Myydään: Ikean ruokailuryhmä

Moikka! Ikean ruokailuryhmäni perään on usein kysytty ja ajattelinkin nyt ilmoittaa, että olen sitä myymässä. Ryhmään kuuluu siis kolme Ikean Tobias-tuolia (linkki Ikeaan) ja pyöreä lasinen pöytä halkaisijaltaan n. 105cm, korkeus 72cm.
Tuoleissa normaalia käyttökulumaa ja pintanaarmua istuinosassa, ei mitään erityisen huomiotaherättävää. Pöydässä muutamia pieniä naarmuja, mutta yleinen kunto mielestäni hyvä. Tuolejahan saa edelleen ikeasta jos neljäs kiinnostaa.

 kuva täältä 

Pyydän koko setistä 160e ja nouto Käpylästä! Mahdolliset yhteydenotot ja neuvottelut sähköpostiini iines@it-aint-hard-to-tell.com 
🙂

5 vastausta artikkeliin “Myydään: Ikean ruokailuryhmä”

  1. Tosi nätti setti, mutta valitettavasti ei mahdu pieneen keittiööni. :/ Toivottavasti se saa onnellisen omistajan! 🙂

  2. Ihana tuo ruokailusetti, itse olisin halunnut kyseisen pöydän, mutta ei enää ikean valikoimista löytynyt! Nyt kuitenkin toinen pöytä ja tobias tuolit.. Tosi hyvät kyllä istua nämä tuolit! Ja ahhhh olispa itelläkin tuo pöytä, vaikka on nykyinenkin aivan kiva.

  3. Tosi kiva pöytäryhmä. Hitto ku mullekkaan ei mahdu. Toivottavasti löytyy uusi koti/löytynyt jo 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.