Sunny tuesday

Ihanaa aloittaa tiistai sillä, että saa nukkua aamulla vähän pidempään! Kuten tuli viimeksi höpistyä niin nykyään aamuherätyksetkään eivät ole tuntuneet niin pahoilta kun on jo valoisampaa aamulla. Pitäisi toisaalta vaan muistaa silti mennä iltaisin aikaisemmin nukkumaan. Allergia tosin alkaa taas sitten olla sitäkin pahempi ongelma, aivan älytön juttu että jo maaliskuussa 😀

Muistin taas eilen pitkästä aikaa mikä on parhaimpia juttuja siinä että aika ajoin raivaa vaatekaapista roinaa sivuun ”kirppikselle”.. Kävin eilen tonkimassa vinttikasseista mun yksiä kirkkaanpunaisia farkkuja, jotka joskus olen vissiin päättänyt myydä pois kyllästymisen iskiessä. No niitä punaisia farkkuja en itkuvie löytänyt, mutta vaikka mitä muuta! Maailman paras juttu käydä vintissä shoppailemassa itselleen kevätvaatetta, eikä mene rahaakaan. Alkaa aivan eri tavalla arvostamaan niitäkin vanhoja ”romuja”. Täytyy vielä käydä penkomassa meidän toinen varasto jos vaikka onnistuisin ne punaisetkin sieltä vielä löytämään!

Yhdet vanhat JC:n farkut kaivoin esiin vintistä ja tuunasin niistä itselleni kevätfarkut. Olin itseasiassa miettinyt tilaavani H&M:ltä aivan melkein samanlaiset, mutta nyt päästiin todella halvalla tämän jutun suhteen. Revin lahkeet nilkkapituisiksi ja vielä polviin reiät, nythän ovat melkein kuin uudet 😉 (Tai no ”kuka ostaa valmiiksi reikäiset housut”… )

Sain muuten Alprolta testiin noita uusia vegejuguja; mantelia ja kookosta. En itse ole mantelijuttujen ylin ystävä, vaikkeivat missään nimessä pahojakaan ole ja manteli on maailmalla nousemassa yhä enemmän trendiruoaksi. Vielä vähemmän kuitenkin välitän mistään kookosjutuista, mutta kookosversio yllätti todenteolla noista! Todella pehmeä maku, eikä ollenkaan sillä tavoin kookosmainen kun odotin. Aion ostaa jatkossakin, suosittelen testaamaan 🙂

Testasin viikonloppuna uutta jädeä jota jahtasin kaikki mahdolliset kaupat läpi kunnes sitten yhdestä onnesti. Musta on kiva että välillä tulee valikoimiin vähän erikoisempia makuja (ja tämä tietty pätee myös sipseihin haha), koska kaikki perus mansikat, suklaat, lakritsit yms yms, ne nyt vain on niin nähtyjä. Tämä ehkä kiilasi ohi siitä aiemmasta 3 kaverin jäätelöstä, vadelma-valkosuklaasta.

Tuon mun Acnen huivin kanssa on muuten ollut käynnissä nyt ihme ”värimysteeri” kuten eilen jo instassa kerroin. Ostin ton talvella mudan sävyisenä, mutta kevätauringossa sävy on ihan rehellisesti maastonvihreä eikä mitään muuta! Olin eilen aamulla taas aivan ihmeissäni ja päätin, että pakkohan tästä on ottaa todistusaineistoa, mutta tietysti kuva sitten näytti taas sen ”todellisen” värin. Mitä täällä tapahtuu!! 😀 Siitä maastonvihreästä ei nimittäin auringossa ole epäilystäkään!

Kai tässä oli tarpeeksi höpötystä yhteen aamuun. Aurinkoista tiistaita!

Ainiin ja ps. Sain teille sinne NordicFeeliin taas alekoodia kun sitä on välillä aina kysytty! Tällä saa 5 euron alennuksen yli 40e ostoksista.
Koodi: 9PVGVJ2E9 on voimassa 30.4.2015 asti ja pääset hyödyntämään sitä tästä!

Sisältää kaupallisen linkin. 

Yksi vastaus artikkeliin “Sunny tuesday”

  1. Noissa maanläheisissä väreissä voi tosiaan olla, että valossa ne heijastuvat eri värisinä. Eli luultavasti mudanvärinen huivisi on kuin onkin mudanvärisenä! 🙂

    Itse mietin, että pitäisi varmaan ostaa jokin kirjahylly. Nimittäin kaappi, jossa pidän kirjoja, alkaa olla niin täynnä, ettei sinne mahdu enää mitään! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.