Höpöhöpöjuttuja

Lauantai! Ja aurinko! Kävelin eilen töistä kotiin 5km ja pitäisi ottaa työmatkaliikkuminen muutenkin vähän aktiivisemmin tavaksi. Olen yrittänyt metsästää itselleni netistä polkupyörää jo useamman viikon, muttei käytetyistä ainakaan ole vielä löytynyt potenitaalista. Jos teillä jollakulla on nurkissa pyörimässä naisten polkupyörää josta haluaisitte eroon, niin laittakaa viestiä! Uskokaa tai älkää, mutten ole tämän kohta neljän Helsinki-vuoden aikana ajanut täällä vielä kertaakaan pyörällä 😀 Olisi ehkä aikakin, pyöräily on kesällä nimittäin hauskaa ja kun pääsee aikalailla samassa ajassa bussin kanssa, niin ei voi oikeastaan muuta kun voittaa, heheh.

Tein taas kerran erään löydön omasta kylppärin kaapista joku aika sitten. Joskus aikaa ennen kuivashampoobuumia viitisen vuotta sitten kului omaan tukkaan hiuspuuteria aika kiitettävästi, sillä kun saa taltutettua mainiosti pyörteet ja kohotettua tyveä, ainut huono juttu on ehkä lähmäisyys joka täytyy pestä tehokkaalla shampoolla pois tukasta. Omat hiuspuuterini olivat lojuneet käyttämättöminä kaapissa useamman vuoden kunnes korkkasin nyt uudelleen tuon Lanzan käyttöön. Aivan paras! Täytyy ottaa nämä taas aktiivisempaan käyttöön, olin jo aivan ehtinyt unohtaa kuinka hyvin näillä saa rakennettä lättänään tukkaan.

Nyt eletään muutenkin ihmeellisiä aikoja… Päädyin nimittäin toissapäivänä repimään kaikki teippipidennykset irti tukasta. Ja nämä pari päivää ilman pidennyksiä ovat pisin aika jota olen ollut omalla tukalla siis useaan vuoteen! Aivan älytöntä. En muutenkaan muista milloin olisin viimeksi ollut näin tummatukkaisena tai ”omalla värillä”. Parin viikon kuluttua olisi tarkoitus vissiin pistää Olaplex pauhaamaan ja vähän vaalentaa kesäksi. (uups!)

Vaikkei siinä Rapunzelin tukassa itsessään mitään vikaa laadullisesti ollutkaan, oli nuo teipit koko tämän muutaman kuukauden aikalailla väliaikainen ratkaisu sillä aikaa kun kasvattaa omaa tukkaa tai keksii muuta hauskaa. Muutama vuosi taukoa teipeistä, enkä nyt jälkeenpäin kyllä ihmettele miksi, en vain ikinä totu niihin ja ärsyttävin juttu ikinä on se kuin teippiosiot menevät ”palkeiksi”. Saa nähdä testailenko sitä Mago-pidennystä jossain vaiheessa, mutta tällä hetkellä on niin vapauttava olo päästä noista teipeistä eroon! Tämänkin vuoksi tulevat nuo hiuspuuterit varmasti tarpeeseen 😀

Nuo tilaamani Niken verkkarit ovat olleet muuten yllättäen jokapäiväisessä käytössä sen jälkeen kun paketti kannettiin kotiin. Omani tilasin Nellyn -30% alesta josta loppuivat jo ajat sitten, mutta näitä löytyy esimerkiksi Zalandolta täältä. Parasta näissä on se, että ovat tyköistuvat ja siistit, mutta silti rennot! Itseltäni löytyy noiden uusien mustien lisäksi myös ne vanhat harmaat 🙂

Mietin miksi näytän niin oudolle, mutta hoksasin sen johtuvan siitä ettei alaripsissä ole ripsiväriä! Outoa miten pienetkin asiat vaikuttavat 😀

Meidän Portugalin reissuu alkaa muuten olla pari viikkoa aikaa ja tällä hetkellä stressaa lähinnä TAP:in mahdollinen lentäjien lakko meidän menolennon ajankohtana. ”jee”, saa nähdä päästäänkö koko reissuun. En kyllä ala jos kesän ainut lomaviikko menee mönkään lakkoilun vuoksi!! Onneksi tässä nyt on vielä aikaa. 
Että semmoista! Lähden pikkuhiljaa pihaan paistattelemaan auringossa. Välipäivityksenä siihen spirulina- ja chlorellakuuriin, niin jo nyt olen huomannut että naamaan on ilmestynyt hulluna pisamia vaikken ole oikeastaan vielä aurinkoa ottanutkaan. Voi tietysti olla aivan sattumaa, niitä nyt ilmenee aina keväisin ilman sen kummempaa paahtamista, mutta olenpa kiinnittänyt huomiota 😀
Sisältää kaupallisen linkin.

6 vastausta artikkeliin “Höpöhöpöjuttuja”

 1. Se on kyllä jotenkin niin vapauttava tunne, kun ottaa pidennykset pois! Mä oon itse myös nyt ollut jo jonkin aikaa ilman, kun oikeasti on vaan rasittavaa kun on päässä jotain ylimääräistä 😀

  Multakin löytyy jostain kaapin uumenista hiuspuuteria, voisin pitkästä aikaa testailla sitä! Olin ihan unohtanut että sellaistakin olis 😀

  Toivottavasti teidän reissu onnistuu, noi lakot on niin ikäviä, kun monen suunnitelmat menee ihan mönkään lakkojen toteutuessa :/

  1. Suosittelen testaamaan hiuspuuteria, oli nimittäin loistojuttu tauon jälkeen ! 😀 Ja todellakin toivon että lakot järjestyvät, ihan maailman raivostuttavinta!

   Meinasitko sanoa pidennyksille lopullisesti heipat? 😀

  1. Hmm voi hittolainen, siis mun mielestä näiden pitäisi olla juuri nuo mitkä linkkasit! 🙂 Voin pistää asua heti kun saan otettua tässä lähiviikkoina! ;D Kivaa kesän odotusta sinulle myös!

 2. Kysymykseni ei liity postaukseen, mutta sulta löytyi se Minkoffin laukku? Niin miten se hihnan saa lyhyemmäksi? Multa löytyy sama laukku ja nyt se on niin, että saa olan yli laitettua. En vaan tajua 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.