Toivepostaus: Lempparituotteeni ihonhoidossa

Kevät on ainakin itselläni semmoista aikaa kun huomaa ihon kunnon parantuvan pitkän talven jäljiltä. Pahin kuivuus katoaa ja luonnollisestihan pieni rusketuskin saa ihon näyttämään huomattavasti terveemmältä. Itse lotraan ympäri vuoden kaikenlaisten rasvojen ja seerumeiden kanssa, mutta itse puhdistukseen pitäisi edelleen kiinnittää enemmän huomiota. Jossei muuten, niin edes ennaltaehkäisemään niitä mahdollisia tulevia iho-ongelmia! Eikä tässä kolmenkympin kynnyksellä nyt enää voi ihan täysin sulkea silmiään niiltä ikääntymisen merkeiltä 😀
Ihonhoitotuotteistani on usein kysytty, enkä ole ihopostausta tainnut tehdä pitkään aikaan, jopa pariin vuoteen! Jotkut tuotelempparit pysyvät vuodesta toiseen samoina, joihinkin taas sitten palaa aina pienen tauon jälkeen ja bloginkin kautta on tullut löydettyä monia lemppareita!
Puhdistus ja syväkosteutus

Tuon Lumenen puhdistusvaahdon* olen saanut joskus LivBoxin kautta ja lähti käyttöön kun sain loppuun Acon vastaavanlaisen. Pakko myöntää, että olen aikalailla aina pessyt kasvoni pelkällä vedellä (riippuen siitä mitä ripsaria käytössä :D), mutta yrittänyt tosissaan kiinnittää puhdistukseen nyt vähän enemmän huomiota. Kasvovettä olen maailman laiskin käyttämään vaikka semmoinen kaapista löytyykin. En edes omista vanulappuja! Puhdistustuotteiden kanssa mennään siis aikalailla sen mukaan mitä kaapista löytyy, eikä näistä ole jäänyt mieleen mitään erityistä lempparia. Tuo vaahto kuitenkin puhdistaa jämptimmätkin ripsivärit kuitenkin hyvin!
Syväkosteutukseen käytän usein lauantain saunailtoina (:DD) tuota Lumenen rahoittavaa ja kosteuttavaa naamiota *, jonka annan vaikuttaa n.10 min kasvoilla ja pyyhin sitten ylimääräiset pois. Tähänkin tapaan olen yrittänyt totuttaa itseni, koska kasvonaamiot ovat myöskin olleet hieman vieraampi juttu. Talvipakkasilla kuitenkin aivan ehdoton juttu!

Seerumit 

Seerumit ovat lemppareitani ikinä! Tuosta arganöljystähän höpöttelin jokunen aika sitten täällä ja nyt pitäisikin pistää uusi öljy tilaukseen loppuneen tilalle. Paras tuote ikinä! Talvisin suosin yleensä öljymäisiä seerumeita ravitsemaan ja vähentämään ihon kireyttä, muulloin sitten lähinnä yötä vasten. Tuo Lumenen* ravitseva tehohoito on esimerkiksi lempparini jo varmasti viiden vuoden ajalta ja omaan käyttööni se ei ole liian öljyinen edes päivisin. Jättää ihon aivan ihanan samettiseksi kosteusvoiteen alle! Viikonloppuisin jätän kuvan seerumit väliin ja levitän yleensä kosteusvoiteen alle ihan vain kookosöljyä.
Ja kun tuli ne ikääntymisen merkit puheeksi, niin olen yrittänyt skarpata aiheen suhteen ja nyt ovatkin olleet aktiivikäytössä nuo ihoa kiinteyttävät Dui Clinicin Youth formula-öljytipat * ja Yves Rocherin Anti-age Global-seerumi, joka aktivoi ihosolujen uudistumista. Olen tykästynyt valtavasti YR:n saman linjan päivä- ja yövoiteeseen, nyt tämä seerumi on myös päässyt lemppareihin. Löytyypi muuten YR:ltä täältä. Arganöljynkin sanotaan auttavan ikääntymisen merkkeihin, joten nyt on pistettävä äkkiä siitäkin uusi purkki tilaukseen 😉
Voiteet

Tällä hetkellä ovat käytössä nuo jo aiemmin mainitsemani YR:n Anti-Age Global päivä-(täällä) ja yövoide (täällä), joihin olen tykästynyt. Tuo Dui Clicin juonteita ehkäisevä yövoide * taas on ollut ehkä kaikista lempparein ja talvisin olen käyttänyt sitä myös päivisin. Silmänympärysvoiteiden käyttö on myös yksi juttu jossa vain pitäisi skarpata! Välillä on kausia kun muistan (tai jaksan) tehdä sitä viikkoja putkeen, joskus taas unohdan sitten kuukaudeksi. Lähiaikoina on ollut käytössä tuo Mia Höyhdön silmänympärysvoide* joka on saatu blogitapahtumasta.

Itseruskettavat

Eihän tästä talvesta nimittäin selviäisi ilman! Solariumissa ravaus käy nykyään kalliiksi sekä kukkarolle, että iholle joten onneksi löytyy laadukkaita itseruskettavia. Levittelen kasvoille itseruskettavaa suunnilleen jokatoinen ilta, joka auttaa pitämään yllä kevyttä väriä. Tuo St.Tropezin asteittan päivettävä voide on huippu, tosin tulos näkyy kunnolla vasta parin päivän jälkeen. 
Tällä hetkellä on pääasiassa käytössä tuo YR:n lifting-itseruskettava ja Vita Liberatan väritön itseruskettava geeli. Molemmilla saa todella kauniin värin kasvoille. Vita Liberatan vartalon itseruskettavat ovat itselleni ihan ykkösjuttu, vielä kun jaksaisi levitelläkin vähän useammin kun kerran kuukaudessa 😀 Vita Liberataa ja St.Tropezia myy esimerkiksi Tanstore ja Yves Rocherin itseruskettava löytyy täältä.
Sävyttävät voiteet ja pohjustus
 
Sävyttävistä kosteusvoiteesta aivan ehdoton megalemppari joka on mainittava ensin on tuo Biothermin CC-voide jonka löysin viime keväänä laivalta aivan sattumalta! Voide on todella kevyt geelimäinen ja purkista puristettaessa vaaleanvihreää. Kasvoille levitettäessa jotkut mikrohiukkaset rikkoutuvat ja antavat iholle todella kauniin sävyn. Itselläni on ollut käytössä tuo sävy medium. Suosittelen todella lämpimästi! Lisäksi tämä kosteuttaa tosi kivasti.
Olen lähiaikoina vasta tutustunut meikinpohjustuksen maailmaan ja ihastunut tuohon Lumenen CC-pohjustusvoiteeseen*, jota levitetään aivan pieni nokare kasvoille ennen meikkiä. Tekee ihosta todella kauniin ja tasaisen! Suosittelen! Myöskin tuo Lumenen Longwear Blur-meikkivoide on melko uusi ja mieleinen tuttavuus, käytän sitä yhdessä tuon Lancomen Teint Miraclen kanssa. Lancomea yksi painallus heleyttäjän sekaan Beautyblenderillä ensin koko kasvoille, sen jälkeen levitän tuota Lumenen vaaleampaa meikkivoidetta Beautyblenderillä mm. silmien alle, luomille, nenänkulmiin yms. Tuo kuvan BB on tosin tuo jota käytän seerumeideni levitykseen 😉

Semmoista kuuluu omaan ihonhoitooni! Aluksi mietin ettei omiin vakiotuotteisiin kasvonhoidossa kuulu montaakaan, mutta näitähän tuli näköjään aika monta 😀

Muistuttaisin myös kosmetiikkaan liittyen, että Yves Rocherilla on pääsiäiskamppis ja ostoskorin sisältö -30% alennuksella koodilla EASTER30. Lisäksi toimitukset postikuluitta! Tarjous voimassa 6.4.2015 saakka. Kurkathaa ihmeessä. Yvesille tästä!

Tähdellä * merkityt tuotteet saatu blogin kautta

Sisältää kaupallisia linkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.