Nike-hulluutta ja Spartoo.fi alekoodi

Kevään myötä lenkkipolut alkavat olla vihdoin sillä mallilla, että ulkonakin kelpaa vihdoin viettää enemmän aikaa eikä tätä toki vähennä sekään että aurinkokin on pikkuhiljaa alkanut pilkottamaan pilvien välistä kuukausien tauon jälkeen. Monella on varmasti kesäkuntoon-projekti käynnissä, eikä liikuntamotivaatiota ainakaan vähennä uusien urheiluvaatteiden selailu 😉

Itse olen käynyt ihan kunnolla lenkkipolulla ulkoilemassa viimeisten parin viikon aikana ensimmäistä kertaa kunnolla kuukausiin. Vielä kun saisi aikaiseksi juosta taas pidempiä lenkkejä, talven ajan kun on nuo juoksumatolla juoksut olleet aikalailla niitä maksimissaan 5-6km pituisia lenkkejä kun on jotenkin keskittynyt painoilla tekemiseen sen sijaan. Keväässä (ja kesällä) yksi parhaista jutuista on kuitenkin ehdottomasti juokseminen!

Olen aina ollut ainakin jollain tapaa merkkiuskollinen ja Nike-hullu! Olen huomannut että tähän asti paras Nike-valikoima oli tullut vastaan ehdottomasti Zalandolla. Huomasin kuitenkin että myös Spartoolle on näköjään tullut valikoimaan vaatteita ja tosi kivasti juurikin Nikea sekä vieläpä kivasti kokoja! Tätä ennen onkin lähinnä tullut kurkittua Spartoosta kenkiä, lähinnä UGGseja ja Converseja joista on ihan kivaa valikoimaa myös.

Valkoinen t-paita täältä / musta toppi täältä / harmaa collegepaita täältä / pinkit shortsit täältä / mustanharmaavalkoiset juoksutrikoot täältä / Nike Air Max lenkkarit täältä / Nike Roshe run juoksulenkkarit täältä / mustat collegehousut täältä 

Tiedättekö ne lemppariolohousut, jotka tulee vedettyä kotiin tullessa jalkaan kuukaudesta toiseen ja parhaimmillaan jopa vuodesta toiseen? Jotka ovat jo mahdollisesti niin kulahtaneet, ettei niillä nyt välttämättä lähtisi ulos, mutta kotona käyttömukavuus on täysi kymppi?

Itselläni ne ovat nimittäin nuo mustat Niken collarit harmaana. Pakko sanoa, että löysin syksyiseltä Kalifornian reissulta ehkä parhaimmat collarihousut ikinä! Istuvat hyvin ja ovat siistit, mutta tietysti megamukavat jalassa. En varmasti enää tulisi toimeen ilman näitä (huom, nytkin jalassa) ja menin jo pienoiseen panikkiin kun huomasin että olen onnistunut saamaan näihin jo polveen reiän. Samanlainen paniikki iskee aina jos huomaa niiden olevan juuri pyykkikopassa. Nyt olisikin tarkoitus tilata sama malli mustana eli juurikin nuo kuvan collarit! Mitäs nyt vaihtamaan kun on kerran löytänyt collareiden priimaa 😀

Vaatekaappi on pullollaan urheiluvaatteita, mutta ainahan sitä haluaisi niiden vanhojen ja kulahtaneiden tilalle jotain uutta! Kyllähän se jollain tapaa motivoi lähteä kevtätaurinkoon lenkille kun on uudet juoksutrikoot jalassa niiden vanhojen nukkavierujen tilalla, eikös?!
Sain teille muuten jakoon alekoodia tuonne Spartoolle jos on mielessä urheiluvaatetta tai muuten vain kevätkenkää Converselta yms. Koodi ITHDTL1 antaa -10% alennuksen ilman minimieuromäärää ja on voimassa 31.3 saakka. Ei voida yhdistää muihin tarjouksiin.

Spartoolle tästä!

postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.