Mid season sale-vinkit

Vinkkaisin teille näin pääsiäisen kynnyksellä, että Nellyllä on alkanut jälleen mid season sale ja valikoimaa on alennettu jopa -70%. Kokosin alle omia lemppareitani alesta 🙂 Esimerkiksi tuommoinen housupuku (nro1) on ollut kiikarissa kesäksi ja kuikuilinkin että tuon kyseisen saisi nyt tuolta alesta 27 eurolla, eipä paha! Lisäksi katsoin että alessa oli tosi kivaa ajatonta perusvaatetta esimerkiksi täydentämään työvaatevarastoa.

1. Jumpsuit NLY Trend täältä 2. Harmaa t-paita NLY Trend (9e) täältä 3. Mustat bikerpantsit (20e) NLY Trend täältä 4. Harmaa collegehame NLY Trend (8,95e) täältä 5. Nike Rally collegehousut (41e) täältä
Ja kuinka ollakkaan, nuo mun lempparicollegehousut oli myös alen puolella! Jäin jahkailemaan että pitäisikö pistää tilaukseen myös tuo collegehame kesäksi, ei nimittäin olisi enää kallis 😀
Koko alehan löytyy Nellyltä täältä!

Kivaa pääsiäistä teille kaikille! Ihanaa viettää pieni miniloma 😀

Sisältää kaupallisia linkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.