Perjantain sekalaiset

Jess! Taas mennään perjantaissa. Tosin ehkä vähän ankeampi perjantai heräillä harmauteen ja tihkusateeseen, mutta ei jaksa valittaa. Viikonloppuna juhlitaan synttäreitä ja huomenna onkin siihen liittyen tiedossa dinneriä ulkona. Useimmiten kun tulee käytyä ulkona syömässä lähinnä joissain vanhoissa vakkaripaikoissa tai sitten kavereiden kutsumina, on monesti listannut ravintoloita joissa itse on pitkään halunnut käydä. Yhdenhän näistä (esim Patronas) sain viime kesänä varmaan parin vuoden jahkailun jälkeen kuitattua pois (hei ja ei unohdeta Stefan’s steakhousea, mutta siitä taitaakin jo olla pari vuotta). 
Nyt kun tuli sitten ajankohtaiseksi miettiä niitä ravintoloita joissa on aina halunnut käydä, ei se käynytkään ihan niin helposti kun oli kuvitellut 😀 Olin mielestäni tehnyt listaa ainakin viidestä paikasta jotka ovat ”tavoitelistalla”, mutta yhtäkkiä ei sitten tullutkaan mieleen muita kun Farang ja Gaijin. Kumpaankaan näistä ei tosin olla nytkään menossa, mutta toivottavasti hyvää ruokaa silti piisaa huomenna. Ja tähän loppuun pakko tokaista, että ainut asia joka ehkä Käpylässä ärsyttää on ettei täällä ole lähistöllä niin hyvää valikoimaa ravintoloita kun Alppilassa oli. Toki löytyy Thaikku (joka tosin yleensä auki miten sattuu) ja El Karimin egyptiläinen, mutta siinäpä ne aikalailla ovat eikä esimerkiksi hyvää pizzaa saa mistään lähistöltä! Ennen kun tuli käytyä Weeruskassa lähes viikottain. Valintakysymyksiä nämäkin 😀
Tässä muuten mun ehdoton uusi lemppari noista Dolce gusto-kahveista, Dallmayr Prodomo joka on verkkokaupan mukaan yksi Saksan suosituimmista kahveista. Lähiaikoina olen muutenkin tykästynyt noihin Dolce Guston ”peruskahveihin” eli Zoegas-valikoimaan ja jättänyt lattet taas hetkeksi paussille. Harmi vaan että tuota Dallmayria saa vaan tuolta nettikaupan puolelta!
Asiasta miljoonanteen! Olen nimittäin nyt lähiaikoina tutkinut netistä vähän Mago-pidennyksiä ja pistänyt ne vakavasti harkintaan. Tuon Magonhan sanotaan olevan tällä hetkellä kaikken luonnollisin ja hellävaraisin pidennystekniikka kun osiot kiinnitetään solmulla puuvillalangalla. Itseäni on alkanut tässä vajaan puolen vuoden aikana raivostuttaa teipit, koska usein menevät ärsyttäviksi ”palkeiksi” vaikka tuo Rapunzelin pidennyshius itsessään onkin yllättävän hyvää ollut. Nyt on muistunut mieleen miksi en tosiaan moneen vuoteen teippejä halunnut laittaa. Enkä enää haluaisi sinettejäkään pistää. En tunne henkilökohtaisesti ketään jolla olisi näistä kokemusta ja kyselisinkin, että onko joku teistä testannut Magoa? Mitä olette tykänneet ja onko suositella Helsingissä mitään paikkaa Magojen laittoon? 🙂

Löysin youtubesta allaolevan videon Magosta, jos jotakuta muuta kiinnostaa perehtyä aiheeseen!


Kivaa viikonloppua! Itse lähden vyörymään töihin päin!
Ps. Ainiin ja Scholl-arvonnan voittaja on arvottu ja palkinto toimitettu onnekkaalle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.