Swiss Lashes-ripsikuuri: jälkeen ja kokemuksia

Aloitin tammikuun lopulla ripsiini Swiss Lashes-ripsiseerumikuurin ja kirjoittelin aloitustunnelmista tässä postauksessa. Nyt pari kuukautta jälkeenpäin olisi sitten aika kertoa hieman kokemuksistani tästä seerumista.

Takana on useita vuosia ripsiseerumeiden kanssa ja pieniä (ja toki suuriakin) eroja näiden suhteen on tullut vuosien varrelta huomattua. Ripset ovat joskus vuosia sitten kasvaneet seerumikuurien päätteeksi niin pitkiksi, että niitä on joutunut leikkaamaan saksilla lyhyemmiksi. Pakko mainita, että järkikin sen sanoo etteivät tulokset näillä ”luonnollisilla” ripsiseerumeilla voi olla verrattavissa niihin vielä muutama vuosi sitten myytyihin ja sittemmin kohua aiheuttaneisiin seerumeihin. Sen jälkeen kun on nähnyt kertakaikkisesti aivan megalomaanisia tuloksia, en itse usko että mikään luonnollinen ainesosa voisi kasvattaa ripsiä aivan samassa suhteessa. Nyt puhutaan kuitenkin semmoisesta aivan järjettömästä ripsien pituuskasvusta, huomattavaa kasvua ja ripsien vahvistumista olen kylläkin huomannut myös ihan näistä lähivuosien seerumeista pidemmällä käytöllä.

Kun aloitin kokeilun Swiss Lashesin kanssa, yritin tasaisin väliajoin vähän tutkailla mahdollisia tuloksia. Tässäpä ”jälkeen”-kuvia viime viikolta..

Tiirailin useaan kertaan pitkin matkan näitä allaolevia ennen-kuvia kyllä! Ripset ovat kasvaneet pituutta varsinkin ulkokulmien ripsistä. Yksi päivä myös aloin ihmettelemään aavistuksen tummentuneita ripsiäni, mutta tuon seeruminhan luvattiin myös tummentavan ripsiä. Sanoisinko myös, että ripset ovat tuuhentuneet aikaisemmasta! 
Huomaan aina välillä kasvukauden vaihtumista ripsissä, jolloin ajoittain huomaa tynkää ripsien seassa. Tämmöisestä kasvukauden vaihtumisesta on taas ”kärsitty” reilu kuukausi taaksepäin ja ripsirivi pukkaa tälläkin hetkellä vähän lyhyempää ripseä. Jos nuo vielä entisestään kasvavat, niin veikkaisin tuloksen kuukausi eteenpäin olevan näistäkin kuvista vielä massiivisempi. (Huomatkaa esimerkiksi ylemmästä kuvasta ero oikean ja vasemman silmän ripsien välillä, jotkut ripset ovat megapitkiä ja jotkut lyhyempiä) Kuten joistain ripsiseerumeista olen saanut ärsytystä luomiin, ei tästä tullut mitään ärsytysoireita. Levittelin seerumia siis ripsirajaan joka ilta tai siis levittelen edelleen 😀

Tässä vielä ennen-kuvaa.. (muita tuolla aiemmassa postauksessa)

Ei ollenkaan huonoa sanottavaa tästä seerumista! Mielestäni tekee mitä lupaakin, vaikkei kasvu nyt tietenkään ole aivan niin megalomaanista kun esimerkiksi niillä menneiden vuosien Revitalasheillä. Nyt on helppo aina vertailla vanhaan kun on kokemusta siitäkin, mutta jos kokeilisin ripsiseerumeita ensimmäisiä kertoja, olisin varmasti näistäkin tuloksista todella vakuuttunut. 
Muistan ensimmäistä kertaa kun otin 2010 käyttöön Neulashin, olin vielä reilun kuukauden jälkeen aivan vakuuttunut siitä että koko touhu on ihan täyttä hölynpölyä kunnes kasvu räjähti täysin käyntiin n. 2kk käytön aloituksesta. Näiden kanssa siis tosissaan tarvitaan kärsivällisyyttä ja jään tarkkailemaan tuloksia tämänkin seerumin suhteen 😉
Ja tuo alekoodi jota jo mainostin aikaisemmassa ripsipostauksessa, on vielä voimassa maaliskuun loppuun asti. Eli alennuskoodi iines2015 antaa lukijoilleni kaikkien Swiss Lashes-tilausten loppusummasta 10euron alennuksen ja voimassa 31.3.2015 saakka. Swiss Clinicin ripsiseerumit löytyvät siis täältä!

Sisältää kaupallisia linkkejä. Tuote saatu blogin kautta.

7 vastausta artikkeliin “Swiss Lashes-ripsikuuri: jälkeen ja kokemuksia”

 1. Mikä ripsari sulla on käytössä? Näyttää hyvältä noi ripset. Itellä tässä menossa revitalash-kuuri. Uutta ripsaria vaan kaipailisin vanhan Lancome hypnosen tilalle…

  1. Nyt oon käyttänyt Sensain tavallista 38c (yleensä käytössä volumisoiva 38c) noissa ylimmissä kuvissa. Se on kyllä ihan superhyvä! 🙂

 2. Heipsan!
  Pakko on kysyä, et mikä ripsiseerumeista on ollut ehdottomasti paras? Ja onko sulla tällä hetkellä käytössä joku?
  Mulla oli joskus Neulashia ja nyt etsinnässä joku, jolla ripsipidennyksen jälkeiset tyngät sais loistoonsa 🙂 Eli kaikki suositukset ja vinkit otetaan mielellään vastaan 🙂

  Teeustiina

  1. Kiitos vastauksesta 🙂 Mistä Neulashia saa ostettua? Omani joskus ostin laivalta

   Teeustiina

  2. Mulla ei oo itsellänikään mitään hajua mistä sitä enää saa, oma ikivanha putkilo myös laivalta ostettu. Mutta kun se loppuu niin kokeilen eBaytä, oletko sieltä kurkannut? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.