Ihmenaamio lättätukan avuksi

Lähiaikoina on tullut tehtyä löytöjä yllättäviltä merkeiltä hiustenhoitoon liittyen. Ensimmäinen yllärilöytö oli supertehokas Echoslinen S6-hopeashampoo (postaus täällä) ja nyt sitten taas Inebryan arganöljyä sisältävä Pro Age -hiusnaamio, joka on itseasiassa myös Cosmeryan valikoimista löytyvä tuote.

Inebrya on italialainen kampaamomerkki, josta en ollut aikaisemmin kuullut puhuttavankaan, mutta tämän tuotteen sekä parin muun testerin jälkeen olen kovin yllättynyt! Törmäsin alunperin tähän hiusnaamioonkin tosiaan hopeashampoon mukana tulleen testerin kautta, jota onnekseni menin testailemaan 😀

Itse pidin jossain välissä kokonaan taukoa hoitoaineista ja hiusnaamioista juuri hiusta lätistävän vaikutuksen vuoksi. Nimittäin monet hoitoaineet ja varsinkin tehohoidot oikein liimaavat tukan ainakin itselläni päätä myöten, vaikka kuinka yrittäisi levittää ainetta vain latvoihin.

Tämä on nimenomaan kuiville ja elottomille hiuksille tarkoitettu hiusnaamio, jota levitetään koko tukkaan ja annetaan vaikuttaa 3-5min. Mikä tässä nyt on erikoista on se ettei tämä latista tukkaa ollenkaan! Vaikka hoitsikkaa levittäisi koko tukkaan aivan päätä myöten ja antaisi vaikuttaa muutaman minuutin, on tukka kuivuessan aivan mielettömän pehmeä ja ilmava. Seuraavaksi tulee varmaan testata muita tuotteita tästä Pro-age-linjasta ja alkaa muutenkin bongailemaan tuotteita joissa lukee ”kuiva, eloton” jne! 😉

Suosittelen antamaan tälle mahdollisuuden jos jollakulla on tuo sama ärsyttävä ongelma lättätukan kanssa. Cosmeryassa tämän hinta on 15,80e ja sarjaan kuuluu lisäksi shampoo sekä muita kosteuttavia tuotteita. Naamio löytyy Cosmeryasta täältä ja koko sarja täältä.

Sisältää kaupallisia linkkejä. Tuote saatu blogin kautta.

6 vastausta artikkeliin “Ihmenaamio lättätukan avuksi”

  1. Mä ostin tämän joku aika sitten tukusta (maksoi 6€) ja olin taas itse tosi pettynyt kun hain sellaista tosi pehmentävää, kosteuttavaa ja ehkä vähän lätistävääkin vaikutusta. Hyvä että jollain toimii. 🙂

  2. Mitä luulet voisitko saada uuden yhteistyökamppiksen hopeashampoosta? Meni ihan ohi itellä :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.