Maanantai 6

Maanantaita! Pikkuhiljaa alkaa itse jos kukin olla vähän kujalla näiden päivien kanssa. Ei voi ainakaan väittää ettei olisi saanut pääsiäisenä makoilla, ei sillä ettei tässä vielä paria päivää lepäilisi 😉

On jotenkin ainakin omalla kohdallani huojentavaa, ettei pääsiäiseen liity samanlaisia piilovelvollisuuksia kuten nyt vaikka jouluun. ”Pakko” hommata lahjat, jouluruoat, suunnitella viettopaikka, aikataulut.. Joulu on jotenkin aina ollut itselleni ahdistava juhla, koska tuntuu ettei koskaan saa oikeasti vain olla pyhien yli ilman pakkoa tehdä mitään. Joulu kun tursuaa läpi tuolloin televisiostakin, eikä sitä nyt oikeastaan pahemmin pääse minnekään pakoon ja koko hössötys alkaa jo kuukausia etukäteen. Niin monta joulua on pitänyt lähteä jonnekin evakkoon, muttei vieläkään saanut aikaiseksi. Ihanaa kuitenkin kun saa kerrankin lojua kotona usean päivän nuhjuverkkareissa ilman pakkoa oikeastaan mistään. Näin niiden pyhien pitäisikin mennä 😀

Mitäs sitten on tullut puuhailtua pitkän viikonlopun aikana? Ei nimittäin todellakaan mitään tähdellistä ellei nyt muistella sitä herkkujen määrää tai paria juoksulenkkiä. Oma juoksumoodini on ollut talven ajan aivan horroksessa niitä kuntosalin juoksumatolla juoksuja lukuunottamatta. Matolla ja maastossa juoksua ei kuitenkaan voi toisiinsa verrata, ainakin omalla kohdallani matolla juoksu on aina jotenkin rasittavaa kun taas ulkona juoksu on se mikä saa ihan tosissaan koukkuun! Nyt kun saatu kevään juoksulenkit korkattua, niin olisi tavoitteena juosta ainakin kahdesti viikossa 5-10km kuntosalitreenien ohella. Mikä parasta niin tänä vuonna on lisäksi vielä aivan uudet lenkkeilymaastot sen vanhan Keskuspuiston ja Töölönlahden tilalla. Käytiin lauantaina Bixun kanssa juoksemassa lähitienoolla ja aivan parasta vain juosta eteenpäin vaikkei olisi oikeastaan mitään hajua minne on menossa!

Noita lempparimuffinseja tuli myös leivottua lauantaina. Ehkä paras satsi tähän asti! Laitoin jokaiseen ihan megaison palan valkosuklaata tällä kertaa ja ei vitsit!! Reseptihän löytyy täältä, paitsi että nykyisin olen korvannut vadelmat mustikoilla. (Ja muutenkin teen aina tuon taikinan tuplana, silti ne muffinsit aina hupenee saman viikonlopun aikana..)

Vihersmoothieta treenin jälkeen

Siihen otsikseen totuttelua 😀

Ja joku sekalainen kuva kun lakkailtiin työkaverin kanssa mustat mattalakat. Täytyy ehkä itse myös käydä ostamassa tuo OPI:n mattalakka, saa vanhat sävyt herätettyä henkiin ihan uudella tavalla kun laittaa päälle mattakerroksen 🙂
Katsotaan jos sitä jaksaisi tänään heittää vielä pääsiäisen kolmannen juoksulenkin. Ensin kuitenkin pyhien vikat aamukahvit!!

2 vastausta artikkeliin “Maanantai 6”

  1. Onko sinulla vielä jatkeet ja jos on niin ovatko pysyneet hyvässä kunnossa sen pari kuukautta? Käytitkö niihin suolasuihketta?

    1. Joo on Rapunzelin ja ovat pysyneet tosi hyvänä vaikka tehnyt ties mitä niille! Joo ihan suolasuihketta käytän ja ihan muitakin muotoilutuotteita ilman mitään rajoituksia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.