" koko ajan. Ihan pyllystä

  1. No jep! Joudun itse lataamaan omaa puhelinta harva se päivä, ei tulisi kuuloonkaan että kestäisi akku paria päivää kun joskus muinoin 😀 Mitä tarkoitit tuolla Facen kautta kommentoinnilla? Jos siirryt Facen kautta tänne postaukseen vai kuin? Ihanaa kevättä Veronica! 🙂

  2. Niin kun siis olen "tykännyt" sun sivusta mun facebookissani niin feediltä näkee sun uusimmat postaukset. Sit, ja jos, kun avaan ne puhelimella ja haluan kommentoida niin kommentti häviää ku pieru Saharaan… Toki kyseessä voi olla että laitan väärin tohon "vastaa käyttäjänä" kohtaan mun tietotekniikkataidoillani 😀 mutta sitten kun avaan sun postauksen Safarissa ja kommentoin ihan samalla tavalla niin sit kommentti lähtee eteenpäin. En vaan aina kiireessä tajua tai muista tätä 😀 nyt muistin kommentoida safarin kautta 🙂 hyvää kevättä myös sinulle!

 3. Et kyllä saa lopettaa bloggausta, kirjoitat silloin kun siltä tuntuu, kyllä me täällä odotellaan, hihi <3

  Tää on tosi kiva blogi ja damn woman, oot kaunis! Hyvää kevättä! 🙂

 4. Seuraan niin monia blogeja että vähän sama kuin ekalla anonyymillä ettei sitä ihan helposti edes huomaa jos joku ei postaa, mutta tämä on minun lemppariblogi joten olen huomannut!! 😀 Mutta ymmärrän ettei aina ehdi tai jaksa päivittää eikä se ole mikään maailmanloppu. Mieluummin lomaa blogista kuin että lopetat kokonaan!:)

  1. Juu ja pahoittelen tästä! Kyllä se into sieltä taas palaa, välillä kuitenkin pitää ottaa hieman etäisyyttä 😉 Ihanaa kevättä sulle <3

 5. Heiii! Haluaisin kysyä sulta vinkkejä kun olen menossa Miamiin tapaamaan mun ystävää, mutta hän ei ehdi viettää siellä kuin muutaman päivän ja loppuajan hengaisin siellä sitten yksin. Tuntuu että yksinmatkustamiskiintiö alkaa olemaan jo täynnä eikä Florida ole ehkä paras paikka viettää aikaa itsekseen? En tiedä oletko koskaan käynyt mut ainakin kokemusta muusta jenkkilästä sulla löytyy 🙂 Jos kyse olis aasiasta niin en epäröis mutta jotenkin ei miellytä ajatus Miamista itsekseen. Pääsisihän siitä helposti vaikka Bahamalle mut silti..

  Kiitos jos ehdit heittää jotain ajatuksia! Tsemppiä väsymykseen, pieni reissujen muistelu ja miettiminen varmasti auttaa asiaan 😉

  1. Moikka! Miamissa olen ollut ja samoin Ft.Lauderdalessa! Riippuu varmasti paljon missä päin Miamia liikut ja millä, yksin ainakin julkiset bussit ovat jotain niin kamalaa etten itse enää semmoiseen jalallani astu! Miami on muutenkin melko vaarallinen kaupunki, mutta onhan siellä rantaviivaa ja South Beachillä kauppoja, joissa voi viettää aikaa myös ilman että tarvitsee kauemmas lähteä. North beachin suunnassa Miami beachiltä pohjoisempaan, on myös iso Aventura mall jossa olen itse muutamaan otteeseen käynyt shoppailemassa ja aivan paras paikka viettää shoppailupäivä! Kyllähän noita aktiviteetteja keksii, mutta nyt ei tule muita ihan siinä lähitienoolla mieleen, koska viime kerralla en itse mitään sen kummempaa sielllä tehnyt. Toissakerralla tosin Bahaman risteilyn ja suosittelen lämpimästi jos menojalka sinne vipattaa, eivät todellakaan nimitttäin ole kalliita! 😉 Toivottavasti näistä nyt oli edes jotain apua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.