Tangle Teezer loves fööni

Vihjasinkin viime viikolla Instagramini puolella yhdestä uutuudesta hiusmuotoilun saralla, jota tuolloin odottelin malttamattomana pääseväni testaamaan. Kyseessähän on tietty tuo paljon kohistu Tangle Teezerin fööniharja, jota myös itse olin odotellut saapuvaksi varmasti jo yli puoli vuotta. 
TT on itselläni hiusten saralla yksi juttu jota en vaihda, hassu pinkki harjani jota vielä muutama vuosi sitten hämmästeltiin naureskellen, että mikäs pikkuponin harja se siinä? Nykyään en sitten tunne varmasti ketään joka ei olisi harjasta kuullut, enkä ihmettele! TT löytyy kotoa, työpaikalta, käsilaukusta, aina saatavilla. Aivan loistavaa, että märätkin hiukset saa hellävaraisesti selvitettyä kun on harja joka joustaa takkujen kohdalta tavallista harjaa hellävaraisemmin. Tähän asti olenkin aikalailla föönaillut menemään ihan sillä perinteisellä TT:llä, koska perinteinen föönaamiseen tarkoitettu metallinen pyöröharja tuppaa repimään ainakin itselläni hiuksia todella ärhäkästi juurinen. Ei kiitos!

Itselläni siirtyminen tähän on ollut lähinnä tottumiskysymys sen suhteen miltä harja tuntuu kädessä ja hiuksissa. Todella omituista kertakaikkiaan kokeilla jotain minkälaisella ei ole aiemmin hiuksiaan kuivannut. Mutta hei! Tämähän toimii! Tukasta tuli todella pöyheä, eikä kuivaukseen tosissaan mennyt aikaa. Ja itseasiassa tuon muotoilun takana onkin juuri juju, että hius kuivuisi nopeammin samalla hiuksen pintaa silottaen. 
Huomasin itse kihartuvan tukan omistajana, ettei suoristusraudalle ollut tämän jälkeen kyllä käyttöä kun hiukset sai jo pelkällä föönillä todella suoraksi. Eikä tukka tosiaan lähtenyt kihartumaan föönin jälkeenkään kosteassa ulkoilmassa! Uutuusharjaa myy isot tavaratalot ja netissä ainakin Pretty.fi täällä. (Tuolla Prettyllä on meneillään muuten lahjakorttikamppis, kun ostaa 50eurolla, saa 10e lahjakortin ja 100e shoppailuista 20e lahjakortin!) 

Ja nyt on tosiaan aika paljastaa pääsiäisen kunniaksi myös täällä, että olen nykyään otsatukallinen! 😀 Olen lähinnä itse todella hämmästynyt siitä että uskalsin kerrankin repäistä tukan kanssa ja kokeilla jotain erilaista. Pakko kuitenkin paljastaa että olin suunnitellut tätä otsista jo ainakin kaksi kuukautta, ehheh. Alkoi ärsyttämään latvasta niin lirut etuhiukset, että tämä oli yksi ratkaisu niiden kasvattamiseen! Viimeksi olenkin ollut otsatukalla muistaakseni vuonna 2004, joten siitä onkin jo hetki aikaa.. Olen ollut aivan ihmeissäni myös siitä, että ensimmäistä kertaa vuosiin herättää kampaajakäyntini reaktioita muissa ihmisissä 😀 
Värilakossa mennään edelleen (jee!) mutta kampaajani Johanna Hair Design Helsingissä pisti tukkaan uuden Eurooppaankin rantautuneen ”hiusta korjaavan” Olaplexin, jota lähinnä käytetään vaalennuksen yhteydessä jolloin vältetään vaalennuksen aiheuttamat vauriot. Tutkin joku aika taaksepäin Olaplexiä netistä ja kuulostaa todella uskomattomalta, mutta eikai kaikkien kampaajien hehkutus voi olla aivan turhaakaan. Omasta tukastani tuli hoidon jälkeen aivan eri tuntuinen, joten ehkä hyvä idea kokeilla sitä jatkossakin vaikkei tukkaa värjäisikään, jospa auttaisi noihin huonoihin latvoihin!
Sisältää kaupallisen linkin ja harjat saatu maahantuojalta.

4 vastausta artikkeliin “Tangle Teezer loves fööni”

  1. Aivan ihanat hiukset ja otsis sopii sulle tosi hyvin.

    Itse välillä oon leikannut otsiksen ja taas saa huomata, ettei se vaan passaa mulle. Nyt mulla oli pitkään sivuotsis mikä oli ihan kiva. Viimeks kampaajalla leikattiin hiukset niin, että kaikki on suurinpiirtein saman pituisia. Tosin kerrostettiin, kun semmoset ihan tasapaksut hiukset ei vaan sovi mulle. Itsellä on suht paksut hiukset, niin kerrostettu sopii paremmin.

    Itselläni on kolme Tangle Teezer harjaa (perus, matka ja suihkussa käytettävä harja) ja oon tosi tykästynyt kaikkiin. Oon kuitenkin vähän kaipaillut sellaista harjaa missä olisi varsi ja tuo muotoiluharja olisi seuraavana hakusessa. Vaikka se suihkussa käytettävä Aqua Splash tuntuu tosi isolle harjalle, se sopii jopa mun suht pieneen käteen tosi hyvin.

  2. Moikka, käytätkö vielä NeuLash-ripsiseerumia? 🙂 Jos et, niin oletko löytänyt jonkin korvaavan tuotteen vai jättänyt vain pois? Sulla on mielettömät ripset! Olen itse käyttänyt 2012 NeuLashia yhden putelin ja nyt tekisi mieli luopua ripsienpidennyksistä ja palata NeuLashin pariin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.