Olaplex-kokemuksia

Kuten aikomus olikin, kävin parisen viikkoa sitten ennen reissua kampaajalla välifiksauksella ja ottamassa tukkaan vaaleaa raitaa kirkastamaan yleisilmettä. Edellisestä värjäyskerrasta olikin jo muistaakseni viisi kuukautta aikaa, joten eipä ihme että alkoi tukka tuntua vähän tummalta omassa sävyssä. Viimeksikin kun pistettiin vaan lähinnä balayagea pituuksiin sinne tänne. Kyllä ne raidat jotenkin varsinkin kesäisin freessaavat jotenkin koko yleisilmettä ja rusketuksen kanssa luovat oikein mahtavan kesäilmeen 😉
Tätä edellisellä kampauskerralla sain alkutuntuman Olaplexiin, jota olinkin oikein aktiivisesti tutkinut muutenkin netistä. Tuolloin ei tukkaan laitettu lainkaan väriä, vaan tehtiin Olaplex-hoito tosiaan veteen vähän hoitamaan jo aikaisemmin värjättyä tukkaa, joten en osannut sanoa mitään kokemusia vielä tuolloin itse värjäyksen suhteen. Nyt voisin kuitenkin jakaa hieman kokemuksiani Olaplexistä ja vaalennuksesta, eräässä kommentissa nimittäin oltiin kiinnostuneita kuulemaan mitä olin tästä hommasta mieltä!
Itselläni tuppaa hauras oma hius kärsimään todella rankasti vaalennuksesta, varsinkin silloin kun samaa kohtaa on vaalennettu jo useamman kerran. Vaikka laitettaisiin kuinka miedolla hapetteella, on oma tukka aina kärsinyt ja kuivia katkenneita latvoja lentelee usein jo heti värjäyksen jälkeen kuivausvaiheessa. Loppu huono latva katkeileekin sitten aikalailla pitkin matkaa värjäyksen jälkeen, eikä tehohoidoista ole aikaisemmin paljoa apua ollut. Näiden kokemusten jälkeen aloitinkin sen ikuisuusprojektin ”oman hiusvärin kasvatus”, jonka tarkoitus nyt tietysti oli kasvattaa pois niitä vaalennuksen tuhoamia huonoja latvoja. Aine estää hiuksen rikkisiltoja tuhoutumasta, sekä korjaa jo syntyneitä vaurioita. Olen huomannut, että todella monet kampaamot nykyään tarjoavat tätä lisäpalvelua, eikä ihme! Instagramin häshtägeilläkin löytyy Olaplexistä aivan mielettömästi ennen- ja jälkeen-kuvia!

 (Olen muuten tykästynyt tuohon otsikseen nyt aivan hurjasti kun se on vähän kasvanut!)

Pähkäilin tuon vaalennuksen kanssa ennen päätöksentekoa varmaan reilut pari kuukautta ja pyysin kampaajaltani Johannalta pariin otteeseen kokemuksia siitä miten tuo Olaplex on muiden hiuksiin tehonnut ja onko hius edelleenkin pysynyt hyvässä kunnossa vaalennuksen jälkeen. Kuulemma nimittäin oli! Ja uskalsin taas raitojen tielle 😉 Olaplexhän on siis vaalennusaineeseen sekoitettava tai tehohoitona hiuksiin levitettävä suojaava, korjaava ja vahvistava kemiallinen hoito, jonka idena on mahdollistaa hiusten voimakkaampi vaalennus ja värjäys ilman tukan menemistä huonoon kuntoon.
Pakko todeta, että tukka on ollut todella hyväkuntoinen raidoitetuista kohdista vaikka hius on aikaisemmin poikkeuksetta aina kuivunut heti vaalennuksen jälkeen. En ole myöskään huomannut tosiaankaan mitään katkeiluita tai muita tuhoja, joiden olisin voinut päätellä johtuneen vaalennuksesta. Eli pakko sanoa, että ilmeisesti tuo aine tosissaan toimii! Ehkä mä sittenkin pysyn blondina jos tukan saa pidettyä näin paljon paremmassa kunnossa entiseen verrattuna!! Olen itse supertyytyväinen, eikä tämä postaus ole tosiaan mikään sponsoroitu 😉

Ostin mukaan myös tuon kotihoidon, jota suositellaan käytettäväksi 1-2 kertaa viikossa kampaamokäyntien välissä. Ohjeen mukaan vaikutusaika pyörii 20minuutin hujakoilla, mutta itse sain ohjeet pitää ainetta pyyhekuivassa (mutta pesemättömässä) tukassa kammalla levitettynä jopa pari tuntia. Tukka on muuten tuon(kin) jälkeen ihanan tuntuinen 🙂
Onko moni teistä jo kokeillut kampaamokäynnin yhteydessä Olaplexiä ja oletteko huomanneet eron?

7 vastausta artikkeliin “Olaplex-kokemuksia”

  1. Paljonko tuo pullo kotikäyttöön maksoi? Kiinnostaa aivan ehdottomasti kokeilla tuota hoitoa, täytyisi suunnata kampaamoon varaamaan aika 🙂

    1. Tuo oli 30e, eli melko hintava sinäsä mutta pieni hinta säilyneistä latvoista! ;D tukka on tuonkin jäljiltä aivan ihanan tuntuinen!

    2. Tein Olaplex hoidon kotona tommosella matkustavan kampaajan setillä jotta pääsin vähän halvemmalla. Ristiselkään yltäviin hiuksiini hoito olisi kustantanut kampaajalla satasen eli saman verran kuin koko letin värjääminen yleensä. Pakkauksessa oli ohjeet ja mittasuhteet, plörötyspullo piti vaan erikseen hommata. Olaplexit tilasin tuolta http://www.akanepumpuli.fi/tuote/olaplex/ Pari kuukautta nyt mennyt. Pesen hiukset kahdesti viikossa ja neitsyt-tukalta tuntuu yhä! 🙂

  2. En oo vielä kokeillut kun oon ollut ulkomailla muutaman kuukauden. Täällä auringossa tukka on mennyt kauheaksi hampuksi niin pakko päästä kokeilemaan tota! Asiasta toiseen, mitä ripsiseerumia voisit tällä hetkellä suositella? Tarvitsen jonkun, joka oikeasti toimii. Ripsenpidennykset on tuhonnut mun ripset ja jäljellä on niin tyngät etten kestä. Käytin aikoinaan neulashia joka toimi, mutta sen "reseptin" vaihtumisen jälkeen kasvu loppui ja ripset palasi entiseen 🙁 revitalashistakaan ei ole yhdellä kaverilla hyvää sanottavaa..

    1. Kokeile ihmeessä! Mulla on tällä hetkellä Neulashiä vanha purkki, tosin omasta mielestäni se on sitä uutta reseptiä ja toimii kyllä, tosin kestää kauemmin että vaikutus näkyy! MUtta sitä ehdottomasti kuitenkin suosittelen, omasta mielestäni paras! Veikkaisin että ebaystä löytyy vanhaa, sieltä ajattelin tilailla sitten kun tuo loppuu 🙂

    2. Okei, ehkä pitää antaa neulashille vielä mahis! Kiitos vastauksesta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.