Muutaman ripsivärilempparin vertailua

Vaikka ripsien suhteen tulee oltua yleensä varsin tarkkana, olen lähiaikoina tehnyt poikkeuksen ja itseasiassa vaihdellut ripsiväriä vähän väliä. Muutaman vakkarijuttuun tottuneena sitä harvemmin tulee huomattua kuinka erilaista jälkeä eri ripsiväreillä saakaan aikaan, itselläni on itseasiassa eri ripsivärit arkeen, juhlaan ja ”muuten vain” riippuen siitä haluaako näyttävän tuloksen vai muuten vain arkiripset.

Tiedättekö kun niissä telkkarin ripsivärimainoksissa lupaillaan mainos toisensa perään ties mitä erilaisia ominaisuuksia ja myös itselleni on noussut muutaman kerran mieleen, että miten sata eri ripsiväriä mitä jatkuvasti pukkaa markkinoille, voivat muka olla jollain tapaa toisistaan eroavia?! Mutta myös itse olen ajan mittaan alkanut tosissaan huomata eroa näiden välillä etenkin juuri sen suhteen, että lupaako tuote tuuheutta, pituutta vai erottelua. Itse noin pääasiassa olen tykästynyt juurikin mahdollisimman volumisoiviin, mutta lemppareita löytyy nykyään itseasiassa useammastakin kastista 😉

Nyt teinkin pientä vertailua kolmen ripsarin kesken jotka ovat nyt olleet käytössä; Sensain 38c:n, Marc Jacobsin O!Mega lash volumizing mascara ja Avonin super extend winged out.

 


Sensai 38C

Kaikkien ripsiväri-lemppareiden alku ja juuri! Silloin kun sitä Sensain volumisoivaa ei vielä ollut markkinoilla yli 10v sitten, luotin tähän pieniharjaiseen versioon, joka on melkein yhtä hyvä. Ei ehkäpä läheskään niin ripsiä taivuttava ja tuuheuttava, muttei lainkaan huono. Jotkuthan ovat sitä mieltä, että Sensain ripsivärit ovat hankalia poistaa mutta itse taas olen täysin muuta mieltä! Omaan mieleeni paloina pelkällä kuumalla vedellä lähtevä ripsiväri on paaaaljon parempi, eipähän tarvitse sähläillä mustien silmänalusten kanssa kun ripsivärit leviävät. Tämä kun ei leviä minnekään kovassakaan räntäsateessa 😉

Marc Jacobs O!Mega Lash Volumizing mascara

Tällä Marc Jacobsin ripsarilla on aivan ilmiömäinen ripsenpidennys-efekti! Yleensä en tykkää yhtään ripsiväreistä, jotka tavallaan saavat ripset näyttämään kuivilta, mutta tähän rakastuin. Varmasti ensimmäinen erotteleva ripsiväri johon olen tykästynyt. Ei niinkään pidennä, mutta erottelee sitäkin enemmän. Ekoina kertoina töllistelin ihmeissäni peilistä, koska ripset näyttivät kertakaikkiaan siltä kun olisi yön aikana käynyt laitattamassa pidennykset ripsiin tai muuten vain laittanut reippaasti ripsitupsuja. Eikös?!

Sain tämän viime Calireissulta Sephoran tilille kertyneillä pisteillä oston yhteydessä lahjaksi, enkä googletteluista huolimatta ole löytänyt mistä tätä onnistuisi tilata Suomesta 🙁 Harmi juttu! Löytyisiköhän jo Stockalta?! Mutta suosittelen ostamaan testiin ulkomaan reissuilta jos osuu silmään ja on nimenomaan tämäntyyppinen hakusessa!

Avon Super Extend Winged out mascara

Olen saanut blogini kautta pari ripsiväriä Avonilta testiin ja ollut yllättynyt näiden hinta-laatusuhteelta. Viime aikoina on nimittäin tullut eteen suuria ripsiväripettymyksiä ihan monenkymmenen euronkin ripsareista. Avonin ripsiväreistä olen erityisesti tykästynyt Luxe Volume Extravaganceen, joka on juurikin melko tuuheuttava ja pidentävä. Tämä Super Extend Winged Out taas on uutuus, pidentävä ja erotteleva ripsiväri eli aikalailla esimerkiksi tuon MJ:n vastakohta ominaisuuksiltaan. Nimenomaan arkiripsariksi todella kätsy, eikä hintaluokaltaan (n. reilun 10 euron luokkaa konsulenteilta ostettaessa) mikään mahdoton.

Oletteko te huomanneet merkittäviä eroja ripsivärien kesken ja onko muita ketkä vannovat näiden samojen nimeen?
Ps. Hiusjutuista muuten, sain vinkkiä että Bangerheadillä on vielä tänään ja huomenna kaikki hiustenhoitotuotteet (Maroccanoil, Redken, Kerastase, Joico yms yms) -20%! Ja tuoltahan muuten saa myös niitä suosittuja Victoria’s Secretin kosmetiikkatuotteita ja tällä hetkellä itseasiassa tarjoushinnoilla täältä! Hiuskamppis löytyy täällä!
Avonin ripsiväri saatu blogin kautta.
Sisältää kaupallisia linkkejä.

4 vastausta artikkeliin “Muutaman ripsivärilempparin vertailua”

  1. Onko sinulla kokemusta Sensai 38C ripsiväristä, miten se pysyy kuumassa ja kosteassa ilmastossa jollain matkalla? Pysyykö ripsiväri koko päivän siistinä ripsissä?

    1. Itse en itseasiassa koskaan reissuilla ole meikannut, joten en osaa varmaksi sanoa! 😀 Mutta luulisin siis että pysyy! Kun koostumus on kuitenkin semmoinen kuituinen, ettei se muutenkaan tahri edes poispestäessä!

  2. Mä olen vuosien ajan palannut aina Lancomen Hypnosen käyttäjäksi. Sen voittanutta ei ole tullut vastaan. Ja kyllä, ripsiväreissä on eroja. Suuria eroja. 🙂

    1. Lancomen Hypnose on kyllä hyvä! Mutta sitten taas pari muuta Lancomea ovat olleet suuria pettymyksiä. Toki me kaikki tykätäänkin eri jutuista 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.