Ihonhoidon ihmesieni Konjac – uusi lemppari!

Ihonhoito ja ihonpuhdistus on aina ollut alue jonka suhteen olen yksinkertaisesti ollut laiska. Kymmenet kerrat olen luvannut itselleni alkaa skarppaamaan tämän kanssa ja onhan sitä joka kerta varmasti aina askel parempaan menty. Silti olisi vielä paljon petrattavaa esimerkiksi meikinpuhdistuksen ja ihonkuorinnan kanssa. Pieniä askeleita kuitenkin!
Sain joskus viime vuonna Livboxin mukana Konjac-ihosienen jonka löysin itseasiassa aivan sattumalta tavaroiden seasta jokunen viikko taaksepäin. Tuon käyttöönotto oli ollut jo pitkään suunnitelmissa, mutten yksinkertaisesti ollut muistanut koko juttua ennen tätä. Pakko mainita heti alkuun, että kyseessä taitaa olla kertakaikkisesti ihkaensimmäinen kasvonpuhdistusvekotin, jonka omistan. Aina on menty kasvojenpesun kanssa tosiaan ihan sormipelillä, eikä usein ole tullut edes ajatelleeksi että voisi ottaa käyttöön jotain apuvälineitä tehostamaan puhdistusta.

Hehkutin tätä sientä joku aika taaksepäin Instagramin puolella ja Heini ehtikin käydä hehkuttamassa Clarisonicia, eli sähköistä pyörivää kasvoharjaa. Vielä taitaa olla siihen matkaa, että veisi ihonhoidon aivan noin pro-tasolle, mutta ehkäpä jonain päivänä. Siihen asti puhdistellaan tällä Konjacilla! 😀

Konjac-sieni on valmistettu konjac-kasvin juuresta ja on siis 100% kasviperäinen. Sienen koostumus on huokoinen, joka mahdollistaa ihonpuhdistuksen ilman puhdistusainetta. Tujuimmissa tapauksissa voi mukaan heittää esimerkiksi kasvosaippuaa ja itse olen välillä juurikin jämäkämpiä ripsivärejä ja silmämeikkejä joutunut avittamaan saippualla.
Sieni pehmenee imiessään vettä itseensä ja kuinka mukavalta ihonpuhdistus tuolla tuntuukaan! Lisäksi voisin kuvitella, että tuo huokoinen pinta samalla hellävaraisesti kuorii iholta kuollutta ihosolukkoa ja poistaa näin sameutta iholta. Aivan paras juttu! Sieni kestää käytössä 2-3kk, jonka jälkeen se tulee vaihtaa uuteen. Pitää ottaa tämä nyt tehokäyttöön, niin on iho loistokunnossa sitten reissuun!

Miten onkaan malttanut pitää tätä jemmassa kaapissa! Olin aikaisemminkin jo kuullut hehkutusta tästä, mutta näköjään sen uskoo vasta sitten kun itse kokeilee 😉
Huomasin muuten, että näitä on 2 kpl paketti nyt tarjouksessa yhteistyökumppanillani Cosmeryassa ja 6.4 asti postikulutkin 1 euron. Kurkatkaa ihmeessä tänne! Kaikki Cosmeryan synttäritarjoukset (esim. Invisibobbleja) on koottuna tänne.
Sisältää kaupallisia linkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.