Torstai 19

Huhhelishuu! Eilen oli aikamoinen päivä, tulin töistä eläinlääkärin kautta kotiin aikeissa puuhailla blogin kanssa, mutta väsymys sitten vei voiton. Olin koko päivän aivan töttöröö ja siinä riittikin kummastelemista, että mistä moinen nuutuminen aivan yhtäkkiä johtuu. Kamalaa jossei jaksa kunnolla pestä edes meikkejä pois sen jälkeen kun kaatuu peittojen väliin. Ehkäpä tuo alkava siitepölykausi tai katupöly jotenkin pistävät väsyttämään. Luulisi nimittäin ettei nuo valoisat aamut nyt ainakaan mitenkään lisäisi väsymystä kun olen muutenkin tosi aamuvirkku ihminen.
Tuli nimittäin simahdettua jo ennen kahdeksaa sänkyyn ja luulin Tommin tulevan herättämään yhdeksältä kun Temptation island Suomi (:D) alkaa, mutta herätys tulikin vasta monta tuntia myöhemmin ihan vain muistutuksena että pitää vissiin pistää aamuksi herätyskellokin soimaan. En muista milloin olisin viimeksi nukkunut päiväunet! Ihan tosissaan varmasti yli vuosi sitten viimeksi, olen siinä maailman huonoin. Mulla on muutenkin usein iltaisin vaikeuksia saada unta, joten se siitä vielä puuttuisikin että vetelisi töiden jälkeen sikeitä. Jos nyt toisaalta nokosia kahdeksan aikaan voi enää varsinaisesti päiväuniksi laskea. Saipahan kerrankin viikolla oikein ruhtinaalliset yöunet, vaikka pidempäänkin olisi varmaan tullut nukuttua. Yleensä olen jo heti aamusta suhteellisen pirteä ja pärjään aivan helposti ilman niitä päikkäreitä ja harvoin kovin aikaisin alkaa iltaisin nukuttamaankaan, joten sen kyllä sitten huomaa kun kertakaikkiaan kerrankin on väsynyt!
Ei muuten tarvitse varmaan mainita kuinka innoissani olen näistä valoisista aamuista! Pelkään koko ajan että pian yllättää joku pirun takatalvi, mutta täytyy toivoa parasta. Ensimmäistä kertaa kuukausiin on nähnyt aamulla meikata päivänvalossa, onpas harvinaista herkkua moinen perusjuttu!
In action nuo ”uudet” farkut jotka tuunasin sieltä kirppiskassista. 

Pakko nyt raivota! Alan nimittäin olemaan aivan neuvoton näiden mun kuvien/kameran/iPhoton/Picasan/Bloggerin/whatever kanssa, viimeisen varmaan vuoden nämä kuvat on olleet niin rakeisia, etten enää tiedä missä vika! iPhotossa kuva vielä näyttää suht.skarpilta, samoin tietty kameran näytöllä mutta heti kun suurennan kuvaa Picasassa tai jätän suurentamatta ja lisään tänne, niin laatu mössääntyy heti. 
Eikä vanhan Canonin kanssa pari vuotta takaperin ollut ikinä mitään laatuongelmia, en ymmärrä! Ihan kamalaa lisätä mitään kasvokuvia kun naama näyttää niin blurratulta ettei mitään rajaa. Hohhoijaa! Veikkaisin siis varmaan ihan tätä Bloggeria syylliseksi (tai vain väärää kuvamuotoa) mutten nyt voi olla tänne lisäämättäkään kuvia kun voisi mennä melkoisen ankeaksi meininki.
Ärsyttää maailman eniten jutut joihin en vain osaa itse etsiä ratkaisua, varsinkin tämmöisiä tekniikkaan liittyviä. Arghh!! Semmoista siis tänään. Onneksi huomenna perjantai niin voi hetkeksi unohtaa nämä nykymaailman huolet 😀
Meillä on ollut muutaman viikon töissä kunnon keskustelut Temptation islandista aina loppuviikosta ja nyt vähän harmittaa kun eilinen jakso jäi väliin. Täytyy viikonloppuna ottaa kiinni muut. Ihan ihme juttu, viime aikoina on nimittäin tullut töllötettyä ihan ennätyspaljon tv-ohjelmia! Ensitreffit alttarilla katsoin joka viikko, nyt tuota TIS:ää, Netflixiä.. Ennen en nimittäin ikinä katsonut mitään höpöhöpöohjelmia, superpoikkeuksena Ruotsin miljonääriäidit. Onko joku teistä jäänyt myös koukkuun noihin höpöhöpörealytyihin?!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.