Liukuvärjäys kynsissä

Sunnuntaita! Käytiin eilen illalla ystävien kanssa illallistamassa Libanonilaista ja sen jälkeen istumassa yksillä parissa baarissa. Innostuinpa tähän liittyen lakkailemaan kynsiäkin ensimmäistä kertaa taas viikkokausiin.
En ymmärrä miksi multa tuppaa aina lohkeilemaan ja rapisemaan kynsilakat jo viimeistään seuraavana päivänä lakkauksesta, jonka vuoksi kynsiä saisi olla lakkailemassa ja poistamassa vanhoja lakkoja joka päivä. (Varmaan tällä raivokkaalla tietokoneen näppiksen hakkaamisella voi olla jotain osaa asiaan :D) Itse en nimittäin tiedä mitään raivostuttavampaa kun kynsilakkojen poistaminen, nytkin kynsissä lillui vielä eilen jämiä varmaan kolmen viikon takaisesta lakkauksesta. Juuri tämmöiselle ”kynsilaiskalle” ihmiselle geelikynnet olivat muinoin niin kätsyt ja samaisesta syystä on tullut sitä kestolakkaustakin harkittua. 
Kylppärin kaapista löytyy nykyään ihan laidasta laitaan vaikka mitä kivoja lakkasävyjä ja useimmiten suurin ongelma onkin valita, että millä sitä milloinkin lakkailisi. Pienenä huomiona, että oma kynsilakkakokoelmani on aika pinkki-koralli-oranssipainotteinen kun sinertäviä lakkoja löytyy tasan tuo yksi Natural Coden turkoosi! Pitkään aikaan ei ole tullut oikeastaan näperreltyä mitään erikoista kynsiin ja eilen pistinkin googlen laulamaan hakusanalla ”kynsien liukuvärjäys”.
Tähän tarvitset:
° Valkoista kynsilakkaa
° Pala vanhaa meikkivoidesientä
° Tops-puikko ja kynsilakanpoistoainetta
° 2-3 erilaista sävyltään samantyyppistä (tai miksei erilaistakin) kynsilakkaa

Lakkasin kynnet ensin kahdesti valkoisella lakalla ja annoin kuivua. Lakkasin alustalle kolmesta eri lakasta raidat, johon painoin meikkisienen ja aloin töpsötellä kynsi kerrallaan niin kauan kunnes kussakin kynnessä oli tarpeeksi intensiivinen väri. Ainakin itselläni tuo sieni imi aika reippaasti tuota lakkaa ja aina parin kynnen töpsöttelyn jälkeen sai olla painamassa sientä uusiin ”väriraitoihin”.

Näitä ylläolevia lakkoja käytin itse. Tuon väritöpsöttelyn jälkeen annoin kynsien kuivua ja töpsöttelin vielä lopuksi kynsien kärkiin tuota Lumenen glitterlakkaa. Käytin kynsilakanpoistoaineeseen kastettua tops-puikkoa puhdistamaan nuo töpsötteöystä tarttuneet kynsilakat pois kynsinauhoista.

Vaikka kerta olikin ensimmäinen tämmöisen testailun kanssa, olisi tulos voinut olla huonompikin! Kerrankin vähän vaihtelua kynsien suhteen ja itse tykkään aivan mielettömästi tuosta freessistä sävystä. Tuo Lumenen geelilakan sävy (jota kärjissä) 57 Kevät tulee on ehkä lempparilakkani tällä hetkellä ja sopi tähän tarkoitukseen ihan mielettömän hyvin. Seuraavalla kerralla testailen ehkä oranssia, turkoosia ja keltaista, saas nähdä millaisen tuloksen niillä saa aikaan kun tuo valkoinen kuultaa alta. Himottaisi myös testata valkoista lakkaa pohjalle ja tuöpsötellä ainoastaan kärkiin päälle hieman korallista, jolloin valkoinen näkyisi enemmän alta. Tästä ei puutu kun kesän rusketus! 😉

Netistä löytyy varmaan ihan laidasta laitaan ohjeita tämän suhteen ja varmasti tarkempiakin kun tämä oma pikaohjeeni, mutta itse vain töpsöttelin menemään ilman sen tarkempaa ohjeistusta eikä tämän nyt kovin haastavaa ollut. En tiedä johtuuko tuosta tekniikasta, valkoisesta lakasta alla vai näistä käytetyistä päällyslakoista, mutta tuntuu että tulos on todella kestävä eikä ole vielä ainakaan lähtenyt halkeilemaan yhdestäkään kynnestä.
Ihme juttu kuinka erikoisella lakkauksella saa jotenkin aivan uutta ilmettä! 😀
Lumenen lakat saatu blogin kautta.

8 vastausta artikkeliin “Liukuvärjäys kynsissä”

  1. Vau, tulipas hyvännäköiset! 🙂

    Itse en ainakaan vielä voi laittaa näkyvää kynsilakkaa, koska olen työharjoittelussa terveyskeskuksessa. Kynsilakan (varsinkin näkyvän) käyttö on siellä kielletty… Mutta tätä voisi kokeilla sitten kesällä, kun työharjoittelu on ohi! 🙂

  2. Kannattaa kiinnittää huomiota myös kynsinauhoihin. Lopputulos on nyt melko sotkuinen.

  3. Hei tosi mageet!
    Mä laiskottelen akryylikynsien kanssa ja todella harvoin otan edes mitään kummempaa väriä, mutta toisaalta helppo ratkaisu 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.